Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimencsing:)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átmegyek Horváthékhoz, mondtam gyerekkoromban, de felnőttként, a leugrom Horvátba ugyanilyen triviálissá vált – a magyar motorosok egyik legkedvesebb célpontja a dalmát tengerpart. Aki teheti, legalább egyszer egy évben ledurran: mióta kész az autópálya, pár óra alatt a…..
Az Ural nyers és egyszerű, sokkal inkább traktor, mint közlekedési eszköz. Ez nem hátrány, sokan éppen ezt értékelik a német gyökerű orosz járműben. Heiko Fleck is ebbe szeretett bele, ám ő a dízelek szerelmese – nem véletlen, hogy átépítette az 1953-as M72-t. A durva…..
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Vajon a dízelmotor elég ahhoz, hogy a Mazda lyukat üssön a kategória átlőhetetlen falába? Vélemények az azonos című írásunkról...
szimencsing:) 2010.03.16 13:41:01
@Dövan:
azokkal a fos PD-TDI motorokkal autók milliói szaladnak sok-sok százezernyi kilóméret gond nélkül!
Mellesleg nem minden Outlanderben van az a motor,van 2.2-es PSA eredetű is.Arra viszont igaz a "hugyos" rendszer(százezres tétel a feltöltése)
szimencsing:) 2010.03.16 14:23:20
@Dövan: ez is lehetséges!:))
tény hogy a Népítéletekben sokan szidják ezeket a motorokat, majdnem annyian, mint akik meg vannak elégedve vele:))Sztem a nagy számok törvénye alapján is lehet ez.
A Ferrarikat kevesebben szidják....:))
A hűtő kilyukadása kellemetlen, de ahhoz nincs köze a motornak.
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
comment:com Az utolsó kilövés 2010.01.30 16:30:00
A 25 centis hó valszeg sokakat otthon marasztal, de nyugi, legalább lesz mit nézni a tévében. Héttől az örök klasszikus, bárhányszor megnézhetős A tizedes meg a többiek lesz a Duna TV-n. De Kiricsi biztos az ...és megint dühbe jövünk (19:30 RTL Klub) című BS-TH-filmet ajánlaná,…..
szimencsing:) 2010.01.30 16:47:58