Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EZVAN!!!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretek adós lenni, márpedig tartozásom van. Több mint két éve indítottam egy sorozatot, amelyben arra vállalkoztam, hogy ha vázlatosan is, de szisztematikusan bemutatom a pszichoterápia egyik legifjabb, ám annál ígéretesebb hajtását, a Jeffrey E. Young amerikai pszichiáter…..
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..
Mai első posztunkban egy anyuka meséli el, hogyan járt egy héttel ezelőtt vasárnap, amikor a kislánya belázasodott és nem tudta csillapítani a gyermek lázát. Kihívta az ügyeletet, akik 1500 forint ellenében voltak csak hajlandóak beadni a szükséges injekciót a kicsinek. …..
EZVAN!!! 2010.11.30 03:14:07
@Irkutszk: Neo-Citran kontra gyerek sem egészséges, mivel ebben a készítményben efedrin-származék élénkítőszer van.

Ezt jó tudnom. Állítólag kisgyerekkoromban valami efedrines cucctól teljesen megkergültem. Most viszont a Neocitránnal sok bajom nincs.