Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudi zoli

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kassza léte mindenképp örvendetes, amióta megszűnt a Szempont és jóval korábban az A la Carte, a köztévének nem volt klasszikus közéleti műsora (ha hírműsorokat és a hírháttérműsorokat nem számoljuk). És tegyük hozzá gyorsan, annak is nagyon örülök, hogy ezt a műsort…..
comment:com Így választ az MTV 2010.03.05 14:00:00
Azt már megírtuk, hogy Dobos Menyhért, az MTV-ben működő választási iroda Bednárik után kinevezett főnöke nem kér Krizsó Szilviából a választások estéjén, és helyette Süveges Gergő, meg a sporthírekből ismert Szántó Dávid és Zelinka Ildikó ül majd be a stúdióba. Az…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
Megszakad a szív: a kettős mérce lovagjai húsz év után elbúcsúznak. A Magyar Hírlapban George Lucas kirúgott asszisztense írja a címeket, vagy ezek tényleg fantasynek látják a magyar belpolitikát ork hordákkal, nazgulokkal, meg hős hobbitokkal. Ja, egyébként a szocikról van…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..