Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyynde

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem is tudom, kézeltörés? vagy valami hasonló, aki nyilvánossá tesz ilyet. kasza pisti hívta fel a figyelmemet erre az angol weboldalra, ahol ez a nagyszerűen és precizen megrajzolt magyarország térkép található:http://www.winetours.co.uk/destinations/view/32/hungary..
"Maradt még meggyes sör Begiumban? Milyen volt a kirándulás? Merre jártatok? Hány napig voltatok? Szállást hol sikerült találni? Kedvező volt az idő?" -- ezeket a kérdéseket írta egy kedves barátom, most röviden megpróbálom összefoglalni:szóval meggyes sör (kriek)…..
Tyynde 2010.03.18 21:28:40
-jajj, mikor lesz már vége ennek, meg annak, meg amannak. jajj, meddig tart még ez a hideg. jajj, mikor lesz már vége ennek a havazásnak. jajj, mikor lesz már vége a vizsgaidőszaknak. jajj, mikor lesz már vége ennek a napnak, hétnek. jajj, mikor lesz már vége tökmindegyminek.…..
Csámborgó A hó a társadalomban 2010.01.05 23:53:02
wazze, na érdemes volt wikipédiát olvasni. megint tanultam valamit. aszongya hogy:"A hó a társadalomban / A hó több téli sport fontos kelléke: például síelés, szánkózás. A közlekedésben fennakadásokat okozhat a nagy mennyiségű hó. A hó jó játéklehetőség: a…..