Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferencz Anikó

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy kinek vagyok fontos??? Hja, kellett minden – ami megtörtént: hogy az lehessek, ami MA VAGYOK. Kellett, hogy itt álljak egyedül.Szüleim meghaltak, tesóm külföldön él, nemrég váltam. ...és most megtanultam: MAGAMNAK kell, hogy FONTOS legyek MAGAMNAK!!És…..
Féléve váltam el körülbelül.A válás csak térben választ el két embert.A dolgok ugyanúgy megoldásra várnak közöttünk.Nekem nem elég jó a helyzet, de meg vagyok merevedve  - lefagytam.Az én eszközöm a kommunikáció – BESZÉLEK és közben töretlen a bizalmam,hogy…..
...azt gondoltam RÁCSBAN vagyok – BEZÁRVA.Később rájöttem én magam szűkítem le mozgásterem – VÁLLALÁSBÓL.POKOLIAN szenvedtem. A magam vállalásától.Tudok boldog – felszabadult – gyermekien vidám lenni. EZ nagyon JÓ!     …..
Már régen kerülgettem a Rákellen, az emberért alapítvány irodáját a közelünkben, egy rokonom abban halt meg - egy szórólapjukon olvastam:A rákbetegség diagnosztizálása nem valaminek a vége,HANEM VALAMINEK A KEZDETÉT JELENTI. Ilyenkor érzed meg igazán, hogy az élet…..
Nem a szánalomkeltés a célom, de tény hogy úgy éreztem otthonom sincs, legtöbbet a fürdőkád szélén szontyolodtam anyámék paneljában, ahol laktunk, vagy a konyhában, mikor már mindenki aludt. Képzeljétek, mindemellett egy nevetős, optimista, játékos alkat vagyok. Isteni volt…..
Erős anyám, akivel együtt éltünk, „gyermekes” férjem még növelték belső konfliktusaim. Én sem voltam-vagyok szent. Ugyan úgy viselkedtem ahogy ők, játszmáztunk!!! Papám 98-ban szállt ki a ebből a buliból, meghalt 66 évesen.Sajnálom, ha esetleg ez a megközelítés…..
SZÓVAL, vissza a tényekhez: általános iskola 1974–majd gimi, érettségi 1978.. kerttervező szerettem volna lenni!De ezt akkor még nem tudtam ilyen pontosan. Akkor még csak úgy tűnt a diploma megszerzése a nagyon fontos!!! (Tiszta hülyeség, még ma is látom szülőkön, hogy…..
Ugye, milyen blikkfangos cím??Az őszintét megvallva inkább......dolgozom rajta!......és folyamatosan dolgozom!......mert akkor van vége, ha VÉGE van.Értitek, ugye?Egy beköszönő - röviden magamról - fogalmazáson fáradozom, de nem jön össze.Most soroljam fel az iskoláim???Igaz, az is…..