Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BPityu

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuglóban tanultam vezetni, jól ismerem, tele van jobb kezes utcákkal. Sajnos ezek közül több is elég veszélyes, mert néha egész széles vagy osztott pályás utak is bele tartoznak ezek körébe, mint például a Hargita levelében megjelölt kereszteződés.  Ez persze nem mentesít…..
BPityu 2011.06.08 09:42:55
@"streetfighter": csak 5000 :P sajnos a múltkor benéztem
Jól kicsinálja az Eletromos Művek azokat a családokat, amelyek átalánydíjas részszámlákkal fizetnek az áramért. Ez annyit tesz, hogy az aktuális havi fogyasztástól függetlenül egy évig havonta ugyanakkora összeget kell befizetniük, majd egy év elteltével, márciusban, megnézik…..
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
BPityu 2010.10.01 09:56:33
Nem, nem úgy cseszte el, hogy elcsábította Nyiri feleségét vagy ilyesmi, bár tény, hogy a nőnemű olvasók biztos csak úgy falnák a sorokat, ha valami autós-kamionos szerelmi háromszögről szólna a sztori.  Úgy emlékszem, még nem írtam a blogra, de 2 hete történt egy…..
 Majdnem egy hónapja született az utolsó előtti bejegyzésem... hogy mi történt azóta? Eltöltöttem két napot Helsinkiben, összeszedtem minden cuccom és emlékem, felültem egy repülőre és hazatértem...vissza a régi életembe (majdnem).Sokan kérdezték milyen volt hazajönni?…..
Finland- Jyväskylä :) Folyt köv. 2010.04.26 18:40:00
 Folyt köv.Szóval címszavakban még a csütörtök estéről. Csütörtök este volt az utolsó Stammtisch, aminek a témája Tag me, szóval délután beszereztem egy kispárnahuzatot, hogy majd arra gyűjtök aláírást :) Stammtisch előtt Regivel és Verával prepartit tartottunk, ami…..
 Hétfőn voltunk szaunázni, és először fordult elő az, hogy annyira nagy volt a pára a szaunában hogy bizony ablakot kellett nyitni. Kb 50 fok volt, és annyira melegnek érződött, hogy levegőt alig lehetett kapni. Még a finneknek is sok volt...Aztán kedden délelőtt történt…..
Finland- Jyväskylä :) 78? nap 2010.03.19 14:37:35
Hazaértem Oroszországból, csodás volt az út, hamarosan írom a beszámolót :)Addig is: a takkernéni megtalálta a fülbevalóm :D:D:D Ami nagyon jó hír. Ami nem annyira jó hír, hogy valszeg átment rajta azzal a takkeroló micsodával, és a kapcsolója teljesen eldeformálódott, de…..
BPityu 2010.03.22 10:03:11
Finland- Jyväskylä :) Moszkva 2010.03.19 19:50:00
haanaft1.myphotoalbum.com/view_album.php Képek a fenti linken... kb a saját képeim tizede, ugyanis több mint 900 kép és 30 videó készült a saját gépemmel, és még 2 ember képeit fogom elkérni, szóval ez amolyan ízelítő :) Szóval következzen az élménybeszámoló: 1.nap…..
5. nap Szentpéterváron arra ébredtünk, hogy bemondták a vonaton, hogy -14 fok van. Azt hittem rosszul hallok, de sajnos a többiek megerősítették, hogy nem, tényleg azt mondták -14. A vicces az az egészben, hogy itthon azt gondoltuk, hogy oké, Moszkvában biztos melegebb van, mint…..
Pár napja már nem írtam, de mindez csak azért volt, mert az utóbbi pár napom a tanulásról szólt leginkább.Hétfőn reggel eltaláltam hogy én márpedig megyek Rigába, ha törik ha szakad, és ma le is foglaltuk a repjegyeket, röpke 3 óra alatt... (szeretjük a ryanairt) Hát végül…..
BPityu 2010.03.12 09:30:52
Ma megvolt az első vizsgám idekinn- Survival Finnish névre hallgat a tárgy :) (túlélőfinn). Nem tudom hogy miért de kicsit ráparáztam a dologra, holott semmi tétje nem volt tulajdonképp, merthogy a tárgyat beszámíttatni nem tudom otthon...Nagyon komolyan nézett ki a vizsga, 1 hely…..
BPityu 2010.03.12 07:45:09
Szerda óta mást sem csináltam csak tanultam, meg tanultam. Főleg fizikát, feladatokat gyakoroltam agyba-főbe. 12 feladatsor van, amiből őszinte bevallásom szerint 2 nem nagyon megy, de megcsináltam ma az előző vizsgasort, és jelentem legalább 3asra meg tudtam volna írni (nem…..
Igen, tudjuk, hogy a Valentin-nap csak a karácsony után padlón heverő kereskedőknek kell. De a Romance Maker a blogban eddig egyszer (igaz, válogatással) szereplő grow játékok kedves, szép és főleg romantikus példája, úgyhogy a poszthoz mégis kapóra jön. A játék maga nem…..
BPityu 2010.02.15 09:15:37
Finland- Jyväskylä :) PótCsalád 2010.01.30 19:57:00
Tegnap este voltunk szaunázni, és rekord időt voltunk lenn, több mint egy órát. Mikor mondtuk a finn lánynak mikor jöttünk csak tátva maradt a szája, hogy atyaég, hogy bírjuk... Meg találkoztunk egy másik lánnyal is (már nem először) de először kezdtünk el beszélgetni vele.…..
BPityu 2010.01.30 20:08:11
Finland- Jyväskylä :) Vacsik 2010.01.24 22:04:52
Ma nyugis napunk volt, reggelire készítettem tojásrántottát, az új serpenyőben :D Szuper!!Aztán Agata csinált nekünk spenótos palacsintát :D Ez volt az elővacsi, 3an voltunk, Eszer is átjött :)Aztán a második vacsit, ami már igazán nem is hiányzott Karlaval, Monával, Tanyaval,…..
Szerencsere ma eleg hamar befejezte a tanar a biogas orat, igy van egy kis idom hogy megszenvedjek az angol billentyuzet minden aldasaval :)Tegnap voltunk lenn mosni, 7kor kezdtuk, es mivel mondtak, hogy mukodik a szarito, gondoltuk bepakoljuk a ruhainkat. Hat mondanom se kell az elso kor nem…..
Tegnap alakítottunk csoportot Biogáz órán. 3 finnel vagyok együtt. És erre délután kapok egy mailt, hogy na így kellene majd kinéznie a prezentációnak. És a prezentáció amit átküldött történetesen 2 magyaré volt, egy magyar biogázüzemről :) (a srác nem tudta hogy magyar…..
Finland- Jyväskylä :) Jegestó 2010.01.24 01:25:14
Tegnap este elmentem aludni éjfélkor, erre kb 10 perc elteltével kopogtatnak az ajtómon. Agata és Mona jött, hogy menjek fel velük a 9.re mert az milyen jó. És tényleg :) Egy francia lány és 1 indiai srác (Ram) játszott mindenfélét gitáron, mi meg énekeltünk mellé, és hmmm…..
Voltunk sétálni :) Jelentem a kabátom megvásárlása a lehető legjobb döntés volt. Csak az arcom meg a lábaim fagytak le....Ez én lennék, és egy tavon ácsorgok épp:     Ez pedig egy kis napsütés délben (igen, 12 órakor, nem délután 4...)..