Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PálosTrend

65 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ORBÁN a FELCSÚTI SPEIBL, MINT a MÉLY-ÁLLAM RENITENS BÁBFIGURÁJA MEGINT ONNAN ESZIK AHOVÁ PISZKÍTOTT!!! MAGYARORSZÁG NEM GYARMAT?   ORBÁN & SCHMIDT MÁRIA LAKÁS és KÖZJEGYZŐ-MAFFIÁJÁNAK; - DEVIZA és HITEL KÁROSULTJAINAK FIGYELMÉBE!!! 2020. májusban precedens értékű végzés született a…..
a VilagHelyzete-olvasók számára már szerencsére nem újdonságok, hiszen- a háttérhatalmi Great Reset Terv részletesen több cikkben fel lett tárva és tudjátok miről van szó. Ráadásul most játszódik a szemünk előtt minden epizódja.... ➽ Ezt fogjuk átélni 2023-ig, ha követjük a Világgazdasági Fórum…..
A hazaáruló héber-barát NEResztény fidesznyikesek a szemünk előtt lopják el Magyarországot és kreálnak belőle Új Israhellt Európa kellős közepén!!! Ezzel garantáltan megőrzik hatalmi pozícióikat is az immár zsidóvá tett országban!!!     © Technológia: 444.hu "Kun Béla repülőgépen menekült az…..
A hazaáruló héber-barát NEResztény fidesznyikesek a szemünk előtt lopják el Magyarországot és kreálnak belőle Új Israhellt Európa kellős közepén!!! Ezzel garantáltan megőrzik hatalmi pozícióikat is az immár zsidóvá tett országban!!! © Technológia: 444.hu "Kun Béla repülőgépen menekült az…..
MAGZATOKBÓL KINYERT SZÖVETEKBŐL KÉSZÜL az ISTEN és EMBER ELŐTT is ŐSBŰNNEK SZÁMÍTÓ ún. COVID „VÉDŐOLTÁSA”!!!   Olyan tanúvallomást tett Stanley Plotkin, a védőoltások és vakcinák atyaúristenének tartott kutató, hogy még a legerősebb idegzetűek is megdöbbentek az igazságon. A tanúvallomást…..
AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!...- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!! FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS JÓISTENÜNK (T)ÖRVÉNYE SZERINT!!! Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a LELKI BÉKE MEGTEREMTÉSÉÉRT; - mivel a TETTekre/TETTeinkre csakis a TET(T)EMre hívás az…..
- vagyis FÉL…ELEM a TORKUNKON AKADT VÉRNARANCSOKTÓL!!! ELTŰNT!!! KERESSÜK!!! Látta Ön az alábbi fotón látható személyt? Sajtóhírek szerint (https://bit.ly/38VyVHs) a mai napon eltűnt. Árpád-házi Szent Piroskának hívják, ő Szent László lovagkirályunk lánya. Egyetlen épen maradt korabeli KÉPes…..
  SAS JÓZSEF, a MAGYARORSZÁGI KABARÉ HALHATATLAN NEVETTETŐJE 82 ÉVESEN SZENDERÜLT JOBB LÉTRE (1939. 01.03.- 2021.01.17.)! MEGSZÁLLOTTKÉNT ÉLT és VIRULT…- BELSŐ HARCOSÁNAK HADAKOZÁSA RÉVÉN, HŐN IMÁDOTT DRÁGA KÖZÖNSÉGÉNEK KEDVÉÉRT MINDIG (ELŐADÁSRÓL ELŐADÁSRA!) ÓRIÁSI HADVEZÉRRÉ TUDOTT…..
ZSIDÓ VÉRSZOMJ, azaz az ELFAJZOTT ISTENGYILKOSOK (ROTHSCHILDOK!!!) NAPJAINKBAN ZAJLÓ IMMÁR ELKERÜLHETETLEN ARMAGEDDONJA!!!MOST KELL HATÉKONY ÖN ÉS NEMZETVÉDELMET TANÚSÍTANUNK MERT A KÜLSŐ ÉS BELSŐ ELLENSÉGEINK MÁR AZ ÁDÁMCSUTKÁNKON ÁLLNAK! �-�-��-���SZEMBEÖTLŐ, HOGY A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG…..
PálosTrend 2021.01.25 11:53:15
PIROSKA és a BÁRÁNYBŐRBE BÚJT VÉRFARKASOK!!!...- vagyis FÉL…ELEM a TORKUNKON AKADT VÉRNARANCSOKTÓL!!!
ELTŰNT!!! KERESSÜK!!!
Látta Ön az alábbi fotón látható személyt?
Sajtóhírek szerint (
bit.ly/38VyVHs) a mai napon eltűnt. Árpád-házi Szent Piroskának hívják, ő Szent László lovagkirályunk lánya.
Egyetlen épen maradt korabeli KÉPes ábrázolása a tavaly mecsetté átalakított eredetileg NAP templomnak a VILÁGOK VILÁGOSSÁGÁNAK (Jézus Krisztusnak = Körosztású Jelzésnek!) épült Hagia Sophiában található.
Amit számos más, világörökségünk részét képező keresztény jelképpel együtt letakartak a szemünk elől, hogy ne sértse az oda betérők érzékenységét.
A moszkvai pátriárkától kezdve az Európai Unión át egészen az Egyesült Államokig már mindenki megszólalt az ügyben, tiltakozva a provokatív lépés ellen, vagy párbeszédet, békés rendezést kezdeményezve.
A magyarországi (N)AGYONKERESZTÉNY kormány azonban mély hallgatásba burkolózik. Pedig szavakban mindig nagyon szenteskedők, és mindig nagyon féltik Európát mindenféle idegen térfoglalástól.
Most valóban itt lenne a lehetőség megmutatni a felcsúti nagymellényesnek, hogy Magyarország is kiáll a keresztény épített, kulturális és művészeti örökség védelmében!
Még akkor is, ha ez adott esetben a miniszterelnök tolvaj kompániájának üzleti érdekeltségeit veszélyezteti és/vagy dönti be!
Tavaly B. János olyan országgyűlési határozati javaslatot (bit.ly/2DLPQkf) nyújtott be, hogy az Orbán kormány álljon ki a Hagia Sophia védelmében, ítélje el a keresztényellenes lépést, és működjön együtt a tiltakozásukat kifejező szervezetekkel, hívőkkel.
Ugyancsak 2020-ban Kocsis Máté fideszes, Simicskó István KDNP-s frakcióvezetőnek és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek is írt levelet azt tudakolva, támogatják-e az indítvány mielőbbi tárgysorozatba vételét?
Mondanom se kell, hogy a válasz azóta is érkezik…
Most pedig, hogy még 1 napig érvényes felköszönteni tündéri Piroskáinkat azt szeretném, hogy bújjon ki végre a szög a zsákból, és derüljön ki, hogy a magyarországi „családbarát” kormány csak szavakban vagy tettekben is elkötelezett a kereszténység védelmére?...- az immár torkunkra ugró vérfarkasok között?!
Szerrel és tettel: Bencsik János nyomán PáLoS TReND
www.youtube.com/watch?v=DqnaFgWXfGk
turkinfo.hu/parbeszed/szot-kerek/arpad-hazi-szent-piroska/
www.magyarkurir.hu/hirek/piroska-egy-elfeledett-arpad-hazi-magyar-kiralylany-hagia-sophia-rabja
FENTI SOROK AKKOR ÁLLNÁNAK MEG, MINT ORBÁN RÁHEL a KOMPOSZTÁLÓ GÖDÖRBEN (a saját lábán!!!); - HA és AMENNYIBEN VALÓBAN ELHANGZOTT VOLNA „ALTERNATÍV ORBÁN VIKTOR (Győri Gábor ügynök és devizakupec!) RENDHAGYÓ BESZÉDE 2020. ÁPRILIS 16-án NAGY-NYILVÁNOSSÁG ELŐTT és NEMZETKÖZI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ KERETÉBEN…..
BRUTÁLIS ÁLLAMCSŐD ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON!!! EGEKBEN SZÁRNYAL az ún. „MAGYARORSZÁG” ÁLLAMADÓSSÁG!!! ORBÁN VIKTOR DEVIZA KUPEC és MATOLCSY GYÖRGY SPEKULÁNS-KINCSTÁRNOK RABOLJA KI A MAGYAROKAT...- MERT A KARVALYTŐKE KOMORNYIKJAI‼️‼️‼️����� A FELCSÚTI VADKAN és DEVIÁNS KRUPIÉJA MINDENT…..
BONIFÁC PÁPA és ORBÁN VIKTOR JELENKORI RABSZOLGASÁGA…- MAGYARMATON és MINDENÜTT...- ahol az ÁLSZENT KERESZTÉNYSÉG az "ÚR"!!! https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM 1302-ben VIII. Bonifác pápa gondolta ki, hogyan lehet belőlünk hasznot húzni és rabszolgát csinálni. Amikor világra jössz,…..
  GYALÁZATOS AGYMOSÁS és ALATTOMOS CSALÁSOK a magyarországi NASA=SA(T)AN FANATIKUSAI ÁLTAL!!! Orbitális hazugság és eltorzított képhamisítás Ivanics Ferenc és a Bakonyi Csillagászati Egyesület közreműködésével...- külön kiemelve az ún. (Z)ŰRbatyun szereplő magyarországi cégeket!!!...- akik anyagi…..
    BONIFÁC PÁPA és ORBÁN VIKTOR JELENKORI RABSZOLGASÁGA…- MAGYARMATON és MINDENÜTT...- ahol az ÁLSZENT KERESZTÉNYSÉG az "ÚR"!!! https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM 1302-ben VIII. Bonifác pápa gondolta ki, hogyan lehet belőlünk hasznot húzni és rabszolgát csinálni. Amikor világra…..
VAKCINA is TALÁL TESTET!!!...- azaz JÓISTENÜNK MAGyar ORSZÁGA és IGAZSÁGAI!!! MI is KELLETT KÖROSZTÁSÚ JELZÉS=JÉZUS KRISZTUS NAP-KIRÁLYUNKNAK a KERESZTRE FESZÍTÉSÉHEZ? 1 db. JELZÉS=JÉZUS=JÁSZ…ŐS 1 db. KERESZT=KÖR…OSZTÁS 1 db. KORONA ama TÖVISES azaz a KORONA CSOKOR=SUGARAS NAP ÁBRÁZOLÁS ÖRÖKKÖN…..
TUDJUK az IGAZSÁGOT!!!...- azaz ELŐSZÓ a FELCSÚTI CEAUSESCU HÁZASPÁR VÉGNAPJAIHOZ!!!...- vagyis a ROMÁNIAI CEAUSESCU HÁZASPÁR 31 ÉVE TÖRTÉNT KIVÉGZÉSÉNEK EMLÉKÉRE!!! A KOLLABORÁNS BANKÁR-PIÓCÁK, POLITIKUSBŰNÖZŐK azt FÚJJÁK, HOGY CSAK ÁTSZÁMÍTGATÁSOK TÖRTÉNTEK az ún. „DEVIZAALAPÚ HITELEK” LAKOSSÁGRA…..
AMENNYIBEN VAN MÉG ÉLŐ FIDESZNYIKES, AKI ABBAN KÉTELKEDIK, HOGY a FELCSÚTI III/III-as ÜGYNÖK GYŐRI GÁBOR=OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR MA is a LEGAKTÍVABB SOROS GYÖRGY ÁLTAL KIKÉPZETT ORSZÁGRONTÓ HAZAÁRULÓ és BELSŐ ELLENSÉG...- a MÁR MINDENT BEHÁLÓZÓ és MINDENKIT MEGFULLASZTÓ KOMPÁNIÁJÁNAK (SAJÁT…..
RENNER ERIKA MEGHURCOLTATÁSA az ÜGYVÉD-MAFFIA (Dr. Bánáti János 76 éves maffiózó nyomására!!!) ÁLTAL ORBÁN APARTHEID ÁLLAMÁBAN!!! TALMUDISTA ÍTÉLET az ÁLSZENT FIDESZES (F)LÚGOS PROTEKCIÓSNAK (BENE KRISZTIÁNNAK!!!)!!! MIKOLA ELVETEMÜLT UNOKAÖCCSÉT CSUPÁN 11 ÉVRE és 25 MILLIÓS FÁJDALOMDÍJ…..
...- azaz ORBÁN=ORSÓS=OLSTEIN VIKTOR POKOLLÁ TETTE FÖLDI KIRÁLYSÁGUNKAT!!! ORBÁN 30 ÉVE TARTÓ ORBITÁLIS ORGAZDAGODÁSA, LELKIISMERETLEN HAZAÁRULÁSA (EBRD DIKTÁTUM 2015. 02. 09.) és MÉSZÁROSAINAK ÉLVHAJHÁSZÁSA ŐRÜLETES SZEGÉNYSÉGBE DÖNGÖLTE „MAGYARORSZÁGOT”…- GYARMATTÁ SILÁNYÍTVA; - JÓISTENÜNK…..
SZÁJER KISMADÁR, azaz ORSZÁGRONTÁS, FÉSZEKRABLÁS és HALÁLVESZÉLYES ZSIDÓ INVÁZIÓ SZÁJER ún. ALAPTÖRVÉNYÉNEK HOZADÉKA!!! VISZONT VALLJUK BE, HOGY a VÉGZET BORNÍR; - és VELŐTRÁZÓ HUMORÉRZÉKKEL BÍR!!! MOST, HOGY a VILÁG-HÍRHEDT FIDESZNYIKES BUZI-RABBI ROSSZ CSATORNÁRA „HANGOLT” VAJON AZT ELŐLEGEZI a…..
ORBÁN a DISZNÓK VEZÉRE!!!NEM a PATKÁNYOKÉ, AHOGYAN AZT az MSZP-s BANGÓNÉ HURROGTA!!!A NYIRKAI JÓSLAT SZERINT ORBÁN VIKTOR = KISKANÁSZ!!!TEHÁT ORBÁN VIKTOR, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK: VALÓJÁBAN a DISZNÓK VEZÉRE!!!MAGYAR LÉTÜNKRE SOHA NEM ENGEDHETJÜK MEG MAGUNKNAK, HOGY OLYAN NAIVAK…..
ORBÁN & SCHMIDT MÁRIA LAKÁS és KÖZJEGYZŐ-MAFFIÁJÁNAK; - DEVIZA és HITEL KÁROSULTJAINAK FIGYELMÉBE!!! 2020. májusban precedens értékű végzés született a magyarországi talmudista KÚRIÁN! Bh 2020-05151-es Kúriás döntés ahol kimondták a deviza kölcsönszerződés teljes érvénytelenségét! Érvénytelen…..
ORBÁN a HALÁLOS VÍRUS (MAGYARORSZÁG LEGVESZÉLYESEBB ELLENSÉGE!!!) és SCHMIDT MÁRIA KÖZJEGYZŐ és LAKÁSMAFFIÁJA LAKOLTATJA KI a MAGYAR EMBEREKET!!! AKIKNEK EDDIG KÉTSÉGEI VOLTAK AFELŐL, HOGY a FELCSÚTI BÉLPOKLOS és “SAJÁT LÁBON ÁLLÓ”, TOLVAJ KOMPÁNIÁJA DIREKT ÍRTJA KI a MAGYAROKAT, HOGY 2022-re az…..
PálosTrend 2020.11.18 19:30:13
ORBÁN a HALÁLOS VÍRUS (MAGYARORSZÁG LEGVESZÉLYESEBB ELLENSÉGE!!!) és SCHMIDT MÁRIA KÖZJEGYZŐ és LAKÁSMAFFIÁJA LAKOLTATJA KI a MAGYAR EMBEREKET!!!
AKIKNEK EDDIG KÉTSÉGEI VOLTAK AFELŐL, HOGY a FELCSÚTI BÉLPOKLOS és “SAJÁT LÁBON ÁLLÓ”, TOLVAJ KOMPÁNIÁJA
DIREKT ÍRTJA KI a MAGYAROKAT, HOGY 2022-re az 1988-as “RÓZSADOMBI-PAKTUM” (AMI VALÓJÁBAN 1 CION-LIBERÁLIS DIKTÁTUM!!!)
SZERINT MEGVALÓSÍTHASSA ÚJ IZRAEL ÁLLAMÁT a MÉG MINDIG MAGYAR MAGYARORSZÁGON…- AZOKNAK: ÉBRESZTŐ!!!
Kérem szépen a magyar érzelmű embereket, hogy Orbán Viktor= Győri Gábor cion-bolsevik ügynöknek a 2014. szeptember 15-én elhangzott beszédének hivatalos (SZÁRAZBÉLYEGZŐS!!!) nyomtatott formáját saját maguk részére az Országgyűlés Hivatalától kikérni szíveskedjenek min. 3-om példányban!!!...- a hamarosan következő országveszejtő Orbán-maffia totális, magyar és nemzetközi elszámoltatásához, megbüntetéséhez!!!
Segítségül mellékelem, hogy pontosan melyik beszédre is gondolok - Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti nyilatkozat:
youtu.be/ciREIW3qISo
alfahir.hu/2020/06/03/arveres_devizahitel_gyure_csaba_jobbik
Szerrel és tettel: PáLoS TReND.
www.youtube.com/watch?v=XSxReS9ghH8
www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk&t=50s
www.youtube.com/watch?v=X49HlORyLQg
www.youtube.com/watch?v=lzwLlEpb2Uo
www.youtube.com/watch?v=2GvAk-71mH0
consensualenslavement.com/bidermanreport.html

internetfigyelo.com/e-tenyek-szerint-a-vilagjarvanyt-megterveztek/

ujpestmedia.hu/a-magyarok-tobbsege-vakcinaszkeptikus-egy-felmeres-szerint/
PálosTrend 2020.11.25 10:06:58
AZ ORBÁN & SCHMIDT MÁRIA LAKÁS és KÖZJEGYZŐ-MAFFIÁJÁNAK; - DEVIZA és HITEL KÁROSULTJAINAK FIGYELMÉBE!!!
2020 májusban precedens értékű végzés született a magyarországi talmudista KÚRIÁN!
Bh 2020-05151-es Kúriás döntés ahol kimondták a deviza kölcsönszerződés teljes érvénytelenségét! Érvénytelen minden olyan kölcsönszerződés ahol a fogyasztóra terhelték az árfolyam változásból eredő összes költséget és korlátlanul emelkedhet! Általános Szerződési Feltételekben és a Közjegyzői okiratban ez lett rögzítve azok a szerződések érvénytelenek!
3 jogszabállyal lehet érvényesíteni a devizahitelesek jogait!
Semmi másra nem kell hivatkozni meg kell támadni a Közjegyzői okiratot!
21.000Ft-os per illetékbélyeg formájában célszerű leróni,-aki kitudja fizetni- a költségmentességet ne kelljen kivárni.
Közjegyzői okirat érvénytelenségét kell kérni megállapítani -aki megbíz vele annak elkészítjük a periratot!
Minden hitelfelvevőnek csak a felvett tőkét kell visszafizetnie!
Amit a tőkén felül fizettetek ki a bankok pl kamat, kezelési költség, árfolyamkülönbözet,árfolyam változás,felszólítólevél, szerződés felmondási díj,stb
Könyvvizsgálót kirendeli a bíróság, megtörténik az elszámolás.
Akinek november-december hónapban beadjuk a keresetét január- februárban kitűzik a tárgyalást, kimondják az érvénytelenséget, marad az eredeti elszámolás.
Visszatérítettjük az ügyfeleinknek a tőkén felüli összeget!
Kilakoltatásokat megakadályozzuk, akkor is ha eladták az ingatlant, ugyanis elárverezni a piaci ár feléért értékesítik!
Az árverés a bank miatt következett be!
Végrehajtási eljárást is feltudunk függeszteni!
1000 családot sikerült megmenteni!
Elhunyt károsultnak az örökösét tudjuk kártalaníttatni!
Aki hozzánk fordul annak nem kell többé fizetnie!
Mindenki érvényesítse a jogait, HÍR24-en megjelent, hogy felgyorsítják, megkönnyítik a lakásmaffia dolgát a kilakoltatásokat és végrehajtásokat.
Forduljanak hozzánk bizalommal!
Borbély József Tel szám:0670-6000-134
Címünk: Kecskemét Vágó utca 11
  EU VADÁSZAT és KILÖVÉSI ENGEDÉLY a FELCSÚTI BETEG VADKANRA!!! MÁR az EU is FELESZMÉLT, HOGY ORBÁN VIKTOR és ENYVES SLEPPJE BIZONYÍTHATÓAN a KÖZJEGYZŐ-MAFFIÁVAL TERRORIZÁLJA és LAKOLTATJA KI a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT MINDENHATÓ DEVIZA-KUPECKÉNT!!!...- MIKÖZBEN az UNIÓS PÉNZ-ÖZÖNT is TOLVAJ…..
PálosTrend 2020.10.07 14:29:29
POLT PÉTER SAKÁLJA a HALÁL-KORRUPT „VÖRÖS” ÜGYÉSZ és a KILÓRA MEGVETT PKKB BÍRÓ (Dr. KOVÁCS NÓRA) OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR APARTHEID REZSIMJÉNEK SZOLGÁLATÁBAN!!!
Dr. DOBOS PÉTER BUDAPESTI NYOMOZÓ ÜGYÉSZ 1 TÁLBÓL CSERESZNYÉZIK az ORSZÁGRONTÓ-KILAKOLTATÓ MOKK-os ELME-ROGGYANT KÖZJEGYZŐ MAFFIÓZÓVAL!!!
JÖN. JÖN. JÖN.
ÚJABB VÉRLÁZÍTÓ_TÉNYFELTÁRÓ LELEPLEZÉS AZ ORBÁN-MAFFIÁRÓL 2020-ban: MAGYARMATON!!!
EXTRÉM, ÉLŐ KÖZVETÍTÉSES JOGOS CSALÁD és LAKÁSVÉDELMI AKCIÓ!!!
GYERTEK EL EGY EMBERT PRÓBÁLÓ ELEVEN ELLENÁLLÁSRA A RENDŐRÁLLAM MEGDÖNTÉSÉT ELŐSEGÍTENDŐ BÁTOR HARCOSKÉNT 2020. 10. 20-án 10.00-ra az újpesti Mátyás tér 2/B-be: CSALÁDÉRT, LAKÁSÉRT, ÖNBECSÜLÉSÉRT, SZABADSÁGÉRT!!!

HADÜZENET A ZSÍRMÁJAS MR. BEANNEK, alias GYŐRI GÁBORNAK alias ORBÁN VIKTORNAK a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, A BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), A BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
…hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
…hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
Biz’ ám!!!
A 32 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program 2022-ig végleg lejátszódhasson!!!
Ami az érbevágó sokkoló valóságban arról szól, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos ún. új-régi migráns honfoglaló!!!

…”ezek az okos agymosott "tanárok" épp annyira megbízhatóak, mint a bankárok és azok a papok, aki ezt a kifosztó hazudozásra épülő pénzrendszert életben tartják. A sok száz éves butaság irányítja a kifosztó gazdaságot! A teljes rendszert át kell alakítani az emberi logika törvényei szerint. Már 300-éve nem a tudomány irányítja az oktatást, hanem a Római fegyház pénzügyi maffiája (Áltudományos Maffia Akadémiák)!”

SEGÍTESZ TÖRTÉNELMET ÍRNI?!

www.youtube.com/watch?v=jOChj51II-s

www.youtube.com/watch?v=rzjoLiWdhQc

tanulas.network.hu/video/kikapcsolodasra_kedvenc_dalaink_szoveggel/palos_trend__lelki_terror
PálosTrend 2020.11.25 10:01:31
Deviza hitelesek, hitel károsultak figyelmébe ajánlom!
2020 májusban precedens értékű végzés született a bíróságon!
Bh 2020-05151-es Kúriás döntés ahol kimondták a deviza kölcsönszerződés teljes érvénytelenségét! Érvénytelen minden olyan kölcsönszerződés ahol a fogyasztóra terhelték az árfolyam változásból eredő összes költséget és korlátlanul emelkedhet! Általános Szerződési Feltételekben és a Közjegyzői okiratban ez lett rögzítve azok a szerződések érvénytelenek!
3 jogszabállyal lehet érvényesíteni a devizahitelesek jogait!
Semmi másra nem kell hivatkozni meg kell támadni a Közjegyzői okiratot!
21.000Ft-os per illetékbélyeg formájában célszerű leróni,-aki kitudja fizetni- a költségmentességet ne kelljen kivárni.
Közjegyzői okirat érvénytelenségét kell kérni megállapítani -aki megbíz vele annak elkészítjük a periratot!
Minden hitelfelvevőnek csak a felvett tőkét kell visszafizetnie!
Amit a tőkén felül fizettetek ki a bankok pl kamat, kezelési költség, árfolyamkülönbözet,árfolyam változás,felszólítólevél, szerződés felmondási díj,stb
Könyvvizsgálót kirendeli a bíróság, megtörténik az elszámolás.
Akinek november-december hónapban beadjuk a keresetét január- februárban kitűzik a tárgyalást, kimondják az érvénytelenséget, marad az eredeti elszámolás.
Visszatérítettjük az ügyfeleinknek a tőkén felüli összeget!
Kilakoltatásokat megakadályozzuk, akkor is ha eladták az ingatlant, ugyanis elárverezni a piaci ár feléért értékesítik!
Az árverés a bank miatt következett be!
Végrehajtási eljárást is feltudunk függeszteni!
1000 családot sikerült megmenteni!
Elhunyt károsultnak az örökösét tudjuk kártalaníttatni!
Aki hozzánk fordul annak nem kell többé fizetnie!
Mindenki érvényesítse a jogait, HÍR24-en megjelent, hogy felgyorsítják, megkönnyítik a lakásmaffia dolgát a kilakoltatásokat és végrehajtásokat.
Forduljanak hozzánk bizalommal!
Borbély József Tel szám:0670-6000-134
Címünk: Kecskemét Vágó utca 11