Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nedvesmezo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áldott, kedves olvasóm Rémtündér küldte az alábbi remek képet, amin egy nagyon sok piercingből álló corset látható! Sajnos nem tudom hogy ki készítette, de nagyon ügyes munka, és nagyon szépen mutat a leány hátán!..
Nedvesmezo 2010.06.13 22:19:44
@zagyvai: Jövőhéten írok e-mailt. Nem vagyok pesti, de majd megbeszéljük :)
Mindig is imádtam az olyan tetoválásokat, amik még egy picit sem illeszkednek az emberi test felületére! Nincs is jobb példa erre, mint ez a minta, ami néhol teljesen fekete, néhol színes téglalapokkal bontja meg az emberi testről alkotott anatómiai elképzelésünket! Csodálatos, és…..
Fordított pentagramma az ánusz körül. Forrás: http://fecskelaszlo.tumblr.com ..
Ezek a csillagok valaha tetoválásokat rejtettek: három színes csillag volt, akiket teljes egészében kinyúztam. Ennek már vagy 2,5-3 éve (nem jó az időérzékem, és feledékeny is vagyok). A csillagok azóta szépen kifehérdetek és rendesen ki is domborodtak! A továbbra kattintva…..
Az alábbi képen egy tökéletesen begyógyult szemöldök eltávolítás látható, valamint egy csomó érdekes, ám kicsit meglepő implantátum. Érdekes és meglepő, hiszen kevés ember tetet a homlokába implantátumokat, főleg ha azok csillag alakúak. A szemöldök eltávolítás pedig…..
testmódosítás Huncut mosoly 2010.04.28 00:23:05
Huncut mosoly, ésnéhány gyönyörűen kivitelezett testmódosítás. A mellkason kereszt alakú subdermal implantátum, tünde fülek, transdermal szarv implantátumok, és egy csomó szép tetoválás. A lány Dani Danger, a testét alakító művész pedig Steve Haworth. ..
Örülök hogy egyre többen küldötök bemutatkozó írásokat magatokról, melyben bemutatjátok a tetoválásaitokat, piercingjetieket, illetve egyéb body mod-otokat!Csak így tovább! Sziasztok!L.Sanyi vagyok(: A tetoválások és a piercingekhez való vonzódás egészen kiskoromban…..
A minap megcsináltam életem első fülhegyesítését, avagy "ear pointing"-ját! A fülkagyló ezen átalakítása igen bonyolult feladat, de egyes embereknek nagyon jól áll ez a fajta fül. A gyógyulási szakasz után teljesen ép lesz a fülkagyló felső része, és a bőr is…..
Kigondoltam A Nyelés 2009.12.27 09:00:00
Jelen poszt 'félemelet' külsős kutató munkájának eredménye, de a webkettő jegyében annak publikálása mellett döntöttünk. Gratulálunk! A gecinyelés, mint elvárt női cselekedet lényegében arra a csacsi logikán alapszik, hogy ha szeretünk valakit, akkor a testnedvei ízletesség…..
Most találtam youtube-on, egy srácnak csinálnak benne három scarification-t. a videót Gabo rendezte.   ..
Nedvesmezo 2010.01.19 03:05:09
@est komor őre.: Én úgy tudom, hogy több fajta scarification van. Van olyan, ahol a nagyobb bőrfelületet lenyúzzák, közbevágják és lehúzzák. És van olyan, ahol csak vékonyabb vonalak maradnak, hogy csak megvágják a bőrt.
Láttam már égetést is és eddig az tűnt a legfájdalmasabbnak.

Amúgy engem is érdekelne, hogy hány módszer van a hegek kialakítására és mitől függ, hogy kifelé domborodó, vagy bemélyedt heg marad?

Egyelőre azt hiszem, hogy maradok a tetoválásoknál és a piercingeknél, ez egy kicsit fájdalmasnak tűnik.