Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ooorky

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Ultragáz film stúdiónk újabb műveit ajánlom ma figyelembe: az első rögtön a Tökételes katona témában, az Universal Soldiers című műalkotás. A másik már olyan pofátlanság, amit nem is hiszek el , hogy van. A Death Racer film után itt az Asylum féle Death Racers is.  A…..
Sziasztok!Elmegyek egy hétre áztatni a fenekem a Balatonra. Ezért valószínűleg nélkülözni kell a frissítéseket. Addig is várom az ötleteket , hogy kivel gyarapodjon a bábszínház. Magam részéről az alábbi dolgok vannak terítéken: David Carradine, a barlang mint ZShelyszín, Uwe…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Mai hősünk annyira ZS, hogy eleve egy ZSsztárt pótolt: mert amikor Dudikoff mester elhitte magáról, hogy jó színész és elhagyta amerikai ninja sorozatot akkor jött ő! Azaz David Bradley! Aki olyan jól alakított, hogy már nemsokára vissza kellett hívni Dudikoffot is. Pedig minden…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.27 20:17:00
Egyesek talán már észrevették, linkeknél történt pár változás. Legfontosabb, hogy a videóimat katalogizáltam és így gyorsan ki lehet keresni a kívánt videót!Főleg azért jó ez, mert keletkezésük szerint vannak rendszerezve a videók, így a kezdőknek azt javaslom, hogy…..
Ooorky 2008.03.27 20:19:50
1
Azt tudjuk, hogy a Mesterlövésznek csak egy igazi szinkronja van. A MAGYAR. A halálhörgések olyan fantasztikusak, hogy csodálkozom, hogy még nem indítottak "Legjobb játékszinkron" Oscart. De aki esetleg kiváncsi arra, hogy Stellának meg a Vadásznak milyen hangja van angolul…..
Ooorky 2008.03.27 11:37:36
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Ooorky 2008.03.24 13:20:08
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..
A szavazásnak vége!Az első 3 helyezet:Game Home studios 19%(97 szavazat)Saint 15%(79 szavazat)Nagy Betyár 15%(76 szavazat) Egy kis magyarázat: ReflX és ZMX: World War 3 Nagy Betyár: Sherlock Holmes:"Felébresztett" Left Behind:  Mars! Game Home Studios: Sniper Elite Dark…..
Ooorky 2007.12.26 14:12:17
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Nem akarom az alakot túl sokszor megemlíteni, de ha a DVD-t nem hagyhattam szó nélkül, a legutóbbi videóját sem hagyhatom.Nos mi történt. Elkészült egy videója, ami végre egyedi. Komolyan, még egy poént is rakott bele, ami nekem például tetszett is.(Amikor táncol). Remélem…..