Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Túlélő2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
Túlélő2 2010.01.17 20:17:43
Kedves Hozzászólók!
Mielőtt bármit írok,tudnotok kell hogy a kampányfilmben én is szerepeltem és a képen is ott vagyok.
Ha majd bárki közületek a maga bőrén tapasztalja a rákkal való küzdelmet,a kezelésekért,gyógyszerekért való harcot az OEP-pel mert sorba kell állni hogy megkaphasd és közben fogy az időd mert a rák napról napra nagyobbra duzzad a szerveidben,egyre gyengébb leszel és csak abban reménykedsz hátha valaki megszán és kifizeti hogy minél előbb hozzá juthass,ha majd a gyermeked vár kezelésre,gépre,CT-re és nem kerül rá sor mert nincs rá pénz...eszedbe fog jutni hogy talán egy alapítvány segíthetne!
Hová fordulsz akkor? Ha gazdag vagy kilóra megveszed az egész egészségügyet,és ha nem?Ez az alapítvány TISZTESSÉGES,pontosan forintról forintra képes elszámolni,senkinek a zsebébe nem vándorolnak milliók.Azok kapják akiknek szükségük van rá..akik rákos betegségben szenvednek,gyógyulni szeretnének vagy csak éppen emberi méltósággal vegetálni életük utolsó óráiban.Olyanról ítélkeztek amiről nem vagytok meggyőződve.
Tavaly mosolyogva álltunk a fényképező gép elé hogy lám boldogok vagyunk mert túléltük....erre csak visszamosolyogtatok és azt mondtátok "Örüljenek neki."Ezért aztán a Liga sokkal kevesebb betegen tudott segíteni.
Biztunk abban hogy ti egészséges emberek fel fogtok háborodni,arra is gondoltunk hogy visszafelé sül el a dolog de egyben biztosak vagyunk,a megbotránkozás,a sokk,a gusztustalanság megmarad a fejekben és egyesül a Magyar Rákellenes Liga 1% kampányreklámjával....még hosszú évekig.Hogy valaki eljut e arra a szintre hogy azt lássa benne amit valóban üzen,lehet hogy időbe telik,de mi reménykedve várjuk azt az időt amikor majd a papírra a liga nevét írjátok és nem azért mert közben rákosak lettetek,vagy valamelyik ismerős vagy rokon lett az,hanem csak úgy, a magatok jó szándékával,emberségével,segítő kezével,együttérzésével.KÖSZÖNET MINDENKINEK! Süveges Ildikó