Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idioty

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
midi.blog.hu Új szinti a Reasonben 2013.11.01 11:07:58
A Propellerhead új szintit kínál a Reason-júzereknek, neve Parsec, ára 100 euró. Additiív motor működik benne, kettő darab, egymástól függetlenül, egyenként 512 oszcillátorral. Itt a weboldala, tájékozódjunk...
A Nine Inch Nails új albuma, a Hesitation Marks két változatban kapható: hagyományos, avagy sztenderd módon mastereltet kap mindenki a szokványos csatornákon, vagyis CD-n és iTuneson - ez azt jelenti, hogy jól feltolták az anyag hangosságát, szépen agyonkompresszáltáka mélyeket…..
Máris a platform legcoolabb zenei alkalmazásának nevezik fejlesztői az iPaden futó iPro.DJSamplert, ami ugye nagy ambíciókat sejtet, a felhozatalt ismerve. De a dolog tényleg klassz, és nemcsak azért, mert ingyen van: 16 trigger paddel indíthatunk hangokat, nyolc effektgombbal, XY-nal…..
A Yello agya, Boris Blank neve alatt jött ki tegnap ez az ingyenes app iPhone-ra és iPadre; nincs egyszerűbb eszköz a világon, amivel ilyen gyorsan lehetne Yello-szerű zenét csinálni szinte bármiből. Nézzük meg a videón, hogy megy ez, aztán irány az App Store, mert ingyen van: azt…..
Nem kell mostantól egy fejlesztőnek sem vacakolnia alacsony szintű iOS-es eszközök programozgatásával - kijött az Amazing Audio Engine, az Audiobus-fejlesztő Michael Tyson drivercsomagja, amivel pofonegyszerűen építhető meg bármilyen szinti-, effekt- vagy rögzítőprogram legalja.…..
idioty 2013.03.22 20:40:36
A Bodegának a Facebook oldalát már nem is tudom, hogy találtam meg, de az nagyon megfogott, hogy az akkor még ismeretlen admin belinkelte Heston Blumenthal tökéletes hamburgeres videóját. Ott és akkor meg is kérdeztem a hely elérhetőségét, és onnantól csak idő kérdése volt, hogy…..
A pár napja beharangozott szuper MIDI patch baynek egy kisebb verziója is érkezik, kilencven dollárért, neve iConnectMIDI2. Ugyanazt csinálja, mint a négyes nagytestvér, csak két-két MIDI és USB kapcsolattal. Az igazán sokkoló hír a családdal kapcsolatban az, hogy segítségükkel…..
A DM-1 jó ideje az App Store-ban van már - az egyik legelső dobgép volt iPhone-ra és iPadre, és talán a legtöbbet is tudta, sok szempontból. A fejlesztők most váratlan húzással ingyenessé tették - talán van valami új tarsolyukban, amit így akarnak bevezetni. Mindenesetre innentől…..
Keményen berendezkedik a Novation az iPad-platformra is, úgy tűnik: ingyen hoztak ki egy fantasztikus, Novation-hangú analógmodellező szintit, a Launchkeyt. Elképesztően jól szól, és nagyon egyszerűen lehet vele játszani: óriás X-Y padjének mindkét dimenziójára több paraméter is…..
midi.blog.hu Csúcszongora iPadre 2012.10.13 09:31:56
Az IK Multimedia megcsinálta a legfrankóbb mintazongorát a legnépszerűbb táblagépre: iGrand Piano a neve. Nyolc különböző zongora óriásmintája van benne, és további kilencet lehet hozzá venni, bele is lehet nyúlni a hangok karakterébe, van benne rögzítő, metronóm, változatos…..
  TANSU néven keressük az App Store-ban ezt az új csodát, ami egy fullos moduláris szinti, tetszőleges iOS eszközön elfut. Az oszcillátor hangmintáit a cucc eredetijéből mintavették, de bármilyen hangmintát használhat oszcillátorként, amit az iPhone-ba be tudunk juttatni.…..
idioty 2012.10.14 12:43:12
A cím természetesen túloz, Vlagyiszlav Goncsarov egy Moszkva környéki településről forgatja meg a világot. Hobbiból gyárt pluginokat, a legújabbat például a csöves romantika jegyében: a Limiter No.6 talán a legjobb ingyenes mastering-dinamikakezelő, ami eddig a kezem alá került.…..
idioty 2012.06.29 11:48:04
Nem is nagyon értem, hogy tudtunk enélkül élni, hogy évek alatt senki sem ugrott erre. De most megvan, vihető, ingyen, a Soundbeam fantasztikus ingyenes oszcilloszkópprogramja, ami a bemenetre érkező jelet analizálja villámgyorsan és teljesen élethűen. Hullámformát és spektrumot is…..
midi.blog.hu Profi sampler iOS-re! 2011.10.09 20:04:00
Hamarosan itt az első komolyabb mintahangszer a z Apple mobilplatformjára: az IK Multimedia adaptálta a SampleTank platformot, az eredmény jól látható a videón. 900 mega azonnal elérhető, kapcsolható hangmintával érkezik majd, benne a cég legjobb hangjaival, például a SampleMoog és…..
Íme, itt a Monoklon, a Korg népszerű zsebszintijénak VST változata. Természetesen ingyenes, különben nem tudna versenyre kelni az ötven dollárért kapható hardverrel. Töltsük le...
Legújabb tesztdarabunk egy igazi nehézsúlyú (a szó legszorosabb, fizikai értelmében is) audióinterfész, az Avid Mbox Prója. FireWire csatolós,  és 24 bites, 192 kHz-es hangminőségét hat analóg bemenetre és hat analóg kimenetre (plusz két-két digitálisra) tudja produkálni.…..
A 828-as sorozat mk3 verzióhoz érkezett a MOTU-nál: az új interfész egyik legérdekesebb jellegzetessége, hogy USB-vel és FireWire-rel is csatlakoztatható. 28 bemenete és 30 kimenete van, és egy remek DSP-s keverő a belsejében, amely akár minden bemenetre kompresszort és hangszínt rak…..
idioty 2011.02.13 11:19:35
Újabb előrelépés a midi.blog életében: mostantól teszteket is fogunk írni. Szép dolog ugyanis a friss nemzetközi hírözön, dehát az sem mindegy, hogy ezekből mit lehet kapni Budapest boltjaiban. Elsőként egy viszonylag nem annyira ismert gyártó, az ESI két MIDI-kontroller…..
Erre mondják azt, hogy "game-changing" - a Wave Machine Voice Band nevű iPhone-alkalmazása nyomán a világ egy más hely lett. Főleg a zenei világ - hiszen ha dalokat úgy hangszerelhetünk, hogy csak be kell dúdolni a szólamokat, valós időben halljuk az eredményt, és…..