Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nullify

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, rettenetes balhé tört ki a Call of Duty fejlesztőcsapata és a kiadó Activision között. A fejlesztő két alapító-fővezére, Vince Zampella és Jason West ma jelenésen volt a kiadó vezérkaránál, nem sokkal később pedig biztonságiőr jellegű figurák lepték el az…..
nullify 2010.03.03 13:28:24
@zéka: Olvadjanak csak be a Dice-ba, abból még akár valami jó is kisülhet :))
Hozzon bármit a jövő, mindig lehet mélyebbre süllyedni - természetesen a PR terén is.(folyt.=>)Az ukrán hadsereg hivatalos toborzóreklámja a közelmúltból:Az osztrák koppintás:Tudomásom szerint ez az első történelmi példa arra, hogy Ausztria Ukrajnától vett át…..
Ha már unalmas a Converse-táskás bakfislányok, az aktatáskás bizniszmenek, a teszkósszatyros csövesek, a hátizsákos alsósok, meg a kínaipiacos "luivutonos" középkorú hölgyek látványa, és szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, vagy csak nagyon unatkozol,…..
Vader nagyúr ijesztő figura, ha reggel ő parancsolna ki az ágyból, valószínűleg soha nem aludnék el. Még szundi gombra sem lenne szükségem. A Star Wars shopban kapható Vader árnyéka nevű óra majdnem olyan ijesztő, mint amilyennek gondoljuk. Amikor fel kell kelni, Darth Vader…..
nullify 2010.02.08 17:57:26
@RogerNyul: Milyen bénán nézne ki, ha az árnyék a semmit markolná. :D
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
w Reset a kék halál után 2010.01.18 07:00:00
Amikor végleg kiderül, hogy a régi szervezetet hiába foltozgatjuk, akkor nincs más hátra, mint újra felépíteni, nulláról. Magyarországon jó sok ilyen alvadt struktúra működik – haldoklik –, egyik közülük a BKV. Akárhol nyúlnak hozzá, valakinek biztosan fájni fog,…..
Whereabouts Unknown Film, jól 2010.01.10 03:40:08
A mai nap (azazhogy a tegnapi, így hajnalnégykor) egy házibulit foglalt magába, délelőtt meg kockulást, mert omgomg mindjárt itt a Mass Effect 2 (jan 27 tán), aztán addig mégegyszer végignyomom az első részt, merthogy nosztalgia, blabla.Lényeges rész, este, házibuli haveréknál. A…..
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
Whereabouts Unknown Yargh. 2010.01.04 02:42:21
A mai nap tanulsága az, hogy egyszer életében mindenki leönti a billentyűzetét. Nálam ez a nap ma van. Most még meglepően jól működik minden, kíváncsi leszek másnap...
Sokszor hallani manapság, hogy elég alacsony "az a bizonyos" kerítés. Erről bizonyosodhattam meg énis a minap, mikor is a szilveszterre való enni- innivalót mentünk bevásárolni.Épp a helyi hárombetűs szupermarket (nem, nem "bót" :]) előtt vártam édesanyám,…..
Whereabouts Unknown Elsőelső 2010.01.02 16:47:21
Na, erre is elszántam magam végül.Újévi marhaság, meg sajnos szeretek írogatni, bár általában csak magamnak. Szóval semmi komolyra nem gondoltam, nem célom se a világuralom, se a legnagyobb látogatottság (igazából az sem zavar ha csak én olvasom), se egyéb halandó élvezetek…..