Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kooppuu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta Észak-Koreától hangos a nemzetközi és a hazai sajtó. Kim Dzsong Un rezsimjének nukleáris és rakétaprogramja az elmúlt időszakban sebesebben hasít, mint a kárpát-medencei gyorsnaszád. Különösen szembetűnő az elmúlt fél évben végrehajtott sikeres tesztek nagy mennyisége, ezzel együtt pedig…..
Ahhoz képest, hogy jogsim sincs, két teljes napot is vígan ellébecoltam a hétvégén a Hungexpón megrendezett AMTS-en, azaz a 2016-os Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-n. És ha már kinn voltam, a korlátozott képességű mobilommal is fotózgattam párat, hátha látszódni fog valami a folyamatosan…..
Indul a második forduló az év legjobb McLarenes pillanatát kereső játékban, ezúttal a végső győztest keressük... Az előző forduló itteni két nyertese és a szaguldocirkusz.blog.hu oldalon győztes fotó között dől el majd, hogy ki viszi haza a fődíjat, amit az Tech1Today…..
Kooppuu 2010.12.08 23:11:42
Beérkeztek a pályaművek a McLarenes játékra, indulhat a szavazás! November 22. éjfélig várjuk a szavazatokat.  A szavazók között a Tech1Today jóvoltából egy Vodafone McLaren pólót sorsolunk majd ki, ezért (hogy elérhető legyen a nyertes) a kommentekben lehet majd…..
Kooppuu 2010.11.16 22:27:38