Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Rocketfinger

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az idei nyári tokiói olimpiai játékok az ismert okok miatt elmaradnak, ennek az összeállításnak anyagát már csaknem egy éve gyűjtögetem és nem volt kedvem jövő ilyenkorig aszalni, szóval ha tetszik, ha nem, ezt most megkapjátok. :) Szóval most - szerdán - kezdődne a sportünnep (labdarúgással és…..
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Mert a szolgáltatás nem csak a nagyobb városokban, de vidéken is egyre inkább komoly problémákkal küzd. Már a kisebb településeken sem olyan szívélyesek az eladók. Az előző faluban és környékén nem tapasztaltam ilyesmit, csak a szomszédos város kínai boltjában volt folyamatosan morcos az egyik…..
Mr. Rocketfinger 2019.02.06 11:55:43
@MAXVAL bircaman közíró: jah, én is mekkora szar sznob szoktam lenni, pl. köszönök bazmeg, ha bemegyek valahova. udvariasan kérem, amit szeretnék, megköszönöm ha megkaptam. degáz. cserébe csak annyit kérek, hogy szemforgatás, kioktatás nélkül szolgáljanak ki.
Mr. Rocketfinger 2019.02.06 16:08:53
@igazmondojuhasz: ebben nem tévedsz. :)
Mr. Rocketfinger 2019.02.06 16:11:33
@MAXVAL bircaman közíró: vagy már akkor is csak ész nélkül hallucináltál... meg egyébként ez hogy jön ide? csak mert a poszt sem erről szólt.
Mik az esélyei annak a katonának, aki a döntő csata előtt nosztalgiázik? A kutya mindig túléli? Az a fránya autó pedig pont akkor nem akar indulni a horrorokban, amikor közeledik a baltás gyilkos. A tejössz blog összeszedte a legnagyobb filmes közhelyeket, avagy ami felrobbanhat, az fel is…..
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a negyedik szériája a…..
Mr. Rocketfinger 2019.01.02 11:56:24
@Bosses: szerintem a Sting-es képen a srác cipője direkt olyan. ha megnézed, látszik a jobb cipője belső oldalán a fekete rész, és a bal külsőjén a piros.

egyébként nagyon jó válogatás, az első kép gyönyörű.
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
A miniszterelnök a Sargentini-jelentés vitája utáni sajtókonferencián azzal hencegett külföldi újságíróknak, hogy igazságtalan számon kérni rajtunk a vagyonnyilatkozati rendszer szigorítását, mivel miénk a legszigorúbb szabályozás Európában. Orbán most egy olyan ügybe keveredett, amibe itthon és…..
Mr. Rocketfinger 2018.09.27 12:21:45
@maxval balcán bircaman: mert a kisember is olyan hülye, mint te, nem zavarja, ha kirabolják. kivéve persze, ha a cikkben orbán nevét behelyettesítjük bármelyik tetszőleges nem fideszes politikus nevére, és Birca úgy fog visítani, mint egy szopós kismalac, hogy a lopásnak micsoda minősített esete forog fenn.
te barom.
Mr. Rocketfinger 2018.09.27 12:23:49
@Ballib vagyok mert rettegek: most akkor hazug ügy, vagy ez a legkevesebb amit Narancsi (wtf?) tehet orbánért. szar ügy, amikor belekavarodsz a saját hülyeségedbe...
A miniszterelnök szóvivője az Átlátszó cikke nyomán elismerte, hogy Orbán Viktor luxus magángéppel utazgat meccsekre, milliókért – vagyis, korrupt...
Mr. Rocketfinger 2018.09.26 11:21:33
@paraszthajszal: lol, origós linket berakni mekkora öngól. ennél még az is hitelesebb hírforrás lenne, ha a hírcsárdáról jönne..
Meglepetéskoncertet adott Los Angelesben, a Hollywood Palladium parkolójában a Foo Fighters. A bulin a Queen dobosa, Roger Taylor is közreműködött...
Mit gondolunk arról, aki világgá twitteli, hogy ő egy nagyon stabil géniusz? Hát azt, hogy ez egy idióta. Nehogy ’má a polkorrektség átkos bűnébe essünk. Ami a szívünkön, az a szánkon. Idióta. A hoppá az, hogy Amerikai Egyesült Államok demokratikusan megválasztott elnökéről beszélünk. A 45. a…..
Morajló tenger, pálmafák, korallzátonyok; ezeknek a gondolatára már mindenki fürdőruhában képzeli el magát egy ernyő alatt koktéllal a kezében, ám a Bikini-atoll esetében míg előbbiek megvannak, utóbbi csak hiú ábránd - hála az emberiség egyik legkegyetlenebb kísérletsorozatának. Pont a mai napon 72…..
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
Képzeld el azt a helyzetet, hogy meglátsz egy filmet és pont a kedvenc színészed a főszereplő. Mész is át egyből a YouTubera, megnézed a trailert és megcsap az érzés, hogy ezt a filmet tuti látnod kell. Aztán meg is nézed és tátva marad a szád. Na nem azért, mert annyira jó volt, épp ellenkezőleg.…..
A horrorfilmek és a thrillerek esetében elengedhetetlen a digitális technika használata. Ma már bármit elő lehet állítani egy számítógép, egy zöld háttér és néhány speciális effekt segítségével. A Looper most összegyűjtött néhány olyan forgatási képet horrorfilmekről és thrillerekről, ahol még a CGI…..
Mr. Rocketfinger 2018.04.25 17:52:20
Egy váratlanul feltárult időkapun keresztül a Ritkán látható történelem egy 2038-ban megjelenő Napi érdekesét mentettem le hogy már ma megnézhessétek... :) Ezek mennek majd a jövőben. HIHETETLEN! Viccet félretéve: válogatás közelmúltunk érdekes eseményeiből. 1997. június 30. éjfél. A britek…..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
Mr. Rocketfinger 2018.03.10 21:11:34
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: lol, ezt a kis szösszenetet olvasva te sem nagyon tudsz magyarul, hiába kínlódsz, ezzel általános harmadikban is megvágnak...
Van a lapnak újabban egy „Jurák Kata jelenti” c. rovata, amely abból áll, hogy az éppen a legnagyobb print kormánylapnál dolgozó újságírónő átvesz és lefordít cikkeket külföldi lapokból. Most épp egy tavaly decemberi sztorit talált meg magának, amelyet a „még mindig nem tudjuk az igazságot”…..
Mr. Rocketfinger 2018.02.08 08:28:50
@A tudomány sosem téved!: tehát akkor most vallottad be, hogy olvasod, és regisztrálva vagy egy kamuoldalra, hogy ott aztán okosakat kommentelhess? elolvasod a Magyar Időket, a Ripostot, a 888-at, a pestisrácokat, megnézed a tényeket, mint a hiteles, profi, objektív tájékoztatás eszközeit, majd átruccansz az indexre kommentelni? brilliáns
1896. Dakota sziú indián lovasrendőrök..
Összefutottam a héten egy régi haverom feleségével. Megálltunk kicsit beszélgetni. Persze hamar a politikára terelődött a beszélgetés. Felháborodva mesélt nekem. „Minden nap reggel 7-től dolgozom délután 3-ig. Utána rohanok az oviba a kicsiért, aztán a suliba a nagyobbik gyerekért. A teljes havi…..
Mr. Rocketfinger 2018.01.26 12:34:16
@arabok balrol: nem, nem az.
RB pedig nem is lehetnék, mivel nekem van gerincem, ez pedig politikusoknál, főleg azon a vonalon ahol RB mozog, kizáró ok.
Mr. Rocketfinger 2018.01.26 13:38:16
@arabok balrol: aha, nyilván.
Mr. Rocketfinger 2018.01.26 13:40:59
@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: ppfff :D:D
jah, nyilván ezért nem sajttájt tartott róla, hanem magánban elmondta a véleményét, amit én nem ismételtem meg, és nem idéztem belőle.
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
Itt a sulikezdés, vége a nyárnak és a szabadságoknak. Ilyenkor könnyen hullámvölgybe eshetsz. Az edzés intenzitása is csökkenhet és kevesebb kedvvel indulsz el edzeni. Kivéve, akkor, ha végiggörgeted ez a posztot és veszel egy pillantást erre a 24-es listára. A tesztoszteron szinted megemelkedik,…..
Mr. Rocketfinger 2017.09.04 14:52:52