Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoMojito

2 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak…..
Szeptember 11 a barátság napja. Az arab-magyar barátságé. Soha jobb időpontot a barátkozásra, mint ezt a napot. A Jobbik persze nem provokál, tőlük távol esik a gondolatnak még a csírája is.Pedig, ha Novák Elődben is felmerül az ízléstelenség és provokáció gondolata,…..
NoMojito 2010.09.09 23:53:56
@orasmester: Az evolúció miért nem bánik el az ilyen agy halott taplókkal? Neked is kényelmesebb lenne ha, nem kellene küzdeni a beteg kényszerképzeteiddel. Magyar katona sehol sem volt se zsoldos se hívatlan. Sajna azokat a forrásokat ami eligazítana a világ dolgaiban a gondozóid nem olvassák fel neked. Remélem enni adtak azért.
NoMojito 2010.09.10 00:23:40
@orasmester: 1 Azok az erők akiket köpködsz az afgán kormány tudtával, kérésére van ott.
2 Magyarországon szerződéses és hivatásos katonák vannak, nem pedig zsoldosok.
Önkéntesek addig mennek, amíg elegendő és megfelelő jelentkező van. Utána a sereg fog választani, nem a misszió szűnik meg.
3 Mutass bármit ahol magyar katona öli az afgánokat.
4 Vannak, lesznek civil áldozatok. 56-ot is ennek tudatában kezdtük el. Amihez egyébként a vitatott témához még érintőlegesen sincs köze.
NoMojito 2010.09.10 00:36:58
@Tereskov: Nagyon nem is érdemes belefolynod, mert eléggé háttal vagy a témának. Ha a zsoldos szót érted, akkor a Blackwater-nél keresed őket. Ráadásnak a magyar erőket megszállónak nevezni vagy tudatlanság, vagy csupán a hangulatkeltés eszköze.
  Tulajdonképpen minden önmagáért beszél, de azért felhívnánk a figyelmet a hastáncosnőkre, az „eredeti arab gyrososra”, a helyszínre, az előadókra és végül, de nem utolsó sorban a szerencsés időpontválasztásra...
NoMojito 2010.09.09 22:12:30
@peluka: „Kedves sok, okos ember!” kezdet után ekkora baromságot összehozni…..hihetetlen.
UFO hozott? Mikor visz?
A rendszeres olvasók már többször találkozhattak olyan hírekkel, amelyekben a legnevetségesebb dolgokat mutattuk be. Ilyen volt a Cápolip és a kínai dvd-borítók gyűjteménye is. Eljött az ideje, hogy mindenki kedvencét, Darth Vadert is elővegyük. Mai összeállításunkban…..
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
NoMojito 2010.09.05 11:15:00
@TILTAKOZZ az orbáni ELLENforradalom ellen!!!: Nagy tévedés, nem a jobbikot szívatjuk, nevetjük szánjuk, hanem a „végtelenül buta ember” jelenségét. Az egy dolog, hogy a két halmaznak van egy jelentős metszete.
NoMojito 2010.09.05 11:49:04
@bananhal: insert random hozzászólása nagy mennyiségben tartalmaz iróniát. :)
Ha valakit nem győzött meg a naptár, és a temérdek iskolás jelenléte arról, hogy itt az ősz, akkor az időjárás minden kételyt eloszlat. Ha pedig ősz, kezdhetünk készülni a legközelebbi "ünnepre" hiszen alig két hónap múlva itt van Mindenszentek - más néven…..
Olvasóink 80%-a egyest vagy kettest adna Demszky Gábor főpolgármesteri teljesítményére. Népszerűsége reprezentatív felmérések szerint is 10% körül mozog. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: Index) Ezen a héten a legtöbb szavazat a Demszky Gáborról szóló cikkünkhöz érkezett…..
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
NoMojito 2010.08.28 12:33:36
@venszivar: A katona a hazáját szolgálta, mert a hazája küldte oda, hogy szolgálja azokat az érdekeket, amit a haza vállalt azon szövetség kapcsán, melyhez a csatlakozást a haza népe, felelős döntéssel megszavazott. Agyad fogja?
2004. május 10-én – közel egy hónappal az első hazai európai parlamenti választás előtt - Orbán Viktor követ dobott az állóvízbe, amikor kijelentette: „emberileg és erkölcsileg vállalhatatlan dolgok történnek Irakban”. A Fidesz elnöke szerint „a…..
NoMojito 2010.08.26 09:12:42
@nakara: Azért arról olvasnék pár sort, hogy miért volt előrelépés a tálib hatalomszerzés. Hiába vagyok tisztában a helyzettel, ilyet még nem hallottam.
NoMojito 2010.08.26 11:03:15
@lehet más a handa-banda: Kár hogy csak részben ismered a szó jelentését. Magyarországon hivatásos, szerződéses katonák vannak. Zsoldos nincs. A szókincs is a pallérozott elme lakmusza. :)
NoMojito 2010.08.26 11:14:15
@kodó tamás: Ti úgy nevezitek ahogy akarjátok. Mondhatjátok hogy a labda, bot. Attól még semmi sem változik.
Kedves mentőkblog!  Most télen történt, a magas hó idején (talán mindenki emlékszik). Késő este villamoson megyek hazafelé Budapesten. Látom, hogy az egyik megállóban arccal a beton felé fekszik egy férfi. Látom, hogy mindenki lépdel el mellette. Épphogy az utolsó…..
NoMojito 2010.05.23 11:35:29
@ninimimi: Talán ez a mondat azért hangzott el, mert egy részeggel nem nagyon lehet mit kezdeni.
Sokakat a mentősök már névről ismernek. Ha hívják őket, ki kell menni. Beviszik, alszik, hazamegy. Ha beüt a főnyeremény, összehány mindent az autóban. Kb 2 óra fertőtleníteni egy mentőautót. Ennyi ideig, eggyel kevesebb dolgozik. Nem kell abban reménykedni, hogy így is túl sok fut a városban. Másnap pedig jöhet az ismétlés. Persze aztán megy a hiszti hogy fizetem a TB-t de a mentőre várni kell. Kezdhetitek fejben összerakni a képet. Azt meg nehezen hiszem el hogy a mentős pusztán orral ne tudná megmondani hogy valaki részeg-e vagy más gondot kell keresni annál aki a földön fekszik. Lehet hogy nem volt példaértékű megnyilvánulás a belépő mondat de akinek van tapasztalata alkeszokkal, nem repes a feladattól, de akkor is elvégzi. Akkor is ha esetleg balhés hangulatban érkezik számára a segítség. Remek műsort adnak az autóban, korházban. Az a doktornő akit 6 hónapos terhesen hasba rúg a majom, mert elveszi a tőle az üveget, szerinted a következőt is mosolyogva fogja fogadni? Gond akkor lesz ha „már megint infarktusod van Te szerencsétlen” mondattal kezdenek. De erre nem hiszem hogy lenne példa.
NoMojito 2010.05.23 12:49:52
@ninimimi: Azért kevertem bele egy szinte mindennapos példát hogy értsd milyen az életük. Sajnos nem fogod. Nem baj. Az is klassz hogy osztod az észt. Fotelből kényelmesen mesélj emberszeretetről, segítő jószándékról, kötelességről, áldozatvállalásról. Vagy! Mi lenne ha beugranál a málatiakhoz. Képzés, gyakorlat és önkéntes munkában lehet segíteni. Fizetés nuku, de az eü szomjazik egy ilyen jellem példamutató szolgálatára.
Miközben a Spartacus: Blood and Sand című sorozat főszereplője, Andy Whitfield a rákkal küzd (és híreink szerint nagyon jól áll a küzdelemben, hajrá), az HBO pedig nyáron készül nálunk is bemutatni a sorozatot, a Starz januárra bejelentette a hatrészes előzményszériát, amit…..
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
NoMojito 2010.05.01 22:46:02
@Sakk Matt: lamarad hogy Dubai :)
NoMojito 2010.05.01 23:59:07
@Sakk Matt: Ha neked a távcső, kamera, és még ezer dolog jut eszedbe az elhangzott mondat kapcsán, akkor egyszerűen nem érted mit akartak ezzel mondani.
Uraim, élmény volt! Jó éjt!
NoMojito 2010.05.02 21:39:47
@Sakk Matt: Mi volt 45 hatalmas tanulsága?....szerinted
Egyébként az esküt, nagyon nagyon, komolyan kell venni, mert ott tévedsz, hogy nem kérhető számon. :)
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
NoMojito 2010.04.28 10:20:41
@Kicsit Karcos: Most komolyan azt akarod kihozni, hogy egy egyszerű hódítás helyett, mentünk felszabadítani az országot?
NoMojito 2010.04.28 10:54:03
@Alf: Ártatlan iraki? Az ürügy valóban hamis volt, de nem ok nélkül.
Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
NoMojito 2010.04.23 22:34:00
@hoseman: szerinted 16 évig 0 meló? 16 óra nincs meló nélkül, de ahogy érzed. A tűzszerészek is csak akkor dolgoznak ha a Blikk címlapján van. Az a napi átlag 10 riasztás csak álcázott ebédszünet, mert bombák nem is léteznek.
NoMojito 2010.04.23 22:41:16
@hoseman: parasztember 50 évig túrja a földet. LOL
NoMojito 2010.04.24 01:43:35
@pakesz: Küldd a gyereket bátran. Ez a munkakör a világon mindenhol véget ér ebben a korban. Ráadásul ez egy nyugis ország, egész kevés golyót kell csak kikerülni.
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Ahogy George Packer is felhívta rá a figyelmet a napokban a New Yorkerben, kétségtelenül természetes és normális reakció egy érző emberi lény részéről az undor és a felháborodás, ha megnézi a Wikileaksen nemrég megjelent videót, ami egy Apache helikopterből mutatja, ahogyan…..
NoMojito 2010.04.12 21:40:52
@szita szita péntek: Az hadsereget legyőzték, már csak egy polgárháborút kell visszatartani, ami azonnal kitör, ha magukra maradnak. Ott nem egység a nemzet. Vallási, törzsi megosztottság és még száz ok a harcra.
Akkor is az ártatlanok lesznek az első áldozatok. Csak sokkal több. Egyébként nem kérésre érkeztek oda a katonák.
NoMojito 2010.04.12 21:54:55
@Pascal: Igen, és látható a fegyver.
szita szita péntek 2010.04.12. 21:46:15
Az rendben tartott diktatúra 3 országot támadott meg....és igen a tömegmészárlások.
Rég volt de mi tartotta vissza a folytatást?Tömegpusztító fegyver pedig valóban nem volt.
Azért Saddamék rájátszottak hogy azt feltételezze a világ hogy van nekik. Máskor majd kivárjuk.
Véleményvezér Anti-MSZP 2010.04.12 02:07:00
 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások vesztese…..
NoMojito 2010.04.12 10:40:40
@terry deck: Azért a kasszát is érdemes lenne megvizsgálni,milyen volt 98-ban és 2002-ben
NoMojito 2010.04.12 11:20:42
@Coligny:Talán mert közalkalmazott nem fizet be adót?
NoMojito 2010.04.12 11:31:43
@Coligny: Nem, nem igaz. Ha a fizetését a nagy kasszából kapja, hogy adózna? Az ő járulékaik illúziók. Nettóval csökken a kassza,és ennyi. Amit papíron befizetnek az a nagy semmi. Adót a multik, és a magán vállaltok fizetik. Ott van bevétele az államnak. Ne legyen ez már újdonság,mert megijedek.
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
NoMojito 2010.04.12 08:23:18
@Senkifia: Azért remélem a mostani felhozatal jobb ellenzék lesz mint a Fidesz. Mert ebben a témában nagy kabaré volt.
NoMojito 2010.04.12 09:07:41
@Bitang Inas: Azért ott volt a Lendvai arcán „mekkora baromságokat beszélek” kifejezés.
Ezek kötelező körök, mindenki mocorog picit. Fidesz is kívánta az újraszámlálást.
Azért most hidat foglalni e miatt remélem nem kell.
Mivel nincsenek eredmények elemeztük kicsit a Kubatov-ügyet:Régóta tudjuk, hogy a szocik nem szoktak választást nyerni, hanem a Fidesz veszíti el nekik. A legutóbb kampányban kifejezetten sok lépést tett ezért: Vizsla, szerver-betörés, „Gyurcsány bemutat”, „Oszt jó…..
Az egész história kicsit olyan, mint a paraszolvencia. Talán annyi a különbség, hogy itt konkrétan kifizeted az áru/szolgáltatás ellenértékét, mégis te érzed magad kellemetlenül a borravaló miatt. Nem az, aki teljesen jogtalanul tartja még a markát,…..
NoMojito 2010.03.31 13:32:38
@FGSuperman: Ari vagy! Csendben jegyzem, már nincs szükségem jattra, és messzire kerülöm ezeket a munkákat, de nem felejtem el milyen kiszolgáltatott helyzetben kénytelenek emberek dolgozni. Azt a pár év/évtizedet, míg változik a világ meg lazán bírja bárki meló nélkül…szerinted.
NoMojito 2010.03.31 14:11:47
@FGSuperman: Persze hogy van sok szakma ahol szarul keresnek, de ott tudod hogy mennyi a vége.
Aki csak jattra kap munkát annak lehet 0 is. Nem fizetés + 0 jatt, mint a példád mutatja, hanem fizetés = 0 jatt.
NoMojito 2010.03.31 15:08:50
@drmotto: Tévedésben vagy, sehol nem írtam hogy kötelező adni.
Tévedésben vagy, nem csak az lehet a fizetés amit hó végén kapsz, ha kapsz.
Tévedésben vagy, sikerült megértenem a kommenteket.
Tévedésben vagy, velem kapcsolatban, mert csak egy részét olvasod a válaszaimnak.

@daito: jogos, bár én csak azt említettem amit láttam / átéltem.