Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluebell

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
bluebell 2010.09.24 15:38:21
@Rosszindulatú Vászka: igen, azt sejtettem, hogy az alvállalkozók tesznek rá... Kábelest akartam először, de az a rész nincs bekábelezve, azért kellett a lavór, mert tréhómot nem akartam. Úgyhogy az én lakásomban lavór van, ahol pedig egyébként lakunk, ott kábel. De az is megér egy misét... Végülis a sportcsatornák bejönnek így is, úgyhogy engem nem zavar(na), de az unokatesóm, aki most ott lakik, ő kissé nehezen viseli, hogy zizi ömlik a tévéből... :oD És utálja a focit. :o)
bluebell 2010.09.24 15:40:40
@enamel: hm, azért lehet, hogy hányni lehet...
bluebell 2010.09.24 15:53:29
@enamel: érződik a hangulatodon. :oDDD Úgyhogy szerintem most kezdj el takarítani. :oD Kitöltheted a mérgedet a porszívón. :o) Megyek haza, nekem is ez a sors jut... :o)
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
bluebell 2010.06.11 08:50:44
@deuce: :o) észrevettem a jóindulatot, azért köszöntem meg. csak felállt a szőr (még mielőtt bárki beleköt, KÉPLETESEN, mert nem vagyok majom,) a hátamon, amikor ágikázni kezdtél. Ezt te írtad: "nekem ezt mondta a szerelő, ergo ha valami nem tetszik, nem írom alá..." Látod, neked MONDTA a szerelő! A szőke nőnek nem mondott ilyet a hisztis szerelő, csak a blankolt kábel végeit dobálta szét a lakásban... A szőke nő meg ostoba, mert nem járt utána. Még mindig nem értem, hogy miért nekem kellett volna, mikor neked is A SZERELŐ MONDTA MEG. :o)És nekem nem volt semmi azon a papíron felsorolva, még egy centi kábel sem, direkt azért néztem tegnapelőtt este meg, mert te mondtad, hogy annak úgy kéne lennie. Hát nem úgy volt. A kajával kapcsolatban pedig szerintem az első kanál után már hiába adod vissza, előtte kell fizetni, pénztártól való távozás után... De a lényeg itt is az, hogy én biztos, hogy nem adnék ki a kezemből olyan ételt, ami nem tökéletes. Pont azért, hogy nehogy égjen a fejem, mert valaki visszaküldi.
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
bluebell 2010.06.05 08:19:07
@Fénnyel teli esernyő: juhúúú, és nem tudnánk valahogy leboltolni, hogy nekem is meglegyenek? :o) Bár most olvasom, hogy megint üzemel az oldal, de az a baj, hogy a melóhelyemen engem kinyírnak, ha leszedegetek ilyeneket... Segítsééééég! :o)
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
bluebell 2009.11.27 10:32:02
@hezitálós: köszi az infot! Próbáltam már utánajárni az önkormányzat honlapján, ott végülis annyi van leírva, hogy feljelentést tehetek. Naigen, de mondom, azzal nem vagyok beljebb, ha a nyanyeszt megbüntetik, a kutyái ugyanúgy fognak ugatni... Ez az állatvédő vonal viszont nem hülyeség. Bár gondolom ők is azt fogják mondani, hogyhát nem kínozza tettleg az állatokat, enni kapnak, séta van, mi a bajom... De persze megpróbálom, azzal nem vesztek semmit. De mondjuk egy szigetelésnek is tudnék örülni. Én már ennél jobban nem tudom a mi lakásunkat. Ja, találtam a neten kutyaugatást gátló készüléket. Hm. Gondoltam kipróbálom, az van ráírva, hogy ultrahangot bocsát ki, nem bántja az állatot, de kellemetlen, így egy idő után megtanulja, hogy ne ugasson. Mondom oké. Mennyibe kerül? 52.000 forint. Aha, akkor köszi. :o) Namindegy, köszi az ötletet, meg fogom próbálni.
bluebell 2009.11.27 10:35:20
@hezitálós: még annyit, hogy persze, nekem is volt kutyám, igaz akkor még vidéken éltem és kertes házban, szegény meghalt, de imádtam. És ez a panelaffér eljuttatott odáig, hogy kezdek más szemmel nézni az állatokra, holott azért a józan eszem tudja, hogy erről nem ők tehetnek. Na. Szóval nekem nincs bajom az állatokkal, csak amíg én nem zavarom őket, a gazdájuk is tegyen meg mindent, hogy én is megkapjam a magam nyugalmát. Én is rászólok a gyerekre, ha hangos. Úgyhogy erről ennyit. Az meg, hogy ti becsületesen eltakarítjátok az "aknákat", és tiszteletben tartjátok a szomszédokat, nagyon dícsérendő. Csak sajnos kevesen követik...
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
Subba Egy bugyi mínusz 2007.06.19 18:06:00
Már korábban is foglalkoztunk a nagyon híres stylist, Lakatos Márk és a kölcsönkapott ruhák érdekes viszonyával, de most megint van egy jó sztorink. Márk a közelmúltban egy fotózásra kapott jó sok bugyit a Women's Secrettől, aztán amikor vége…..
Subba A hazaszeretet-roham 2007.06.18 18:19:00
Na mi a magyar ember legszórakoztatóbb tulajdonsága? A folyamatos sírás? Hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Dehogy: az önhergelés fantasztikus tudománya. A legjobb interneten terjedő, magyar nyelvű marhaságok többnyire ezt a fantasztikus képességünket demonstrálják, a…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Subba A dolgozó nő 2007.06.13 10:56:00
Úgy hírlik, hogy beállt a rendesen dolgozó emberek sorába Fresh Wiki is. Az Andrássy úti Guess boltban látták, mint eladó. Ennyire nem ment a tinglitanglizás? Akkor legalább már jól beházasodhatott volna. ..
bluebell 2007.06.13 13:24:40
bugris · bugris.blog.hu 2007.06.13. 13:18:42
:o) Igen. És ebből kifolyólag pálinkát is. :o)
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
Subba Buli Aprajafalván 2007.06.12 12:47:00
Elnézést, hogy silány szexbloggá silányítjuk a Subbát, de hát mindig is ez volt a célunk. Nem gondoltuk volna, hogy létezik szórakoztatóbb és viccesebb pornófilm a legendás homoszexuális medve, Plushie Schwartz kalandjainál, de tessék, ez a spanyol gyártású filmecske simán…..