Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brazdapeter

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon a az OB I-es és U19-es csapatunk is az újvárosiakkal mérkőzött meg, és mindkét akadályt sikerre vette a csapatunk!!!Előbb az OB I-esek játszottak a Rudassal. Pazsákék végig vezetve, minimális különbséggel, ugyanakkor teljesen megérdemelten tartották itthon a…..
Mint említettük, vészesen közeleg a floorball vb, és most a mi felkészülésünk végleges menetrendje is kialakult: ötnaponként igyekszünk jelentkezni, elsőként kezdjük a helyszínekkel, majd pedig a csoportokat vizsgáljuk át tüzetesebben. Finnország. Mi is jut eszünkbe így…..
brazdapeter 2010.11.22 21:50:21
@Andris_DFSE: Köszi és gratula a mai meccshez! Bár nem tűnt sétagaloppnak. Külön elismerésem Héjja Gabinak!
Fontos mérkőzés várt ma csapatunkra, hiszen mindenképpen nyerni kellett az IBK Cartoon Heroes ellen. Mert ha nem… de ebbe nem is gondolkodtunk bele, csak a győzelem lebegett mindenki szeme előtt!   Ennek érdekében leghamarabb Machlik Péter tett, aki egy rosszul elvégzett…..
MedIQ Fogászat Indiában 2010.10.19 07:40:00
Íme egy díjnyertes film arról, hogy dolgoznak egyes indiai fogászok az utca szélén fabrikált eszközökkel mindössze 80 rúpiáért. Döbbenetes...Az utolsó mondat azért megkapó: "Ha a kliens örömmel távozik tőlem, örömmel fogadom el a pénzt. Ha a kliens nem boldog, nem veszem…..
brazdapeter 2010.10.19 17:08:29
@Parmezanidész: jól meg is lapogatták azt halántékot, hogy elmúljon a fájdalom a húzás után.
Berci, szerintem ezektől az emberektől igen keveset lehetne tanulni a fogorvoslásról. :D Pedig ismered a véleményem.
MedIQ I like it on the... 2010.10.14 07:03:00
Gondolom sokan meglepődve tapasztalták, hogy egyre több hölgy ismerősük ír olyat például Facebook-ra, hogy "I like it on the floor" vagy table, chair, stb.  Nem kell rosszra gondolni, az "it" nem "arra" utal, hanem arra, hová szeretik tenni a…..
[MyMusic.hu] A Symphonicities lemez első kislemezdala, az "Every Little Thing She Does Is Magic" jövő héttől elérhető a hazai digitális zeneáruházakban, majd július 13-tól a teljes album is kapható lesz két verzióban a boltokban, és szintén elérhetővé válik…..
A napokban volt már egy hírünk, hogy a Rock Band 3-at már valósághű gitárral lehet játszani, most itt egy másik konvergenciatermék: a You Rock Guitar, ami egyszerre valós, húrokkal rendelkező digitális gitár és játékkontroller is (Guitar Herohoz és Rock Bandhez egyaránt…..
Értelme nincs sok, de nekem szerzett néhány jó percet az alábbi darab. Jó étvágyat! ..
Rettentő dolog történt a Stereophonics énekes-gitárosával, Kelly Jonesszal Szingapúrban: fejbe dobták egy szandállal koncert közben, amitől annyira kiakadt, hogy intett a többieknek, és befejezték a bulit. Jones az attakot követően azért még egy köszönömöt elmormolt a…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
brazdapeter 2010.05.01 22:18:38
@Übermayer: :) ezen a frappáns szófordulaton akadtam meg én is.
GregJazzBlog Utolsó bejegyzés 2010.02.16 19:23:00
Kedves Olvasóim!Kétéves lett a GregJazzBlog és eljött a pillanat, hogy bezárja kapuit! A döntés már régóta érlelődött bennem, s higgyétek el, nem volt könnyű...Azt hiszem, az elmúlt két esztendőben sikerült mindent megfogalmaznom kedvenc előadóimmal és…..
TD strat project 2010.jan.01. 2010.01.01 14:25:28
Kb. másfél napja egyben van a gitár. Nincs teljesen kész, mivel a poti mögé kéne a takaró műanyag, ahoz pedig vneni kell. Meg bemarni a helyét. Ha az is megvan akkor lehet lakkozni az egészet, összerakni újra, és azt hiszem kész. A stratos jobb kéz alatit letörést, meg a…..
Tele van az internet tévéje, vagyis a YouTube jobb-rosszabb Sting és Police feldolgozásokkal. Olyan előadók feldolgozásaival akik jobbára csak saját maguk számára rögzítik a dalokat és nincs mögöttük egy kiadó, egy tehetségkutató vagy akár egy rendes zenekar sem. A brooklyn-i…..