Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inchains

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választások, a nemzeti ünnepek mindig jó ürügyként szolgálnak arra, hogy megnézzük, mi folyik a három nagy országos tévében. A tapasztalatok alapján az idei október 23-a is kiváló lehetőség volt az elemzésre.MTV: csak látszólag korrektAhogy azt már szinte el is várjuk, az…..
  Februártól öt évig Dörner György lesz az Új Színház igazgatója. Márta Istvánt váltja. A hírek szerint a szakmai testület Mártát javasolta Dörner ellenében a főváros vezetésének. Már az elmúlt években is az Új Színház volt az a pesti színház, amelyről a…..
Elutasították a párbeszédet az újságírókkal a szlovák játékosok az olasz elleni 3:2-es történelmi győzelmük után: a mixzónát - itt találkozhatnak a média képviselői a sportolókkal - szó nélkül otthagyták. Weiss újra üzent az újságíróknak: reméli ezt az eredményt…..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
hírTV Híradó:"Nem ismeri el felelősségét az izraeli kémrepülőgépek ügyében a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerdán felmentett igazgatója. Vágó József először a hírTV-nek nyilatkozott, miután Hónig Péter közlekedési miniszter felfüggesztette állásából."Az…..
inchains 2010.03.25 16:25:47
@Bukkake Udon: ne legyél már ostoba! Helmeczy letétbe helyezett 1,5 millát egy bűnözőnek, ha Kisberkéket elkapják, a fószert pedig a rendőrök kapták el...rosszabb vagy összeesküvés-elméletben, mint Morvai Krisztina
inchains 2010.03.25 18:14:35
@Bukkake Udon: mivel kissé felületesen ismered a történetet elmondom, hogy Helmeczy azt mondja a hangfelvételen, hogy "amikor ezeket megfogják, adom odafelé neked a lóvét, én nem szarozok...annak a körnek, akit én képviselek megér 1,5 milliót, hogy mindketten börtönbe kerüljenek...az lenne a jó, ha mindkettőt megfognák, mert az hazavágná a hírtv-t"
Hangsúlyozom, hogy ezekről hangfelvétel van.

És még valami: tudod, mit mondott a csávó, amikor elfogták a rendőrök? "az ügyvédemmel akarok beszélni, Helmeczy Lászlóval"

talán emlékszel még, hogy a Nap-keltébe kézen fogva jöttek, és együtt nyilatkoztak, hogy milyen csúnya a HírTV
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
inchains 2010.02.16 16:09:57
inchains 2010.02.16 16:14:24
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..