Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cherry_xy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
Cherry_xy 2010.01.16 12:29:18
Lehet, hogy nem vagy egy plázába járos csitri, de ostobának elég ostoba vagy.
Kezdjük ott, hogy a Bershkába biztos nem mennek utánad és közlik, hogy nem taperold a ruhákat, ugyhogy ezeket a részeket legalább ne ehhez ird be. Kettö meg, hogy szerinted az ott dolgozok ledobják a földre, hogy késöbb még több dolguk lehessen ? Vajon ők élvezik, hogy 6 felé áll a fejük és igy nézz ki az üzlet ? Biztos szeretnek rendetlenségben, undorito üzletben dolgozni. Elárulom neked, hogy NEM. Nem azért mondom mert Berhskás vagyok, csak tudom , hogy mi folyik ott. Jön a sok ostoba és felturja az összes ruhát, felemeli majd visszadobja, ha valami leesik lent hagyja vagy még meg is tapossa és bele is rug. A felakasztott ruhákat megrángatják, lelökik de arra, hogy valaki megigazitsa senki se gondol. Nem elég , hogy minimális létszámmal dolgoznak az üzletek de még ez is az ö hibájuk, hogy a kedves és sok jóindulatú vevő után menjenek egyesével és pakoljanak ? Szerintem van elég dolguk.
Ha az emberek megtanulnák azt, hogy miután felemelek valamit visszahajtom és nem mint egy idegbeteg turom fel az üzletet akkor esetleg nem lenne ez.
Talán magadba kéne nézni egy kicsit. Te mindig mindent ugyan ugy visszateszel és ha leesik elötted egy felső , amit aki lelökött nem veszi észre akkor te felemeled ? Mert ha igen akkor gratulálok de egyszer állj meg reggel a tökéletesen rendes üzletben és nézd meg, hogy a vásárlok mit művelnek vele. Amig nem látod és nem tapasztalod, hogy a magyar társadalom az ami nagyban szarik a másik munkájára és mások erőfeszitéseire addig szerintem ne ocsárolj semmit és senkit !
Cherry_xy 2010.01.16 12:53:33
@liliana13: reklám ? elárulom neked , hogy a cég nem használ reklámot. ez szó szerint ocsárolás egy ostoba embertől.

A másik meg, hogy lehet te elkezdted felszedni a dolgokat de ezzel kishijján egyedül vagy. Lehet sok cucc van felakaszgatva és ez tény, de ha mindenki indent megigazitana maga után vagy legalább megprobálná akkor messze nem igy néznének ki az üzletek és mivel én is üzletben dolgozom tudom, hogy igenis ledobják a vásárlok. Megvárja amig rendbe teszem az asztalt. Eskü ott áll mellettem és miután befejeztem egy mozdulattal felturja és nem visz felprobálni egyet sem. ha akasztott ruha és tele a keze fogja és ledobja mintha nem tudná visszakasztani. akkor inkább tegye az asztalra.. de nem a földre egyszerübb ledobni. Azért ne mindig magadból indulj ki !
Cherry_xy 2010.01.16 12:54:45
@Cherry_xy: az ocsárolást a cikkre értem, nem arra amit te mondtál , hogy reklám.