Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankoscsávó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..
Imádom a rákot, bár a változatos magyarban egy szó van a 'shrimp'-re, a 'crab'-re és sajnos a rettegett 'cancer'-re is. Talán ez is hozzájárul hogy a rák szó hallatán majdminden honfitárs elfintorodik... Akik viszont szeretik, szerintem nem kell irigyelniük a halpiac hiányát…..
BtheBest Hazi allatok 2010.02.02 08:15:00
 Latom hogy a lovak amikor szoba kerultek akkor nagyon sok embert erdekeltek vagy legalabbis beszeltek rola! Eppen ezert gondoltam hogy irok most arrol milyen hazi allatokat kell tartani ahhoz hogy igazan teljessegeben azt lehessen mondani h mennyire cool arcok vagyunk!! Elosszor is ott…..
Bankoscsávó 2010.02.02 12:29:07
@Over:

Hagyd, most azt hitte, hogy az a menő, ha egy ótvar harcikutya telep mindennapjait mutatja be. Kültelki, alpári mocsadékok valóban így nevelik a kutyát.

DE, ez a blog tudtommal a jó stílusról szól. Vagy legalábbis eddig úgy tűnt.
Ez viszont minden, csak nem az. a kutya ilyen neveléssel csak veszít az értékéből. Ezt mindenki tudhatja magától is. És az állatot nem azért vesszük, hogy leamortizáljuk, mert az nem cool.
Az alap, hogy ha kutyának készített tápot adsz neki, akkor az Royal Canin, de ezt is mindenki tudja. Meg hogy nem a család maradékait kell adni neki, mert nem lesz fényes a szőre.
Meg az is normális, hogy ha nem akarod táppal etetni, akkor a hentesnél veszel neki színhúst. Persze csak a jó fajtákat. Tehát a vízzel telenyomott csirkemell nem lesz jó, de a bélszínt és a szűzérmét szeretik a kutyák. Meg az őz, szarvas és vaddisznó húst is, de abból sem szabad a fagyasztottat megvenni, mert az már nem olyan jó, mint a friss.

Egyébként meg olvastam, hogy már nem a nagy izomztú kutya a divatos. Sőt, szinte mindegy, hogy milyen a fajtája (jó, mondjuk ilyen menhelyes korcsokat most ne vegyünk ide, mer az annak való, aki nem divatból vesz kutyát, hanem mert kevesebb a pénze és nem telik lézeres riasztórendszerre a ház köré), szóval nem a fajta a lényeg, hanem hogy jó cuccokba járjon. Gucci vagy D&G nyakörv, Tommy Hilfiger, Paul @ Shark kabát és hasonlók.

Szóval Deni nagyon mellé fogott, mert a kültelki proli stílus soha nem volt és remélem nem is lesz kifinomult és stílusos.
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
Bankoscsávó 2010.01.27 16:21:09
@stinging_nettle: Lehet, hogy nagy arcom van, de azért én még mindig elférek vele 500 nm-es udvaron is. :D
Bankoscsávó 2010.01.27 16:32:38
@stinging_nettle: Azért a büdös nagyvárosnak (mármint annak ahol én lakom) is van olyan része, ahol nem csak a neten és a tv-ben látunk fákat.
Bár tény, korán reggel ki nem mennék a kertbe a kévémmal. Azon a pár méteren, míg kiérek szanaszét locsolnám a házban. :)
Bankoscsávó 2010.01.27 17:02:40
@stinging_nettle: Én sem kiscsészében gondoltam, de egy kávét a konyhában is meg lehet inni.

Viszont az esti BBQ party már nehezebben megoldható a házban. :D
BtheBest PS3 vs. Xbox360 2010.01.06 09:45:38
Múltkor felhívott egy barátom, hogy melyiket vegye a két konzol közül. Hirtelen nem is értettem a kérdést! Nézd, mondtam neki, ha neked mindegy, hogy nike vagy tescos cipő, ha ennyire nem vagy igényes arra, hogy minimális összeggel többért sokkal jobb akkor, tőlem vegyél Xboxot.…..