Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aleko

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öltönyben rakta ez az úr a Bem rakparton a reggeli hidegben (fotó: MTI) Négy bringás reggel negyed nyolckor a Gellért téren (fotó: Hargita Nándor)   Ha vannak fotóitok, töltsétek fel bikethestrike címkével. (Régebbi BKV-sztrájkos képek, még több bringás kép a…..
Aleko 2010.01.15 11:25:09
Igen ám, csak valahogy a gyalogos átvált lóba, mintha olyan szemrögzítő lenne a fején, vagy hogyan hívják azt az izét a lovak szeme előtt, mi az hogy én ott bringázok, ez az általános viselkedés. Én próbálok türelmes lenni, de néha nem megy, 20 csengetés után, már az elnézést jövök, majd húzz a gecibe az útról hangzik el. Nem tehetek róla kinyilik a bicska.
Mindent meg lehet oldani, a kocsik közé kész életveszély behajtani, látok is egy pár öngyolilkosjelöltet is minden nap, akik a kocsik között cikáznak, voltam én is futár azt nem mentem kinyiratni magam, az életem fontosabb mint a csomag.
El kell telnie 100 évnek hogy itt változás következzen be, mindig leszenk konflikutsok. A legjobb ami a tavalyi évben volt, én nagyot röhögtem, hogy volt a Fővámtéren egy autós tiltakozás, hogy fel van oda festve a bringasáv, és az autósoktól elvették a parkolás lehetőségét, erre meg kimennek és elfoglalják a bringautat. Mind meg kellett volna büntetni, erre miért nem vonatkozik a KRESZ pl. Vagy az Andrássyin, minden nap odaparkolnak a bringa sáv végére, az egy dolog hogy ott véget ér a bringaút, de ha elém parkolnak akkor hova menjek , repüljem át, a járdázás nem a stílusom, de az autók között meg veszélyes. A rendőrségnek rengetek + bevétele lenne ha mindenkit megbírságolnának aki rossz helyre parkol. Mint írtam előbb, itt mindent lehet. Ez a lehetőségek országa.