Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Creativ3Form

71 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kísért a múlt 2009-ben a Zombieland egy remek vállalkozás volt. Nem csak paródiaként működött tökéletesen, de a dráma és a komolyan vehetőség faktora is remekül muzsikált. Végig ott volt bennünk a para, a belső félelem érzete, hogy bárhol-bármikor felbukkanhat egy zombi és vége a dalnak. Paródia…..
Jöttem... A mai, úgynevezett Z generáció nagyon sok rétegből áll. Sokan azt hinnék, hogy aki ebbe beletartozik, az mind ugyanúgy viselkedik, ugyan olyan elveket vall, ugyanabban hisz, de ez messze nem így van. Több szeletre osztható fel ez a generáció, és ennek egyik szelete a FOMO, azaz a Fear of…..
Mindenki tudja, kiről van szó 11 évvel ezelőtt lezárult egy korszak. Egy karakter korszaka, amit és akit mindenki ismer, aki csak kicsit is szereti a filmeket. Lehet, hogy nem látott egy részt sem, de ha azt mondják neki, hogy Rambo, tudja kiről van szó. Már a 2008-as epizódban is érezni lehetett,…..
A kimeríthetetlen világűr Az űr, a galaxis, réges-régen is meg a jövőben is egy olyan terület volt és lesz, ami mindig is mozgatni fogja az emberek fantáziáját. Mindig is érdekelni fogja az emberiség nagy részét, milyen titkokat rejt, van-e élet rajtunk kívül, és ha igen, mihez kezdenénk, ha…..
Úgy is mindenki képben van Nyolc rész után szerintem felesleges bemutatni a Halálos Iramban szériát, mert még az is tudja miről van szó, aki amúgy nem szeretne tudni ezeknek az alkotásoknak a létezéséről. Lehet őket hibáztatni? Döntse el mindenki maga. A lényeg, hogy a Halálos Iramban az egyik…..
Mi a helyzet, Mr. Besson? Nem mondhatni, hogy Beeson csendben ül a babérjain és a régi klasszikusainak dicsfényében fürödve majszolja tonnaszámra a macaront. 2013-ban a Vérmesékkel ajándékozta meg a nagyérdeműt, melyhez olyan színészeket sikerült megszereznie, mint Robert De Niro és Michelle…..
Egy szerelmi történet vége 19 évvel ezelőtt került moziba a Bryan Singer rendezte X-Men: A kívülállók, amivel kezdetét vette a filmtörténelem egy olyan fejezete, ami még nagyon sokáig nem fog lezáródni. Az X-Menekre vonatkozó szakasza azonban még is a végéhez ért, ugyan is a Fox égisze alatt…..
Egyszer volt, hol nem volt Az elmúlt pár évben a Blumhouse jó pár remek produkcióval ajándékoztatta meg a közönséget. Esélyt adott a kreatív ötleteknek, meglátta az egyszerű, de nagyszerű projectekben azt a szikrát, ami naggyá teheti őket. Ilyen volt Jordan Peele, Tűnj el! című alkotása, ami a…..
Welcome back Chuck Zachary Levi azon színészek közé tartozik, akit ha meglát az ember, azonnal ismerős lesz neki, de a neve…nos…honnan is…várjáááá…hm…cheejjj, pedig itt van a nyelvem hegyén. Valahogy így. Ám vannak olyanok is természetesen, akik azonnal rávágják, hogy hát ő az az ügyifogyi, folyton…..
Most akkor ez kamu ugye? Sztem nem lövök mellé azzal, ha azt mondom, hogy a pankráció egy megosztó jelenség. Valaki azt mondja kamu és ez nem is sport…valaki ezen felháborodván csuklásra készteti jó pár generáció édesanyját, és habzó szájjal üvölti a világnak a kocsmai verekedések három…..
Van-e élet a szupiság után Emlékszem, a LEGO Kaland pont egy olyan időszakban tette tiszteletét a mozivásznon, amikor kb. két hetente (túlzás persze) kiadtak egy LEGO játékot, legyen az Star Wars vagy Indiana Jones vagy Batman vagy az anyám kínja. Emiatt nekem már herótom is volt elég keményen, így…..
Lassan vége a januárnak, és a tavalyi évvel kapcsolatos toplisták, legyen az film, sorozat vagy akár játék, a végét járják, így talán az utolsó pillanatok utolsó pillanatában megmutatom nektek, mi volt számomra, a tavalyi év öt legjobb játéka, illetve jó pár különdíj is lesz. Sok helyen olvastam,…..
I wanna play a game Ne köntörfalazzunk. A Fűrész szériát túltolták. Én személy szerint az első két részt imádom, és bármikor újra tudom nézni. A harmadik még elmegy kategória, de a többi inkább max az „ok, ezt is láttam” szintet képviseli. Kivéve a legújabb, Jigsaw névre keresztelt rettenet, ami…..
A 2015-ös Creed gyakorlatilag az 1976-os Rocky remakeja volt, de hála az égnek szívvel és lélekkel készült, így nem kellett amiatt bosszankodnunk, hogy meggyalázták az eredeti remekműt, sőt. Az ezerszer látott elemeket sikerült olyan jól felépíteni és szerethető karakterekkel megtölteni az…..
Egy maréknyi bánatért Sergio Leone…Clint Eastwood…Ennio Morricone. Három név, mely egyet jelent a westernnel magával. A mai generációból sajnos már nem tudnék ilyen könnyen felsorolni három nevet, sőt. Talán még egyet sem. A western műfaj ugyan is elfelejtődött. Azt nem mondanám, hogy eljárt…..
Valami bűzlik Cybertronon Ha van jelenleg olyan franchise, amire ráfért már egy alapos ráncfelvarrás…nem is…inkább egy kezdjük elölről újragondolás, akkor az a Transformers franchise. Kétségtelen, hogy Michael Bay zúzda látásmódja remek, és olyan akcióorgiákat képes varázsolni, hogy még az is…..
Az álomból felpofozás esete Nem fogok felsorolásba bocsátkozni, de pontosan tudja mindenki, hogy mire gondolok. A Queent csak az nem ismeri, aki nem akarja, sőt. Talán még ő is, csak azt hiszi a tagadás menő dolog. A Queen olyat adott az emberiségnek, amit csak nagyon kevés együttes volt képes.…..
Creativ3Form 2018.11.06 01:47:40
@Bogyó 2: Köszi ezt a részletekbe is belemenő kiegészítést. :-)
A hogyan mikéntje Mindenki tudja, ki az a Neil Armstrong. Mindenki tudja, mit vitt véghez. Mindenki tudja, mi volt az a bizonyos mondat, ami először elhagyta a száját, amikor megtörtént a történelmi pillanat. Így volt ez mindig is, és így lesz ez, amíg világ a világ. Ezt a történetet sokféleképpen…..
Szuperhősök. Szuperhősök mindenhol. Nem túlzás kijelenteni, hogy a képregényfilmek olyan magaslatokat járnak meg mostanság, amiről kb. egy évtizeddel ezelőtt még csak álmodni se mertünk volna. Ez főként a MARVEL filmes univerzumára igaz, mert bár próbálkozik a DC is, de az igazi átütő erejű bomba…..
You know who I’am? Leigh Whannel neve sok horror rajongónak ismerős lehet, ugyan is olyan szériákat kreált meg ő, mint a Fűrész illetve az Insidious. Sőt, a Fűrész első (valamint harmadik) részében szerepelt is, mint a pórul járt Adam. Alkotótársával, James Wann-al ellentétben azonban ő megmaradt a…..
Impossible is a word or a mission? A napokban jutott eszembe, hogy az első Mission Impossible film óta - amit 1996-ban mutattak be a mozik - a konkurensnek mondott James Bond széria két színészt fogyasztott el a 007-es megformálásának érdekében. Ugyan Daniel Craig még mindig aktív a királynő…..
Nem kell ezt túlbonyolítani Úgy néz ki a vígjáték készítők kezdenek rájönni arra, hogy felesleges túlbonyolítani a sztorit vagy a karaktereket és azok motivációit. Egyszerű, de még is nagyszerű alapötlet kell, ügyesen végigvezetve és remek színészekkel párosítva. Ezt a receptet vitte vászonra…..
Creativ3Form 2018.07.10 12:32:39
@Terézágyú: TAG. Ami az ipi-apacs külföldi megfelelője. Így lehetett volna ez is a cím...vagy esetleg Fogócska...Te vagy a fogó...vagy bármi olyan, aminek köze van ahhoz a játékhoz, amit a főszereplők űznek a filmben...de ez a Haverok Harca...totál jellegtelen. Az utolsó kérdésedre a válasz meg jó kérdés. Azt nem tudom, hogy foglalkozás szempontjából mennyire hitelesek a karakterek, azaz a való életben is ez a a foglalkozásuk.
Just another day at the office A sicario szó eredete a jeruzsálemi zelótákhoz köthető. Ez a vérszomjas csoport a hazájukat megszálló rómaiakra vadászott. Mexikóban a sicario azt jelenti bérgyilkos. Ezekkel a sorokkal indított Denis Villeneuve 2015-ben bemutatott Sicario - A Bérgyilkos című…..
Apu élénk emlékezete vagyok Kratos kalandjai...vagy inkább tragédiája, a Sony konzoljának legismertebb szériája, amiről még az is hallott, aki amúgy sohasem rendelkezett Playstation konzollal. Kratos Spárta egyik legfiatalabb, de annál vérszomjasabb katonája volt, aki elhatározta,…..
Azt nyilván ti se gondolhattátok komolyan, hogy pont a Ready Player One fogja megúszni a Watchlistet, amikor már a premier előtt is csíptük a filmet, ráadásul valamennyien olvastuk a film alapjául szolgáló könyvet, rajongunk a szép emlékű '80-as évek sajátos atmoszférájáért - ha nem hiszed, nézz…..
Creativ3Form 2018.04.04 23:54:55
@Wod Meselo: Poénnak szántam, de ezek szerint gyenge lett. :-( Plusz eleve ott vettem a könyvet pár éve, ezért írtam. :-)