Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giovanniii (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Giovanniii (törölt) 2010.05.08 18:03:54
@megint: nem vagyok oda HP-től sőőt, de azért úgy gondolom van különbség a két eset között, pedig én is elítélem amiket tesz, de mégsem ül részegen voltán mögé. Szal, remélem érted mit akarok kifejezni: NEM HP MELLETT ÁLLOK SŐŐT :)
Giovanniii (törölt) 2010.05.08 18:05:34
A Blikk és a Bors is állítja, hogy az RTL Klub Reggelijéből nemrégen kiebrudalt Horváth Éva is esélyes lehet arra, hogy Tilla műsorvezető társa legyen a már májusban debütáló tehetségkutató műsorban. A lapok arra a Mokka-interjúra hivatkoznak, amelyben Tilla azt mondta, hogy…..
Vagyis..., a sorozatok nem változnak, csak kicsit megkavarjuk az állóvizet, köszönhetően annak, hogy idehaza nem lett túl sikeres az Amerikában nagyszerűen szereplő A férjem védelmében. Pedig a Hallmark még azt a szívességet is megtette a TV2-nek, hogy óriásplakátokon hirdeti a…..
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
tvblog Tweetek a BL-oldalon 2010.04.06 11:57:06
Mától a szurkolók is kommentálhatják a Bajnokok Ligája mérkőzéseket a TV2 honlapján, hiszen megújul a csatorna Bajnokok Ligája oldala, a bl.tv2.hu. A szerkesztő kommentárjai mellett ezentúl a nézők hozzászólásai is olvashatók a BL honlap üzenőfalán minden élőben…..
Giovanniii (törölt) 2010.04.06 16:09:04
A www.tv2.hu csak nálam nem működik, vagy másnál sem?
tvblog Vége a Gyilkos számoknak? 2010.03.21 18:44:00
Amerikában mintha a CBS is úgy reklámozta volna a Gyilkos számok, vagyis a Numb3rs hatodik szezonjának utolsó pár részét, mintha tudnák, hogy nem folytatódik a sorozat. Ez pedig érintheti a magyar nézőket is, hiszen bár nálunk még csak az 5. évadban matekoznak hétfő esténként,…..
Giovanniii (törölt) 2010.03.23 09:12:46
@Alex Roy: ha téged nem érdekel akkor minek olvastad el a cikket?
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
Egyelőre nem indul el Gyárfás Út TV-je. A Nap-kelte producere műsora tavaly szeptember végi megszűnése után úgy döntött, hogy saját televíziót indít Út Tv címmel. A csatornát az ORTT be is jegyezte, viszont még a nagy kábeltévés szolgáltatók kínálatában nem szerepel az…..
Giovanniii (törölt) 2010.02.19 12:48:41
@Giovanniii: -ben mennyire manipulativ volt, mennyire sajnáltatta magát;

mellesleg hasonlóan gondolok Tabániról akit eleinte én is kedveltem és szimpi volt neki drukoltam, de egyszerűen megmaradt annál a maipulativ sajnálat özönnél amit az elején mutattot magából
(rokonaim még mindig sajnáljék, hogy jaj szegény máég kihuzni se meri magát pppfffff)

lényeg MCDC-T miért kell ennyire nyomni

na és Győzike back anyám borogass
nem azért de nálam elsüllyedt az RTL (még mélyebbre) igy is van nézettségük akkor minek kell ezt előhozni újra?:S:S

szánalmas mind2 sztm
Giovanniii (törölt) 2010.02.19 13:00:34
@celebtemető: ez aljas volt:D;);)

lényeg tényleg nem vicces csak sajnáják!!!!!!!
Még mielőtt elfelejteném, essünk túl a heti filmes listán, ami ismét csak remek tükör a hazai ízlésről, jelentsen ez bármit is, pozitívat vagy negatívat.A hét legnézettebb filmje mindenesetre egy olyan alkotás lett, melyet Dél-Afrikában készítettek és az IMDb-n 3,1-re díjazta…..
Giovanniii (törölt) 2010.02.18 22:56:20
@sertésmájkrém: am ha ennyire utálod a TV2-t miért foglalkozol vele állandóan?:)
biztos izgi az életed:DDDDD

mondjuk edngem nem zavar nincs jobb mint egyetem után röhögni:P

mj.: nem néztem meg a linket, szóval nm tom miről szól mellesleg nem is érdekel
Giovanniii (törölt) 2010.02.18 23:01:30
@Giovanniii: az álandóant sztm visszavonom mert lehet h összekevertelek vki mással de lehet h nem.:D:D
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
Giovanniii (törölt) 2010.02.18 21:50:50
@Fan001: olvastam twitteren. hogy a hous 6. évadjának 1. részét két részben kapták meg a FOX-tól, külön preveously-vel stb, szóval igen két részletben adja le, de nem az ő hibája ilyenszempotból, amugy nagy piros pont az ujszinkron a férjem védelmére és máég nagyobb , hogy dupla réssze nyitják az ncis ellét :D
ja és végre jön a 6. évad szülfel. ezt az 5t valamiért neézni sem volt kedvem:S de a 6. jókat hallottam
hajrá hajrá:D
és stutgard barca mecs is :D hajrá barca:D:P
tvblog BL-nézettség 2010.02.17 19:46:00
Azt hiszem, hogy a Bajnokok Ligája-meccs nézettsége nem okoz nagy meglepetést, esetleg annyiban, hogy a teljes lakosság körében nagyobb volt a sikere, mint a 18-49-es korosztályban, holott az ember a fiatalokat vélné sportra fogékonyabb rétegnek. Ez a feltevés egyébként igazolódott…..
Már korábban is ejtettünk szót arról (itt és ott, mondjuk a Twitterünkön, vagy a Facebookon), hogy többek között tavasszal olyan új sorozat is a TV2 képernyőjére kerülhet, mint az NCIS: Los Angeles. Már a címből is kiderülhet, hogy az NCIS spinoffjáról van szó, vagyis az…..
Giovanniii (törölt) 2010.02.16 21:35:09
@prtsc: szülfel és house nézettsége ismétlésként jó; na és a gyilkos számok is nyeri folyton a sávját pedig ismétlés:D

jajj de okos egyszer valaki ha csak tippel:D
nem ettől nem jó most a TV2 nézettsége:D

tők jó hangulatom lesz ezektől a hozzászólásoktól:D
Giovanniii (törölt) 2010.02.16 21:51:22
@prtsc: a cikk amugy elég vicces: fél orszég röhög a tv2-n vagy mi:D persze mert minden kisnyugdijas és középiskolás valamint postás stb. képbe van melyik műsor miért került le a képernyőről(több százezren követték pl a Celebműszakot is:P és sokan voltak oplvastam fórumokon, hogy nem értették miért került le:D):D pff nem ez a blog a szánalmas;
ez egy más fajta közvetlenebb kommunikációs felület a TV2 és a nézők között (ez akkora baj, hogy leírják, hogy nem volt kellően nézett egy film?????)már az is baj, ha bevalják? persze, ha nem foglalkoznak vele az is baj, ha félreértelmezik az mág nagyobb baj; van jó megoldás?:D:D, de az a helyzet magyar sajátosság, hogy csak fikázni tudja mindenki a másikat és az indokcsak annyi, hogy pl.:a tv2 szar, mindent megbuktat stb:D(pl volt iylen hozzászólás valahol, hogy hülyeség berakni bármit a tv2nek a csi helyébe mert tuti bukta:D akkor legyen műsorszünet pl ha acsi van vagy vmi:D:D ugyanmáááááár:D UNALMAS A SOK FIKÁZÁS:D
olyan egyszerű fikázni a másikat erre miért van szükség?:D sose fogom megérteni:D

úgy látom eléggé egyedül vagyok a véleményemmel, de én kedvelem a TV2-t és baromira nem értem miért jó a káröröm?:D (persze ennek vannak pszichológiai gondolatai de mindegy:D)

amugy milyen sorozatotok van még a talomba?
nem tudom miket vettetek meg, csak a Ncis La, Tgwifot és a Mercyt tudom;

milyeneket vettetek még az előző szezonokból?
Giovanniii (törölt) 2010.02.17 13:12:37
@sertésmájkrém: én nem dolgozom a TV2nél még tanulo vagyok, deezek szerint aki kedveli a TV2t vagy nem ir róla rosszat az ott dolgozik?:D
ugyanáááár:D
tvblog Visszavágott a Heti hetes 2010.02.15 12:03:00
A jobb filmválasztás döntött, vagy a Heti hetes iránt hű nézők kitartása? Esetleg a Damu - Verebes - Staller trió kevésbé volt népszerű a nézők körében? :)Az RTL Klub vitte el nézettségben a vasárnap estét, mert bár este héttől még a Naplót többen nézték, mint…..
Giovanniii (törölt) 2010.02.16 15:10:47
A fórumozók többsége valami elvetemült RTL rajongó lehet.

Annyira egyszerű megoldás leírni sokszor mindenhova, hogy amit a TV2 csinál az bukás:D(ez a Frizbi kb semmivel sem másabb mint eddig, csak nincs itt az az éneklő faszkalap, meg a háttérbe mosolygó ember:D ez ennyire tönkretette?:D:D). Olyan szánalmasak vagytok:D. Abban élitek ki magatokat, hogy fikázzátok a TV2-t, és úgy csináltok mintha minden más csatorna valami űber fasza királyság lenne, persze élen az RTL Klubbal és a Discoveryvel:D (mert persze valaki mindig leíja, hogy ő csak Discoveryt néz:D)

Plusz az miért lenne boldogság valakinek, ha a TV2 megszűnne (mert jó páran azt írják sóval hintenék be a helyét.... pff:D)? Abba nem gondoltok bele, hogy attól mert egy-két (persze a fórumozók esetében egyetlen műsor sem) műsor nektek nem tetszik, attól még mások nézhetik/nézik is.

Sokan úgy állítják be ezt a csatornát, mintha a végjátékát élné. Kérdezem a Joshi Bharat, TényeK, JR, Krimi hétfő, BL, House, Médium, Szül Fel, Akció filmek a végjátékuk már?
Ugyanmár. Annyira nem unatkozhattok, hogy ez legyen a hobbitok, hogy fikázzátok folyamatosan a TV2-t.

Am az látható, hogy csak kevéssel nézték többen a Heti Hetest, mint előző héten, szóval ebből én arra következtetek, hogy a Hi7 nek fix tábora van ilyen szemszögből, és a Frizbit is többen néznék, ha igazán fontosabb hírértékű embereket hivnának meg (PL mint amikor Hulé Éva volt a vendég ezt arra értm h a Jimmys részt a Naplóban sokkal többen nézték mint a cobrát.) Ciccolina nem kellett vna....

hajrá TV2:P
hajrá NCIS:Los Angeles és
The Good Wife:D
comment:com Megújult a Tv2.hu 2010.02.01 15:30:00
A magyar televíziók az utóbbi években - kissé késve ugyan - rádöbbentek, hogy bizony a tévénézők egyre nagyobb része már nem a tévéújságokból ne adj isten a Teletextből, hanem a tévék online kiadásából szeret tájékozódni, ide klikkol, ha valami érdekli, és itt kezd el…..