Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sörrobi

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD 2010 IDDQD-kommentekben 2011.01.02 12:00:00
2010-nek vége, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az újságírók, bloggerek számot vetnek, aztán learatják, és megnézik a termést. Mi sem akarunk kimaradni, a következő napokban több „2010 izéi” poszt lesz. Most például megnézzük, milyen emlékezetes kommentek…..
A commentcom úgy tudja, hogy január 17-én reggel Csűrös Csilla vezeti a Kossuth rádióban a 180 percet. Ebből a műsorból függesztették fel a médiatörvény ellen élő adásban egyperces hallgatással tiltakozó Mong Attila műsorvezetőt.Meg nem erősített információink szerint…..
Sörrobi 2011.01.10 15:16:05
@puffatag:
hát persze hogy náczi.
tudom, hallottad, egy haverodtól, aki hallotta a tévében, vagy olvasta a neten.
nehogy beleolvass egy könyvébe. fuj.
 Ismét Alex egy kalandja következik. Csak ennyit szeretnék kiemelni per pill: " úgyhogy úgy döntöttem, hogy hagyom kibontakoztatni művészi hajlamaimat, és összeszarom a vécéjüket, ajtóstul, falastul, mindenestül." A tavalyi osztálykirándulást Miskolcon…..
Hoppá! Megérkezett az első töténetünk más tollából. Alex tegnap estéjét olvashatjuk. Mit is mondjak. Király. Ez az egész igazából egy lógásnak indult, de valami egészen más lett belőle: Biológiatanárunk szervezett egy téli túrát, fel a szomszédos Naszály hegyre, és el…..
 Ma töprengtem, hogy melyik sztorit írjam le nektek, és eszembejutott egy igenrégi eset, kb. három éve történhetett. A társaságunkban az egyik lánynak közeledett a szülinapja, és a legjobb barátnői kitalálták, hogy meglepetéspartit szerveznek neki. A lány igencsak…..
Tavaly nyáron történt az eset, mikor Ábel, egy jóbarátommal együtt hazautaztunk pár napra szülővárosomba. Igazából csak az utolsó este a kiemelendő ebből a többnapos májamortizáló turnénkbók. Ábel egy viszonylag nyugis srác, visszahúzódó csendes gyerek, gyakorlatilag nem…..
 ... igen. Ha ez a mondat elcsendül kottarészegen egy nagyvárosban - abból nem sülhet ki túl jó eredmény. Az egész ott kezdődött, hogy szobatársam, Laci megkért rá, hogy szolgáltassak zenét egy buliban. Rendben, viszem a laptopot, úgyis bulizhatnékünk volt. Elindultunk,…..
Kb. Két éve történt, hogy három barátom, és én elindultunk az éjszakai életbe. Elhatároztuk, hogy próbálunk olcsón berúgni, ezért az akciós tequilát választottuk. Gondoltuk megfűszerezzük az estét egy kis játékkal, és fejenként egy méter, és még két tequilát…..
Hol is kezdjem. Nehéz megfogalmazni, hogy mi is történ(hetet)t, hisz nem is az utóbbi időben esett meg, és amúgyis, ennek a blognak pont ez a lényege. Elutaztam egy másik nagyvárosba egyetemista barátaimhoz. A legtöbb közülük bentlakásban lakik. Az itteni kollégiumokba nem lehet…..
 Kedves alkohollal átitatott / másnaposságtól szenvedő barátom!Biztos történt már veled olyan, hogy egy görbe este alatt fura, vicces, esetleg égő események történtek veled, a barátaiddal, a környezeteddel, vagy az aszfalttal, amin összetörted a képed. Ismeretlen nevü…..