Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orrájt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pittsburgh hazai jégen simán verte a Montrealt a Keleti Főcsoport elődöntőjének első meccsén. A Penguins négy lehetőségből négy emberelőnyös gólt lőtt a találkozón. Ez az összecsapás nem úgy sikerült Jaroslav Halak kapusnak, mint a Washington elleni sorozatban több is. 20…..
Azt meséljél a gyereknek ebből az igen ízléses, szép kivitelezésű, sok képpel illusztrált könyvből, nem?..
Nem tudom leplezni: nagyon izgulok a ma esti eredmények miatt. A mai nap nagy napja lehet a magyar nemzetnek. Eldől a sorsunk. Valaki örülni fog az eredmények hallatán, valaki sírni. Hogy melyik reakció lesz jogos, azt majd meglátjuk. Én bízok az emberek ítélőképességében és bízom…..
Orrájt 2010.04.11 16:31:25
@Bemmbemm: Miert ne ihatnanak akar most is egyet? Vasarnap van.
A magam reszerol nem vallalom, hogy csak minden sikeres valasztas utan iszok. Az baratok kozt is minimum negy ev.. ;)
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Orrájt 2010.01.20 00:54:39
@kispista:

10.000ft-ot kerni 10ft-re, meg 5 ev utan is pofatlansag, nemam 5 nap utan..!