Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wittenberger

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Anya-gyerek táska 2010.04.14 17:38:00
Nemes céllal készült a képen látható anya-gyerek táska, amelyre Livus hívta fel figyelmünket. A Reisenthel táskája nagyméretű, masszív, így tökéletesen alkalmas a vásárolt holmik hazacipelésére, egyúttal képes arra is, hogy egy harmadik kezet biztosítson minden anyának -…..
Wittenberger 2010.04.15 13:00:59
Gyerekszoba Mindennap egy alma... 2010.02.18 09:27:00
Az orvost távol tartja - szól a mondás. Ha teljesen távol nem is tartja, az alma akkor is egészséges, szép és finom, ráadásul itthon bárhol, bármikor kapható. És változatos is, mert nemcsak nyersen ropogtathatjuk el, hanem ehetjük kompótként, sütve, töltve, levesként, a sor…..
Ígéretünkhöz híven három szerencsés kommentelő, akik múltkori felhívásunk alatt megmondták a magukét nekünk. Mi meg szeretjük a kritikát, a kommenteket meg még jobban. Ezért íme annak a három szerencsés kommentelőnek a neve - hála a Random.org-nak -, akik egy-egy Csodaceruza…..
Mivel a blog múlt héten volt kétéves, szeretnénk egy kicsit pontosabb képet kapni arról, mit szerettek a blogban, mit hiányoltok és mire vagytok kíváncsiak. Aki pedig leírja ezt nekünk ide, a poszt alá kommentben, az eséllyel indul a nyereményért, a három Csodaceruza poszterszám…..