Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigkahuna

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megint közeledik január vége, itt az ideje kitalálni, hová mit fogunk ültetni, átnézni a magkészleteket - és lassan vethetjük a palánták magjait is.Ez utóbbival kapcsolatban tudnivalók itt...
Skizotéria Cannabis, bajok, csajok 2010.12.15 13:36:37
Több olvasónkban fölmerült a kérdés: mit lehet kezdeni a cannabis, magyarul a marihuána problémával skizofrén beteg esetén?  Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon. Többen kérdeztétek, mit…..
bigkahuna 2010.12.15 18:10:21
 Mit neveztek falun miklósozásnak? Kik a nagymiklósok, akik kisbetűvel írják a nevüket? Miért akarták kivonni a forgalomból a mikulás szavunkat? Cikkünkből megtudhatja.  Piros ruhájáról, nagy fehér szakálláról mindenki felismeri, pedig nem is ez a lényeg. Ha jó…..
Tamásunk bizonyára örömmel fogadna néhány SMS-t vagy telefonhívást, amelyben mindenki megköszöni neki az elmúlt tíz év minden szépségét és jóságát. Amelyben mindenki egy-egy jó szóval ad hálát számára a parkolási díjakért, az utcák tarvágásáért, a megszüntetett…..
Tétényi Éva Első nap 2010.10.04 21:38:00
Egy örökre emlékezetes választási éjszaka után vagyunk. Akik kint voltak a téren tudják, hogy felemelő érzés volt együtt örülni a győzelemnek. Köszönöm mindenkinek, aki a változásra szavazott. Továbbá köszönöm segítőimnek, támogatóimnak a munkát és a felajánlásokat.…..
bigkahuna 2010.10.04 23:18:52
Meggyes a hibás Irány szavazni! 2010.10.02 15:19:23
Akit eddig nem győztünk meg, azt szerintem nem is lehet!  Vasárnap irány szavazni, Tétényi Évára, egy élhető Esztergomért!  ..
Filmek Dűne vázlatrajzok 2010.09.03 23:37:00
A 80-as évek sci-fijét remakelni kívánják, ami egy sivatagi bolygón játszódik. Az új filmhez nagyon sok conceptkép készült, és ezek közül azok jelentek meg, amiket valószinűleg nem fognak felhasználni. ..
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
bigkahuna 2010.06.25 22:45:14
A mai napirend előtti felszólalásokban az LMP és az MSZP frakcióvezetője – más stílusban, más szavakkal – egyaránt hatalomkoncentrációval és az ellensúlyok tudatos gyengítésével vádolta a Fideszt. Kétségtelen, az első önkorlátozónak látszó lépések óta a…..
bigkahuna 2010.06.14 19:53:28
Akkor példának ott van Esztergom, ami a polgármestere szerint egyenló a fidesszel. Botrányok, gyújtogatás, őrület, kifúrt ablak, stb az Élet És Irodalom esztergomi aktákat boncolgató tényfeltáró cikkében. Az emberek szopatása elkezdődött:

www.es.hu/?view=doc;26087

Klónok és a fideszes vonal

A rongálás bűntettében indult eljárásban a nyomozók listát kértek Meggyes Tamástól, amelyben a polgármester összeírta, véleménye szerint kiknek az érdekében állhatott a gyújtogatás. Esztergom első embere ebben száz személyt (!) jelölt meg. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai - a jelentős számú hátrahagyott nyom alapján - 2008. június 12-én több személyt letartóztattak.
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
bigkahuna 2010.06.08 23:14:27
Hírszerkesztőnk, Andróczi kolléga - akinek jóformán a hátát jobban ismerjük, mint az arcát - az imént küldte át ezt a linket, mely a Carscoop nemzetközi spotter-site friss bejegyzésére mutat. Balázsunk csillió forrásból dolgozik, könyvjelzői kilométer hosszúak és lehetetlen…..
   Bár a második, forradalmi Orbán kormány még csak tegnap alakult, maga a kormányalakítás előtti parlamenti munka is komolyan értékelhető és sok mindent elmond a következő 4 év kormányzati hozzáállásáról, a két harmaddal vissza illetve vissza nem éléshez való…..
És innentől úgy gondolom, hogy Mark Webber előlépett a világbajnoki esélyesek közé. Megnyerni ekkora fölénnyel a Monacói nagydíjat, az elképesztő. A címvédő Jenson Button aki tavaly megnyerte a futamot, most fél kört tudott megtenni, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso…..
bigkahuna 2010.05.16 21:54:39
Nos, hölgyeim és uraim, talán meglepő, de 1 éve írogatok erre a blogra. Most ebből az alkalomból visszatekintenék, hogy hogyan is kezdődött. 2009. április 19-én, a Kínai Nagydíj nézése közben éppen azon háborogtam, hogy miért nem tud a Ferrari egy versenyképes autót…..
Elképzelhető, hogy meg kell semmisíteni az országgyűlési választás esztergomi eredményeit, mivel a voksolás előkészítéséért, majd a választás helyi eredményeinek megállapításáért és kihirdetéséért felelős jegyző egy jogerős bírósági ítélet alapján nem…..
Meggyes a hibás Kövér recycling 2010.03.24 15:56:18
Az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának weblapján egy ma megjelent hír néhány bekezdését idézném: Esztergomi Városi Televízió - Kövér László a Fidesz hosszú távú terveirőlRendhagyó adással jelentkezett az ETV Köztér című műsora a Fidesz Magyar Polgári…..
Itt az idő! - tette magáévá a fideszes szlogent - gondolom én, némi ráhatásra - a város egyik Kft-je, a beszédes nevű Zöldút és kampány ide vagy oda nekifogtak plakáttalanítani a villanyoszlopokat! Fura az időzítés, főképp annak tükrében, hogy az önkormányzati médiát…..
Meggyes a hibás /jelolt/nagy/laza/ 2010.02.02 14:07:00
http://www.fidesz.hu/jeloltek/pics/jelolt/nagy/laza/12_05.jpgTényleg jelölt. Tényleg nagy. És kurvára laza.Íme a hivatalos kampányfotók az esztergomi…..
Sőt! Üldözési mániája sincsen! Legalábbis ezt a közleményt szerette volna megjelentetni a szeretgom.hu oldalon.Bár a Jobbiknak 2009. novemberében még azt írta Meggyes Tamás, Esztergom első ember, hogy:  Esztergom Város Önkormányzata, és személye­sen jómagam…..