Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makk_ász

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
makk_ász 2016.12.07 18:48:57
Elmondom, hogy mi bosszant engem nagyon, még mielőtt a sztoriba beleássuk magunkat. Ma Magyarországon vannak a hívószavak, amikre a slep gyűlik és habzó szájú inger kommentekkel reagál. Ilyenek a "valamilyen betegsétől szenvedő fiú" a "szegény vallás" és hasonló popularista kisebbségi komplexusban…..
makk_ász 2016.05.25 19:54:40
@Az apokalipszis lovasa: tök felesleges hozzátenni hogy véletlenül, semennyire se erősíti az érveit. ha azt írja hogy felügyelet hiányában-ha jól tájékozódtam mindig volt vele valaki, sose volt egyedül-könnyen állhatna elő olyan szituáció ami balesethez vezet, az oké. ép eszű ember nyilván nem engedné sehol sem egyedül edzeni a srácot.

ahogy mondod nem kell ahhoz vak öt évesnek lenni, hogy valaki balesetet szenvedjen, bárki szenvedhet balesetet
Lassan magunk mögött hagyjuk a hideg, esős ocsmányságot és beköszönt a felhőtlen vidámság, napsütés, bárányfelhők, kék ég és kirándulások időszaka. Szerintem az ember vágyik a szabadba és egyre többen törekszenek arra, hogy szabadidejüket a családjukkal, szeretteikkel odakinn töltsék el. De hogyan…..
Dagad a botrány a frissen kormányszócsővé alakított TV2 körül, legalábbis a Blikk mai cikke alapján erre lehet következtetni. A napilap arról ír, hogy 2014 novemberében azután szűnt meg a majdnem két évtizedig futó közéleti műsor, mert politikai nyomás érte a stábot és a csatornát. Naná, hogy a…..
Nem tudom, a kedves olvasók hogy vannak vele, de én legalább annyira várom a jövő januárban debütáló, új X-akták epizódokat, mint a Star Wars 7-et! A most kijött, vadonatúj werkfilmben felhangzó, jól ismert dallam hallatán legalábbis ugyanúgy jóleső borzongás futott végig…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..
Van egy jó hírem srácok! Akinek még nem esett volna lenne, azzal szeretném ünnepélyesen közölni, hogy végre szabad vasárnap van. Eljött a szabad menyország, amit azok a buzgó mócsingok harcoltak ki maguknak, akikre a kutya nem szavazott, mégis sikerült a politikai popkultúra aktív…..
makk_ász 2015.03.23 13:43:21
@Schrauber: anno elektromosság sem volt. miért más moziba menni mint vásárolni, menjél H-Szo-ig.
Németországban tényleg lehet inni az utcán?
makk_ász 2015.03.23 13:52:19
@Schrauber: ezt is átvehetnénk :)
Tágrazártszemmel Sztárcsemeték 2014.08.12 16:46:21
A világsztárok csemetéi már születésüktől fogva ki vannak téve a reflektorfénynek, ebből kifolyólag Ők is a címlapokról mosolyognak vissza ránk,  és a szemünk előtt nőnek fel.  Összegyűjtöttük azokat a kislányokat, akik mindamellett, hogy már most híresek, édesanyjuk…..
Általában a fák és a helyben lakók azok, akik útjában vannak a nagyívű fejlesztéseknek és a környezetünk szépítésének, ezért nem is csoda, ha lépten-nyomon irtják és félreállítják őket az építők.    Az I. kerületi facebook oldalon számolt be róla egy kerületi…..
makk_ász 2014.08.08 13:40:08
Adrienne kérdezi, hogy "honnan tudom meg, h ez a gél eredeti v hamis?" A legegyszerűbb módszer ennek megállapítására, hogy ha nem üzletben vette, ésvagy gyanúsan olcsón (például a Vaterán 2000 forint körül), akkor szinte 100%, hogy hamis. A látók szerint érdemes megnézni…..
makk_ász 2014.05.27 16:48:56
Ádámék otthagyták a Biohairt a Soroksári Auchanban, miután másodszor sem bírtak 5 percet szakítani egyéves kisfia hajára: Szeretném megosztani veletek a mai napon (05/10-én) szerzett friss tapasztalatomat a sorksári Auchan-ben működő Biohair-rel kapcsoaltban. Tudom, most jön a…..
makk_ász 2014.05.13 13:56:54
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
Nem vicc, a Barátok közt meglépi az egyik leggyűlöltebb sorozattoposzt, az elfogyó ötletek helyett behozott időutazást, aminek semmi kihatása nincs a történetre és csak arra jó, hogy egy különösen tehetséges (vagy tehetségtelen) jelmez- és díszlettervező-páros bemutassa mit…..
makk_ász 2014.05.07 22:10:44
8259. Ennyi epizódot élt meg 1976 óta, azaz 38 év alatt a Family Feud, az egyik legegyszerűbb családi tévévetélkedő, amiben a műfaj nagy öregjeihez hasonlóan a lexikális tudásra az égegyadta világon semmi szükség nincsen, csak az ún józan paraszti észre, illetve arra a…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Nem gondoltam volna, hogy valaha kommersz szénsavas üdítőkről fogok írni ezen a blogon, de azért ez a hír, amikor a világ egyik legkomolyabb boros- és kóstolópohár-gyártója a világ legismertebb üdítőjéhez készít poharat. De jó ez? És kinek?[Update: P.E. szakszerű…..
Egyelőre jobb híján higgyünk a brit és amerikai forrásoknak, akik szerint Hayley Atwell, a Captain America Carter ügynöke saját, Agent Carter című tévésorozatot kap az ABC-n. A 31 éves londoni színésznő és a stáb még idén elkezdi a forgatást, a sorozat pedig a 2014/15-ös…..
Több ezer törölt repülőjárat, bezárt üzletek és iskolák, akadozó közlekedés a néhol félméteres hó miatt – a keleti parton így indult 2014. A beígért havazás elérte az északkeleti államokat. New Yorkban és New Jersey-ben rendkívüli állapotot hirdettek, ami egyértelmű…..
makk_ász 2014.01.05 12:58:45
@hagyma: Coloradoból újabban rendszeresen szállnak fel a GreenAirways járatai
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
A Fox International február 4-én kezdi meg adását Magyarországon, egyelőre csak a Telekom és pár kisebb szolgáltató előfizetői számára, de folyamatosan tárgyalnak a Digivel és a UPC-vel is, így várható, hogy nemsokára sokkal több háztartásban lesznek elérhetők. A csatorna…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
makk_ász 2013.12.15 22:30:14
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
makk_ász 2013.12.05 17:17:29
@Vitéz Orbaverlek Kancsó dö Panza: szerintem ott azért van mindenhol kint a zászló mert ebbe tudnak "csak" kapaszkodni, ez szimbolizálja a sok féle különböző népből létrejött új népet. Nem tudnak ilyen 1000 éves hagyományokat meg közös múltat felmutatni mint mi, valamit ki kellett találniuk.
szerintem ezért alakult ez így, hogy kicsit túltolják, gondolok itt a kosárpalánk plexién elhelyezett lobogóra pl.,vicces lenne, ha itthon mondjuk minden kapufán lenne egy piros-fehér-zöld csík:)