Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korosikati

39 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezet érzékeli a fényt akkor is, ha a szemünk csukva van. Az éberségi hormonszint növelésével válaszol a fényerő növekedésére. (Ezért van az, hogy reggel, ha kivilágosodik, ez a hormonszint azonnal növekedni kezd, hogy éberek legyünk, fe tudjunk kelni. Ahhoz, hogy jól aludjunk arra van…..
Rizst nagyon profin tudok már főzni.1 bögre rizs, 2 bögre víz. Só, olaj, fokhagyma, vagy hagyma, vagy éppen snidlinget teszek bele.Apró trükkel pedig kész az egytálétel:Egyszerűen valamilyen konzervet - lencse, bab - adok a majdnem kész rizshez, és pár perc együtt főzés után…..
Délelőtt sétálni indultunk, útközben kérdeztem meg: mit együnk ma? "Olyat, amit még nem evett Valentin." - válaszolt Bella. Ez szuper! - gondoltam. Egy 16 hónaposnak azért sok minden ismeretlen még... :-)Vettünk végül 6 vagy 7 darab champignon gombácskát. Vagyis…..
Főzni kezdtem Üdvözlet 2011.06.22 00:34:03
A helyzet az, hogy ha elolvasok egy receptet, nem jegyzem meg.A receptet egy cetlire kiírva "szoktam" a konyhába vinni magammal...Szoktam... igazából az elmúlt egy-két hónap alatt többet főztem, mint az elmúlt 31 évem alatt. :-) Megtetszett, hogy kreatívan főzhetek,…..
A Bercsényi Miklós Közlekedési Szakközépiskola Győrben  ugyanolyan középfokú, vasutasképző  iskola, mint ahol én tanultam Szegeden. A különbség az, hogy a győri iskola sokféle képzéssel foglalkozott. A közlekedés mellett  (közút, vasút, sőt hajó) …..
Ahhoz, hogy az oktatótiszti munkakört elláthassam, el kellett végeznem az oktatótiszti tanfolyamot. A főnökeim rövid időn belül be is jelentettek a tanfolyamra. Az oktatótiszti tanfolyam a  MÁV Tisztképző Intézetben történt: Ez a létesítmény megérdemel néhány mondatot.…..
Meska: egyedi kézműves tárgyak, ajándékokkorosicsilla.meska.hu..
Meska: egyedi kézműves tárgyak, ajándékokkorosicsilla.meska.hu..
A meglepetés lakás Háttérben 2010.10.10 04:48:05
Bevallom, kicsit lazítottam. :-)Ennek oka egyrészt az, hogy Csilla megtalálta az oldalt; másrészt pedig az, hogy a felajánlásoknak köszönhetően úgy látom, valami elindult pozitív irányba, Csilla élete kibillent a holtpontból...A háttérben folytatom a partnerek meghívását a…..
akiről inas köt...kalinkai őrsöt...aki ősi lant kör...kitől ön akar is... Megfejtéseket várok - ma este 9-ig! :-)..
korosikati 2010.10.05 08:07:09
@Süni: Lila ágra kulcsolt!
vagyis:
Gratulálok, Csilla! :-)
vagyis Kőrösi Katalin... :-)Igen, ez az anagramma megoldása is...A bloggal kapcsolatos levelezések alapján úgy gondolom, itt az ideje néhány gondolatot írnom magamról:30 éves nő vagyok. Életem egyharmadát Feri párommal töltöttem már, aki különlegességével úgy érzem…..
A meglepetés lakás Teafilter 2010.09.29 22:25:03
"A nő olyan, mint a teafilter: csak akkor látod az erejét, ha forró vízbe teszed."/Eleanor Roosevelt/Az idézet olvasásakor kitaláljátok, kire gondoltam rögtön?Hát persze, Csilla húgomra! :-)..
A "Hogyan dobj vissza kenyérrel?” című e-könyvének felajánlásával kíván Csillának segíteni Szalkainé Tóth Tímea, Titi (www.lelekapolas.hu). A tanulmány gyakorlati útmutatóul szolgál az agresszió és a lehúzó manipuláció kezeléséhez.Egy…..
...írtam sms-ben Csillának ma hajnalban.Néhány perce aztán, éjjeli műszak után telefonált Csilla: minden rendben, gyorsan elkészül, mert 8-kor indul Zsófival Siófokra. Húgom rendkívül izgatott, ötletel, tervez, kíváncsian várja a pénzügyi cég szakmai napján az…..
Csilla húgomtól tegnap éjjel e-mailt kaptam, a lényeget ollóztam:"Sziasztok, drága családom!Délután hazamentem, gondoltam elmegyek internetezni, de miután eldőltem egy picit, elaludtam. 7kor keltem, elkészültem, átjöttem Kata munkatársamhoz, itt van ingyen net, és így…..
Tegnapelőtt elutaztunk Budapestre, olyan izgatott és boldog voltam, mint a karácsonyi ajándékozás idején... :-)Csilla éjjel ügyeletben volt a sofőrszolgálatnál, így csak akkor "jelentkeztünk be", mikor már az albérlet utcájában jártunk. Szép környezetben, családi…..
...egy visszajelzésre, amit megosztok Veletek:"egyáltalán nem az "ingyen lakás" (amiért azért elég jól dolgozom...) a lényeg ebben az ötletben, hanem a képzelet, az álom szabadjára engedése, a kötöttségekből való kitörés lehetősége. Legyen hite másnak is…..
Tegnap megosztottam Csillával a felajánlás részleteit, és bizony, minden segítséget köszönettel elfogad! Nagyon örülök ennek, már ezt egy részeredménynek tekintem. :-)A részletekről este még írok, mert pozitív - negatív érzelmekkel túlfűtött beszélgetés volt... megér egy…..
A meglepetés lakás Találkozó 2010.09.18 23:49:00
Holnap, azaz vasárnap utazunk Anyuval és két gyermekemmel Budapestre, találkozunk végre Csillával.Himer Csilla és Szopper Zsófia felajánlását mindenképpen személyesen osztom meg vele a holnapi nap folyamán.Hogy beavassam-e a meglep-lak kezdeményezésbe, még nem döntöttem el.....
korosikati 2010.09.19 07:19:45
@Süni: Alig vártam már a reggelt! :-) Hamarosan indulunk, viszem a hátizsákomban a szuper ajándékokat!

Szép napot! :-)
az alábbi nagylelkű és mindent megalapozó felajánlásért:"Kedves Kati!Igazán nemes a cél, ami miatt ebbe a különös-különleges vállalkozásba kezdtél, de... valamiért motoszkál bennem a kisördög, hogy az ajándéklakás nem fogja megoldani a hugod problémáit. Egyértelmű a…..
A meglepetés lakás Éjszaka... 2010.09.17 05:36:00
...azon gondolkoztam, mennyi mindent tudnék és kellene is írnom még, hogy pontos képet tudjak adni a helyzetünkről; nehéz röviden és tömören fogalmazni, mikor hosszú éveket, azok történéseit, tapasztalatait szeretném leírni.Jöjjenek további gondolatok, apránként kitérek…..
Köszönöm a visszajelzéseket, a támogató leveleket, az előrevivő kérdéseket és a hasznos tanácsokat!Természetesen megválaszolom e-mailben a kérdéseket, és úgy döntöttem, itt a blogban is megjelentetem ezeket a pontosító, részletező kiegészítéseket.Az első kérdés:…..
korosikati 2010.09.17 05:30:03
@Süni: Kedves Himer Csilla és Szopper Zsófia!

Fantasztikus, óriási lehetőség! Biztosan felébredtem már, ugye?! Köszönöm!
Valóban hosszútávú és maradandó segítség, tudás, amit ilyen nagylelkűen felajánlotok neki.
Hétvégén találkozom vele személyesen (idén harmadik alkalommal), akkor megosztom vele ezt a csodálatos üzenetet.
Viszonzásul megjeleníthetem honlapotok linkjét a támogató partnerek között?

Köszönettel és szeretettel,
Kőrösi Kati
Lara fotóblogja helo 2010.01.24 17:56:43
 helo..
korosikati 2010.09.16 11:37:12
A következő e-maillel kerestem meg honlap- és blogtulajdonosokat:Kőrösi Katalin vagyok. Húgom egészséges, életerős, húszas éveiben járó fiatal lány. Néhány éve él és dolgozik Budapesten, ahol az albérlet és annak fenntartása elnyeli megtakarításra szánható pénzét.…..
A meglepetés lakás Pontosítás 2010.09.14 23:09:00
A csere alapját olyan áru képezheti, amiből tulajdonosának feleslege van. - olvasom a wikipédia oldalán.Csere alapja lehet még szerintem az is, ami felesleges. Milyen érdekes, mekkora különbség van a felesleg és a felesleges között?! A felesleg pluszt jelent, a felesleges…..