Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrKovi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kanadai tévé bemondója gyanútlanul belekezdett abba a hírbe, hogy egy Ig Nobel-díjas férfi (ezt a díjat első blikkre teljesen eszement, de ha jobban megnézzük, elgondolkodtató kutatásokért adják 1991 óta) kecskék között élt három napot, műlábon, műkarokon, füvet legelve. És pont úgy röhögött…..
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
MrKovi 2016.09.08 09:08:57
@Géza Bunda: És ami a LÉNYEG: akárki akármit mond, egyre inkább felfedezhető a tendencia ebben a kérdésben, ami nyilvánvalóan tudatos. Nem véletlen, hogy egyre több szinten tapasztalható ez a jelenség, amihez valakiknek fontos érdeke fűződik, és ezek a valakik nem a buzik! De köze van hozzá a sok évszázados üldözöttségnek, és hogy ezek a valakik ezen, és még sok ezer más a módon igyekeznek legitimitást szerezni korábban megkérdőjelezett létezésüknek. Ez egészen nyilvánvaló.
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
MrKovi 2016.04.10 11:46:31
Elképesztő, milyen csicska álszent lett a magyar! Ez az amerikanizálódás mindig is nyomon követhető volt - akár a korai magyar filmekben is - de mára olyan méretet öltött, amitől már kifordul a gyomrom. 50 év után nekiáll meghurcolni egy példátlanul sikeres edzőt, akinek több olimpiai bajnokot köszönhet a nemzet. Amikor a melleteket majd szétvetette a büszkeség, akkor jó volt ez az ember, jó volt büszkének lenni a számtalan olimpiai, és egyéb rangos megmérettetés díjaira ugye? Most hogy kiderül róla egy FÉL ÉVSZÁZADDAL ELŐTTI botlás, most egy rohadt gané? Példátlanul aljas hálátlanság ez, arról nem is beszélve, hogy rendkívül káros hatással lehet a jelenlegi elítéltek szocializálódásra teendő - államilag elvárt - kísérleteire. Hiszen ezek után egy bűnöző nyugodtan gondolhatja, hogy meg sem érdemes próbálni visszailleszkedni a társadalomba, ki sem érdemes használni az esetleges benne rejlő képességeket a társadalom javára, hiszen akkorát mégsem alkothat, mint Kiss edző, és még őt is újra képesek vagytok meghurcolni! Hát akkor minek is törje magát az ember, inkább bűnözik tovább!!! Még az 1000 évvel ezelőtti magyarságban is több volt az emberség, a logika, és a bűnbocsánat! Szemet szemért - volt István idejében a törvény, ha valakinek karddal levágtad a karját, ugyanúgy vágták le a tiédet is. De utána, ha 50 év múlva kiderült rólad, hogy mit tettél, nem vágták le a másik karodat is halló! Pedig, ti akik most itt álszent módon fröcsögtök, és okoskodtok épp ezt teszitek! Hát bassza meg a ló, micsoda szemétség ez? Normálisak vagytok bazmeeeg?
Mit kell adnia egy embernek a nemzet részére, hogy 50 év után ne vágjátok le a másik karját???
NYOMORULTAK!
Se Kiss edzőt, se példának okáért az aranycsapatot se érdemelte meg a Magyar!
Ugye - amikor kikapott az aranycsapat, olyan volt a felháborodás, hogy úgy kellett a hazatérő focistáinkat a fővárosba becsempészni, hogy a tömeg meg ne lincselje. Mert a magyar az ilyen hálátlan patkány fajta...
Nem való nektek igazi érték, csak a gagyi magamutogatás a plázában, fészbukon, míg közöttetek az igazi értékek meggyalázottan, kisemmizve hullnak a porba. Szégyellem, hogy közétek tartozom, bíz isten, szégyellem!!!
Azt kell mondjam, hogy az emberek nagy része nem szeret gondolkozni. Igaz ez az internetezők nagy részére is. Nem, nem buta mindenki, csak valahogy szeret kikapcsolni. És vannak, akik szeretik ezt kihasználni.Így aztán születnek olyan üzleti elképzelések, amik az emberek…..
MrKovi 2014.10.17 11:10:48
Internettudakozó. Hm. Érdekes téma.
Ott kezdődött az internetes pályafutásom. 2002 környékén még nagy volt a sötétség a cégvezetők körében az internetes témákban, és ezt kihasználva – de mégis eredetileg talán korrekt koncepcióval indult meg az Internettudakozó. Az elsők között voltam, aki jelentkezett üzletkötőként hozzájuk, a gépet sem tudtam bekapcsolni. Menet közben alakult ki a rálátásom a dolgokra, fél év kellett hozzá, mire feleszméltem, mi is folyik ott valójában. Sok volt a megvezetés, rafinált üzletkötői módszerek alakultak ki, az eredményesség táptalaját pedig a tudatlanság, és a nemtörődömség biztosította leginkább a cégvezetők részéről. Hogy mekkora volt a sötétség, jól példázza egy évekkel későbbi eset, amikor már cégtulajdonosként webáruházzal kapcsolatban kerestem fel egy cégtulajdonos hölgyet, aki mindjárt meg is akarta velem javíttatni a gépét, mert én értek a számítógéphez... No, hát kb. ennyire értettek akkortájt az internethez a cégvezetők, védtelenek voltak az ilyen rafinált hiénákkal szemben, amilyen egy Internettudakozós üzletkötő volt. Én is az voltam, tudom, hogy mentek a dolgok. Aztán jópáran rájöttek, hogy saját zsebre is lehet ugyanezt csinálni, így jött létre a középpontban.hu, a Szakmai tudakozó.com, a Cégtudakozó, meg a mindenféle tudakozó, amelyeket MIND VOLT Internettudakozósok alapítottak. Én más utat választottam, de az Internettudakozó az én további pályafutásomra is hatással volt, alapvető koncepcióját konkrétan meghatározta.
Amikor a Voláncamion hajlandó volt százezres nagyságrendekben fizetni azért, hogy első legyen fuvarozás tevékenységi körben, elgondolkoztam. Nyilvánvaló volt, hogy a cégek baromi sokat fizetnek azért, ha a fő szolgáltatásuk kulcsszavára feljövő találati listában ők vannak elöl. Na de hol voltak elöl? Az internettudakozó statját ha megnézed, 8-17 h-ig van rajta komolyabb forgalom. Ezt az üzletkötők pörgetik be, nem a látogatók. Miközben ellenőrzik a listákat, új ügyfelek után kutatva, kattintgatnak jobbra, balra, és már meg is van a napi többezres oldalletöltés. Szóval nyilvánvaló volt, hogy ez csak egy csukott adatbázis, amit kívülről nem sokan látogatnak, és még ezért is baromi sokat fizetnek. Az a kérdés fordult meg bennem, mennyit fizetnének, ha az egész weben - a keresőkben lennének az élen? És keresőmarketinges, SEO-s lettem akkor, amikor ez az ág még nem is létezett! 2003-ban már úgy hirdettem magam jó pár témában, hogy mialatt egy kávét megiszik nálunk, honlapja xy kulcsszóra az első helyre kerül a Google-ben. Még internetes cégek – konkurencia - is kifizették, hogy lássák, hol van a csalás. És nem volt csalás, egy egyszerű átirányítással került a látogató az én első helyen lévő lapomról a sajátjára úgy, hogy észre sem lehetett venni. Mindenki paff volt a dologtól, persze ez csak a Google hajnalán működött. Azóta nem lehet átirányítani más url-re a honlapokat, mert tiltás alá kerül. De akkoriban működött. Elképesztő eredményeim dacára nem lettem milliomos, sőt! Hiába voltam akkoriban egyedülálló, jócskán megelőztem a kort, amiben már kellőképpen értékelték volna eredményeimet. képtelen voltam olyan cápaként gondolkozni, mint az Internettudakozósok, és ha nem is kopott fel az állam, nem futott fel a cégem, túlságosan megelőzte a korát. Az én koncepcióm bizonyult hatékonyabbnak, az idő ezt igazolta, és mégis a cselescsávók kaszáltak továbbra is. Ezt akkor értettem, 2003 környékén ebben semmi különös nem volt. De hogy a mai, tájékozottabb korban, mikor már egyértelműen a Gugliban keres mindenki mindent, ezek a mindenféle tudakozósok hogy tudják még mindig fenntartani magukat, ezt fel nem foghatom. Csak arra tudok gondolni, hogy van még a cégvezetők körében is egy jó nagy százalék, aki sosem fog felnőni ésszel az internet korához.