Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fényárnyék

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényárnyék Kijárat 2006.11.01 13:50:37
Egy lányarcot látott álmában. Nem aludt nyugtalanul, éppen felébredés előtt volt, de megmaradt emlékezetében. Rendszerint, emlékezett álmaira. Olykor előfordult, hogy több napig bevésődött az agyába, míg csak le nem írta; aztán szépen elfelejthette. Akkor is így volt. Sokáig…..
"A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. Hagyom, hogy áthatoljon rajtam, fölöttem. És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetem, követem az útját. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak…..
"Amikor az ellenfeled félni kezd tőled, akkor csak hagyd hatni a félelmet, hogy megdolgozza, amíg a félelemből rémület lesz. A rémült ember önmagával küzd. Végül kétségbeesetten támadásba lendül. Az a legveszélyesebb pillanat, de általában számítani lehet rá, hogy a…..
Fényárnyék Ártatlanság 2006.10.12 19:54:22
"Az ártatlanság lényege valami más. Az elszántság és az érzékenység keveréke. Volt önzés ebben a hoquatban? Közömbös volt mások végzetével szemben? Képes volt arra, hogy önmagát feláldozza?" Frank Herbert, Lélekvadász..
"Az idegennek nem volt szüksége rá, hogy Chantal megmagyarázza a történetet. Savinust és Ahabot valójában ugyanazok az ösztönök irányították: a Jó és a Rossz harcolt lelkükért, ahogy minden lélekért ezen a földön. Amikor Ahab megértette, hogy Savinus ugyanolyan, mint…..
" ... Pontosan.Csakhogy amíg beszélgettek [Ahab és Szent Savinus], Ahab egész idő alatt a tőrét élezte, attól a pillanattól kezdve, hogy Szent Savinus belépett a házába. Ahab abból a feltételezésből indult ki, hogy az egész világ olyan, mint ő. Próbára akarta tenni a…..
"De a helyzet sokkal bonyolultabb volt, mint Berta gondolta.A két kísértet elmagyarázta neki, hogy ez a Jó és Rossz harca, és senki sem avatkozhat bele. Itt most angyalok és ördögök küzdenek egymással. Időről időre  ugyanis összecsapnak, és ilyenkor nagy területekről…..
Fényárnyék Nyugtázás 2006.08.21 22:07:03
Csak épp benéztem, vajon még mindig nem tudok-e új bejegyzést írni és valami intézkedés következménye-e ez az állapot, de örömmel nyugtázom, hogy átmeneti tilalom volt: nyugtával dícsérem a napot ;))Jó éjt, mindenkinek! :)..
Tegnap moziban voltam és későn értem haza, ahhoz képest, hogy ma korán kellett kelnem, de ráadásul amikor az órámat beállítottam, az időt "elgondoltam" és így egy órával később keltem fel. A pláne az, hogy nem is tudatosult, csak a Nyugatinál, hogy akkor én most jól…..