Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"J" (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és utána találkozhatunk. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa” – a kreatív visszautasítás arra is jó, hogy ügyes hazugságot tanuljunk attól a csajtól, aki korábban finoman…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
"J" (törölt) 2010.05.26 11:10:53
@záporjózsi: Én nem vagyok autó ellenes. Az sem zavar igazán, ha valaki 1-2, vagy 3 évente cseréli újra az autóját. Hiszen az ilyen emberek révén lehet viszonylag fiatal autóhoz jutni az új áránál jóval olcsóbban úgy, hogy még a kötelező szerviz periódusokat sem kellett megfinanszírozni.
Az is igaz, hogy használtan nem könnyű épkézláb autót találni (a telefonon letagadott és a képeken kikozmetikázott sérülések, visszatekert óra, stb.), sok utánajárást igényel, de ennek leginkább a szabályozatlan használt autópiac az oka (mondjuk kötelező lehetne az állapotfelmérés eladás előtt, akár az eredetvizsga, büntetnék a tekergetést).
Én csak azt tartom konzumidiótának, aki zsinórban cseréli az autóit újra (esetleg azt meg tudom érteni, ha valaki rosszul választ és szabadulni akar az autójától, az egyszeri, érthető eset). De mint írtam, szükség van az ilyenekre.
Az egyik legnézettebb olasz utazási TV csatorna, a Marco Polo által ugyanezen a címen megjelentetett utazási magazin Budapestet Párizs testvéreként mutatja be. A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közreműködésében megjelent cikk apropóját az Uma Thurman és Robert…..
Bog Zoo-nak köszönet a képekért!Tippem szerint Skoda volt…..