Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..
morni 2010.12.17 11:22:58
@readya:
Bevittem szervizbe a telót a srác kérdezte nem-e frissítettem a telefont, határozott nemmel válaszoltam. :) dobott rá egy új szoftvert, gondoltam rendben minden, beraktam a kártyát és a telefon lezárt, kaptam egy új sim kártyát és azt is lezárta. A telefonon minden rendben volt IMEI meg a többi mégis ezt produkálta. Úgyhogy ott hagytam, kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Egyébként a voodoo felrakásávql kapcsolatban, azt olvastam az előző oldalon:
"Ahhoz, hogy igazán gyors legyen, és a kernel boot menüjében legyen backup/recovery menüd is, ahhoz kell egy új kernel is a végén. Ehhez egy olyan kernelt tettem fel a gyors ROM mellé, mely alapban fájlrendszert vált a program memórián. Ez visszaállítható később, azonban az úgynevezett Voodoo lagfix aktiválása segíti azt elő, hogy örökre megszűnjön az akadás (a "lag"), a lassulás a készüléken. Tehát érdemes feltenni ezt is!"
Úgyhogy most nem értem.
morni 2010.12.17 16:08:15
@readya: okés, akkor nekem nem volt egyértelmű. Sajnos nem jött össze a srácnak. Fel kell küldeni a márkaszervizbe. 4x rakta fel a gyári szoftvert, de ahogy hívást indít kidobja a kártyát, kéri a PUK kódot, de nem lehet feloldani a kártyát. Másik telóba fel lehet oldani, visszarakjuk az S-be és megint lezárja a kártyát. Most attól tartók, hogy az SD kártyán rajta vannak a progik, amiket a mókoláshoz használok és nem tudom ha meglátják mi lesz, gondolom vágják mi mire való :) Ha szerencsém van két ünnep között itt is lesz.
Ha nem javítják vagy rájönnek, hogy mit történt mire számíthatok szerinted?
morni 2010.12.20 17:03:06
@readya: A gyári kártyán van, nem plusz sd kártya. A,úgy szerintem megfogtam Őket, mert nem adtak garipapírt. Sőt rá egy hétre vettem egy galaxy tab-ot, ahhoz sem adtak. Kíváncsian várom mindkét dologra a reakciójukat. De szerintem nem lesz semmi probléma.