Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quert

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párt ökle kemény dolog. Ahogy az ősi dakota közmondás tartja: aki a bölény fülszőrét kitépi, azt hamarabb utolérik, mint a sánta sakált. Vegyük ez komolyan, és ne poénkodjunk öncélúan államtitkárokkal akkor sem, ha az impresszumban megjelöljük mennyire vegyenek minket…..
quert 2010.07.02 17:29:31
@El Topo (Sgt. Elias): azt Boncz Géza találta ki:)De simán belefért volna...
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Subba MDMA 2009.08.02 15:07:00
Létezik olyan hogy "too much MDMA"? Sajnos szerkesztőségünk egyik tagja szerint igen. Na a lényeg hogy óvatosan a drogokkal a maradék fesztiválokon, inkább osszátok meg velünk amitek van!   ..
Hol is kezdjem azt, amit itt ki akarok fejteni? Talán azzal a legcélszerűbb, hogy leszögezem azt, nem vagyok feltétlenül minden természetfeletti és megmagyarázhatatlan dolog ellensége. Ilyen módon nekem is vannak olyan pontok a hitvilágomban, amire nem feltétlenül tudok tudományos…..
quert 2008.05.31 00:50:18
Mér'? van ez olyan tudományos eljárás, mint a droglátó..www.droglato.com, a maga természettudományos ismereteivel...
Mindjárt szülők ezrei fogják megrohanni...vagy a rendőrség:DDD
Bár cigizni magában nem szoktam, azért elismerem, hogy a dohányzó nő képe lehet elég keményen manipulatívan szexi. A jelek szerint a füstfetisiszták sem kizárólag dohánnyal próbálkoznak, bár a mutatvány erotikafaktora a cigi előrehaladtával értelemszerűen csökken:…..