Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szervál

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi szokástól eltérően -miszerint Infó Napot tartunk az Greenpeace munkája iránt érdeklődőknek- péntek este megrendeztük az első INFÓ EST-et az új központ nemrégiben berendezett Klubhelységében. Az érdeklődők a program 3 órás ideje alatt mindent megtudhattak a…..
(Kedden 10 órára mindenkit várunk a dunakeszi tőzegláphoz, mert sajtótájékoztató, területbejárás és szakhatósági területfelmérés lesz!) Alább Kriska György (az Auchan által az rendőrségre hurcoltatott ELTE biológus) riadólevele: Kedves Lápvédők! Megjelent a civilek ellen…..
A koppenhágai klímacsúcs szomorú eredményekkel ugyan, de véget ért gondolhatnák a legtöbben, azonban nem ez a helyzet kilenc Greenpeace aktivista számára, akiknek még idén újra meg kell jelenniük a dán bíróságon, hogy békés demonstrációjukért felelősségre vonják őket. A…..
A Light víz után - melyről itt már morogtunk-feltűntek a Cicatej óriásplakátjai is. Ez gondolom egérpempővel van ízesítve, darabja egyébként 270 forint, nem tudni, hogy az hány decit jelent. Ugyanannál az áruháznál kutyavíz is kapható, ha a kutyák preferenciáit és esetlegeses…..
Újabb 'összecsapás' japán bálnavadászok és állatvédők között Összeütközött a Sea Shepherd ausztrál bálnavédő csoport egyik hajója szombaton az Antarktisz jeges vizein egy japán bálnavadász hajóval - közölte az ausztrál szervezet alapítója. A Sea Shepherd Conservation…..
HeStyle Kanye és a szőrmekabát 2010.01.27 11:45:00
Kanye West és barátnője, a modell, (de feltehetően megélhetési celeb) Amber Rose valamilyen szőrmekabátban jelentek meg a Párizsi divathéten. A kép láttan a PETA (az állatokkal való jobb bánásmódért harcoló szervezet) egyik támogatója be is szólt nekik:"Kanye nem képes…..
szervál 2010.01.27 21:52:39
Pihi Mai aranyos: Simon's Cat 2009.09.29 11:24:41
Újabb Simon's Cat videó. A régiek itt. ..
Pihi Mai aranyos: Macskák 2009.08.08 14:22:36
Innen...
szervál 2010.01.14 13:15:55