Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I Am Online

8 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném a segítségeteket kérni. Reklámosként pontosan tudom, milyen elkeseredett küzdelmet vívnak a szövegírók azért, hogy újabb bántóan rossz vagy szimplán csak olcsó elnevezéseket ötöljenek ki a különböző ügyfelek árleszállító akcióhoz. Ennek a folyamatnak az…..
I Am Online 2011.04.05 09:53:49
@m@zsi: A "görögös" kifejezés jelentésével ugye mindenki tisztában van?
Itt az év vége, és ilyenkor jönnek az unalmas és semmitmondó "ez történt 2010-ben" jelegű írások, és persze jönnek a még unalmasabb és még általánosabb "mi lesz 2011-ben" írások is.Hiszen aki kicsit is a piacon van, az pontosan látja, mi történik: látja,…..
Hello I Am Online Karácsonyi Like 2010.12.23 14:32:00
Az előző post kicsit gonoszra sikerült, hogy lássátok, valójában milyen kedves emberke vagyok is én, összegyűjtöttem nektek pár szuper karácsonyi online kampányt. Ezúton szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni a legszebb ajándékkal: a…..
Hát szóval lett új országimázs filmünk. Nem akarok gonosz lenni, hiszen bennem is azért magyar szív dobog (vannak még ilyen szóvirágaim). Amikor a barátnőm megnézte, ezt mondta: "Engem leginkább a montreal-i image filmre emlékeztet. Amikor azt megnéztem, azt éreztem,…..
Hello I Am Online Visszatérés 2010.11.22 11:16:00
Igen, tényleg eltűntem egy kis időre, ez tény. Ha a blog olyan, mint a cápa (ha nem mozog, meghal), akkor ez talán már csak egy csontváz. Bocsánat, porcváz. De talán sikerül egy kicsit kiengesztelnem mindenkit egy olyan visszatérővel, akit talán még nálam is jobban hiányoltatok:…..
Eléggé scamgyanús az az SC Johnsonnak készült hirdetés, amely arra próbálja felhívni a szülők figyelmét, hogy ha nem őrködnek hoffmanrózsai szigorral gyermekeik egészséges lelki fejlődése fölött, akkor a kicsik szeme olyan dolgokat is láthat a neten vagy a tévében (persze…..
I Am Online 2010.10.06 16:18:08
@Illés Zoltán mondjon le, ők vizsgálták a gátakat!: Nem tudom elhinni, hogy ez még mindig megy.
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
I Am Online 2010.09.17 13:15:48
@John A. Dragon prof: nekem TÉNYLEG VAN egy ilyen pro-m... 2x4 XEONos... nem csak álmodozom róla... A PC-m egy HP Z400. 1x4 XEON van benne. Gyorsabban megy rajta mind a Premiere, mind a Maya. A progi és a render engine is. És nem esik szét a Mercury Engine, ahogy a Mac-en kb 4 percenként. Tény, hogy a Photoshop jobban megy Mac-en. Mivel mindkettő profi munkaállomás, és pontosan ilyesmire való (nem arra, hogy HD-ben nézd a Pocahontas-t), elég egyértelmű, a HP jobban teljesít 600 ronggyal olcsóbban. És nem kell az összes szoftveremet kidobni, sem virtuális gépen futtatni (abban ugyani Mac-en nincs több proci támogatás). Win7-en még soha nem kellett kompatibilitási módot használnom, hiába adták ingyen.
addict [brief.blog.rovat]: Póni 2010.09.03 12:00:00
 Feltételezett ügyfél: LucaFeltételezett brief:Apuuu! Elveszett a Pónim :(((( Segítsetek!!!!! :(((Luca:((((((((((((((((((((((((((( Feltételezett válasz:Tisztelt Luca! Horváth úr jelenleg üzleti úton házon kívül van, távollétében engem kért meg, hogy a beérkező…..
I Am Online 2010.09.06 10:06:36
@Hebes: komolyan, erre most mi szükség volt?
Vajon lehet-e hülyébb nevet adni az üdülési csekket felváltó fizetőeszköznek mint a kormánytervekben szereplő Széchenyi rekreációs kártya?..
I Am Online 2010.08.31 09:58:34
I Am Online 2010.08.31 09:59:59
I Am Online 2010.08.31 12:26:38
Ön hol bankol? - szólított meg néhány hete egy Erste brandszínű alapon Erste betűtípussal írt szöveg az egyik óriásplakáton, ami annyira rejtélyesen hangzott, hogy azonnal tudtam, ez csak az Erste bank kampányának teaser szakasza lehet. Akkor még nem sejtettem, mire fogják…..
Az évtizedek óta a dohányzás és a dohánylobbi ellen küzdő American Legacy Foundation kifejezetten a fiatalokra célzó és a fiatalkori dohányzást visszaszorítani igyekvő Truth elnevezésű programja már a sokadik reklámkampányánál tart. Ezek közül a legújabb egy 2004-es szpot…..
Magunk sem számítottunk rá, hogy szegény Luca pónijának története ekkora érdeklődésnek örvend majd, és ha csak két mű erejéig is, de átszivárog a digitális népművészet területére.Előző posztunkkal kapcsolatban az a vád ért minket, hogy nemtelenül élcelődtünk egy…..
Hello I Am Online 2 in 1 rádió 2010.08.25 15:29:00
Nem szoktam offline kampányokról írni, de ez most kivétel. Valami igazán ötletes dologra bukkantam a szomszédságban. A romániai Magic FM rádióadó egy nagyon ütős kis kampánnyal állt elő. Az ötlet lényege az, hogy a rádióadás alatt a zenéhez egy olyan frekvenciát kevernek, ami…..
A Facebook töretlenül növeli a hazai felhasználók számát, most tart valahol az 1,7 millió fölött. De ez a nagy szám óhatatlanul azt is jelenti, hogy már nemcsak a geek réteg van ott jelen (már régen nem), hanem egy ugyanolyan vegyes képet ad a felhasználók összetétele, mint…..
Eddig teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy még idén tavasszal a Red Bull és a Friendly Digital Advertising előállt egy interaktív videós kampánnyal. A dolog lényege, hogy az egyes helyzetekben meg kell találni a Red Bullt. Hát igen. Ennyi.     A legnagyobb gondom a…..
I Am Online 2010.08.24 13:28:45
@ad-renalin: Na jó, ez ciki, most jövök a blogodról, és nem találtam a cikket erről a videóról... Ez FAIL, bocs.
Arról, hogy a Csendes-óceánban az elmúlt évtizedek alatt szépen lassan kialakult egy szinte elképzelhetetlen méretű, lassanként majdnem egy új földrésszel vetekedő nagyságú szemétfolt létezéséről tudtam már korábban is, így maga a film témája nem volt meglepő. Ennek…..
Az online marketing nehéz dolog. Mindenki online nyomul, mindenkinek van honlapja, AdWords kampánya, blogja, Facebook oldala, Twitter feedje. Persze ez nem annyira meglepő, az interneten egyszerűen minden vagy reklám, vagy reklámfelület. Ahogy minden médiumon. Ennek megfelelően a legtöbb…..
A social media esetében hasonló figyelhető meg, mint az online marketing kezdeti szakaszában, csak sokkal gyorsabban jatszodik le minden: Mindenki szerepelni akar a Facebook-iwiw-Twitter triumvirátuson. Nem elsősorban azért, mert tudja, hogy mihez kezd vele, vagy mit akar elérni, hanem…..
Az egyszerű vírus videózás egy kicsit megállt az utóbbi időben. Az emberek elkezdték észrevenni, miről is van szó, és elkezdett itt is bekapcsolni a „Ne akarj nekem semmit eladni” reflex. Plusz, egyszerűen mindenki unja már a sablon vírusvideókat. Persze mindig van egy…..
Egyre többen használják üzleti célokra a közösségi oldalakat, lassan minden cégnek és szabadúszónak van néhány profilja vagy csoportja a Facebook-on, Twitter-en, LinkedIn-en, és a többi hasonló oldalon, és egyre többen blogolnak, vesznek részt fórumokon.. Valahogy elterjedt az a…..
Ha valaki járt hétvégén az Erzsébet téren, az nem tudott elmenni egy hatalmas facebook fal mellett anélkül, hogy észre ne vette volna. Az 5 méter magas installációra kézzel festették fel a Facebookozz az utcán facebook rajongói oldal üzenőfalát, ahová a bárki üzenhet valamit,…..
I Am Online 2010.08.02 11:13:28
I Am Online 2010.08.02 12:55:38
@daigoro: Hát ez az, sok pénzből könnyű látványosat összehozni, de nem gondolom, hogy a felület bérlése + a grafikusok óradíja stb költség után a T-mob kampány különösebben olcsó lenne. Mindenesetre ötletesebb, mintha egy LED-falat raktak volna ki, amin realtime megjelenik minden. Így legalább az olcsóság illúziója megmaradt.
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
Kísérlet járja be Európát - de legalábbis Magyarországot! E-mail kísérlet.A kiküldött, vélhetően többezer levélen a feladó több helyütt is elhelyezte a Google logo-ját, megtévesztve az olvasót. Vagy tényleg a Google hajol le a kisvállalkozásokhoz, hogy maga terelje…..