Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudi20

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szertár A Szertárnak annyi? 2010.01.12 19:16:00
Egy uniós rendelet miatt könnyen lehet, hogy sanyarú idők várnak az egyik legnépszerűbb magyar ismeretterjesztő videoblogra.Pár napja egy barátom (név és cím a szerkesztőségben) hívta fel a figyelmem egy uniós jogszabályra. Bizony, jobb lett volna időben észbe kapni, mert ez…..
Íme a megfejtés a múltkori játékra.   Nagyon köszönöm mindenkinek a megfejtéseket, örülök, hogy ennyien foglalkoztatok vele. Egyébként magát a jelenséget még vagy két éve láttam, azt egyszerűsítettem picit. Persze utólag kiderült, hogy elég sokan csinálják…..
Szertár Vízzel hajtott hajó 2008.10.15 22:13:00
Navigare necesse est! - Hajózni kell! Márpedig ez egyre költségesebb, hiszen a hagyományos - fosszilis - üzemanyagok ára az egekben. De még nincs minden veszve. Lehetnek alternatív megoldások. Ez a hajómodell például vízzel megy. Pontosabban a felületi feszültség hajtja. Még…..
Szertár Tűzgolyó 2008.05.07 01:48:00
Benzinből és rongyból nemcsak Molotov-koktélt lehet csinálni. Mindig is elképedve néztem a zsonglőröket, ahogy a tűzzel játszanak. Aztán tavaly nyáron a Millenáris parkban valami tucatrendezvényen az egyikük megmutatta, hogy egyáltalán nem fáj, ha az emberhez nyomnak egy égő…..