Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WatchDawg

47 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BlogWatch Re 2011.01.24 09:22:15
Azt hiszem, van pár restanciánk, úgyhogy vágjunk is bele. Az első, hogy a feedbe ajánlott Villáminterjú természetesen rég megszűnt sajnos. Nyilván mindenki észrevette, de meg kell róla emlékezni. Aztán a Hütte. Ezt gyorsan elmondom: feed, és haladjunk is tovább, nincs kedvem…..
Akinek van iPhone-ja és bekapcsolva hagyta az autocorrectet, tudja, miről van szó. Nagyjából kiszámíthatatlanul kicseréli a szavakat a szerinte megfelelőre, és ha nem vagyunk résen, el is küldjük az sms-t. De amire senki nem gondol, az az, hogy a készülék meglehetősen freudiánus,…..
Minden hétre valaki, aki odatesz. Ennyi az egész koncepció, a kivitelezés pedig pazar. Na nem a külalak, mert a minimum 10 éves design-nál finoman szólva is láttunk már jobbat, de végül is megteszi. Ami viszont rohadt jó, az a szöveg. Vicces, abszolút nem pc, úgyhogy akárki…..
BlogWatch Blackout 2011.01.05 11:01:00
On the 21st of December the party holding the majority of the Hungarian parliament voted in favor of a new media law that is a collection of some of the most oppressive and undemocratic laws from all over Europe and with some worrying changes...
Nem tudom, klasszikus blog-e ez az oldal, de hogy van rá lehetőség (és érdemes is) feedbe tenni, az biztos, úgyhogy itt a helye. 2008 óta minden egyes nap felkerül egy kép (webcomicnak hívja magát), ami egy krétával táblára írt szellemességet ábrázol. A jó az a dologban, hogy…..
Az IDDQD-t szeretjük továbbra is, de ők bevallottan nem akarnak híroldal lenni, retrózgatnak, csajozgatnak, érdekeseznek, és ez így jó. Van viszont a RPS, ami hírekkel is foglalkozik. És csak pc. CSAK PC. Ez a mai világban már igen erős elkötelezettséget jelent, de a négy srác…..
Ha az ember éppen nem szőrösszívű, sznob blogkritikus, akkor természetesen a mocsokban boldogan elmerülő olvasó. Ez tény, maximum van, aki nem vallja be, vagy nem olvas annyira sok ilyesmit, mint a többiek. De hogy valamennyit igen, az biztos. De szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a…..
Ha akkor írtam volna kritikát az Index síblogjáról, amikor még ~dá~ neve szerepelt a cikkek mellett, valószínűleg feedbe tettem volna. Akkor érdekes volt, informatív is volt, és tényleg volt értelme odalátogatnia annak, aki szeret síelni. Aztán elmúlt a síszezon, és most,…..
Ismét egy blog, ami az általam annyira kedvelt blogságot testesíti meg: aránylag speciális téma, azok által lelkesen írva, akik szeretik. A Lemilnél a téma iránt való érdeklődés már csak annál fogva is elengedhetetlen, hogy ilyen hosszú cikkeket nehezen olvas el bárki…..
Nyilván se szeri, se száma az ilyeneknek, úgyhogy majdnem azt mondhatom, hogy kategóriaajánló ez, főleg, mert egymástól lopkodnak többnyire. Az is baj aztán, hogy sokszor elég nyilvánvaló tényeket ügyesen tálalva meglepetést okoznak (vagy még azt se, a 100 éves háború nem száz…..
Mivel szerencsére nem határoztuk meg, egészen pontosan mi is az, amit mi figyelünk, ezért nyugodtan bemutathatom az alábbi oldalt, nem kell műfaji korlátok miatt feszengenem. Ugyanis elképesztően érdekes valamiről van szó, nagyon sajnálnám, ha nem tudnám itt ajánlani. Olyan jó…..
Fizikai fájdalmat aránylag ritkán érzek egy blogbejegyzés elolvasásától, noha eddig is elő-előfordult. De van egy gyöngyszem a bloghusok közt, amelyiknél -- írd és mondd -- minden egyes posztban van valami elképesztően irritáló, kínos baromság. Kezdjük azzal, hogy…..
Ha már egyszer megígértük, hogy követjük a blogokat, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az egész világra megsértődni Jessalyn Gordon előtt utoljára Ady tudott. Szinte fiókot se merek mondani, mert a blog gyakorlatilag bezárt. Én azért lementettem a regényt. Különben meg…..
Én az ilyeneket szeretem nagyon. Nem meglepő módon mindenféle darukról van benne szó, képekkel, videóval. Attól függetlenül, hogy maga a blog is úgy üzemel, ahogy kell, ez az egész téma tényleg baromi érdekes, de sajnos nagyon speciális. Nem mindenki érdeklődik annyira ezekért a…..
Régen szeretnék erről a blogról írni, de igen nehéz a dolgom, a Failblog sokkal könnyebb volt. Úgy kellene megfogalmazni a kritikát, hogy ha dicsérem, ne azért dicsérjem, ha fiókolom, ne azért fiókoljam, mert ideológiailag egyetértek vagy nem értek egyet vele. Ez a feladat…..
Volt már pár blogunk itt, amelyiknél nagyjából biztos voltam benne, hogy senki nem innen ismeri meg, de a Failblogot bemutatni szinte arcpirító. Mit is mondhatnék? Az email-ben továbbküldött vicces anyagok nagy része származik innen, amelyik nem, az meg végül itt köt ki. Van pár…..
A jó ötletek irgalmatlan elbaszása eléggé tud fájni. Sajnos itt is ez a helyzet. Aki van olyan önbántó, hogy kommenteket olvas bármilyen oldalon, azt egy-egy ütős/vicces megszólalás, amiből naponta pár akadhat magyarnetszerte, kárpótolja. Ezért örültem meg, amikor rátaláltam…..
Hát kérem, ilyenünk is van. Az hagyján, hogy a blog neve még a milliondollarhomepage.com-énál is bátrabb, de hogy még az illetőnek van mersze a pofánkba tolni, hogy ez itt a hiánypótló blog maga, szépirodalom-őrülteknek, az mégiscsak soknak mondható, főleg hogy a gyanútlanul…..
Előbb-utóbb sort kellett keríteni erre a blogra, természetesen. Mindjárt elárulom, ha valaki még nem nézte volna meg a bíróbékát (akit, leszögezem, az ELMŰ előtt igazoltunk le), hogy feed. Arról van szó, hogy többnyire fiktív halálhírek jelennek meg ismert emberekről, abszolút…..
Íme egy újabb blog, melynek szerzője még véletlenül sem esik abba a tévhitbe, miszerint a világ dolgairól szóló elmélkedéseit bárki is szívesen olvassa. Amikor ilyen blogokba botlok, mindig eszembe jut a sok aktuálpolitikai kérdésekben észt osztó hülyegyerek, és örvendek, hogy…..
Filmes bloggal tele a padlás, jó filmes blog viszont kb. annyira ritka, mint jó blogkritizáló. Éppen ezért egy remek találkozás pillanatai ezek, amikor is az I Watch Stuffról írok. A Geekologie-The Superficial-I Watch Stuff-hármas filmes tagjáról van szó. Aki ismeri az előző…..
Nem tudom, hogy valóban igazi kultblogról van-e szó, de szerintem igen. Abszolút feed, mert aki nem érti, miről van szó, meg miért vicces az egész, az úgyse nézegeti majd, de aki kicsit is jártas a számítógépes játékok világában, hamar rájön, hogy ez mestermunka. És nem…..
Időnként címlapos a blog, lehetne többször. Az Index olvasószerkesztője írja, vagy kicsoda, azt, hogy olvasószerkesztő, amúgy se értettem soha, de ez mindegy. Legfontosabb dolog, hogy az ürge képzett (vagy jól üti fel a vonatkozó okosságokat) és szellemes, valamint minden…..
Nem tudom, fociról blogolni hálás vagy hálátlan feladat-e. Ugyanis mindenki ért hozzá (a legrosszabb, hogy azok is, akiket amúgy nem érdekel), keveseket hagy hidegen, menő és még VB is volt most. Hogy az m1 közvetítéseinek szünetében ez a kínos szakértés megint egy darab kakit…..
Ez a blog, annak ellenére, hogy végül feedbe fogom ajánlani, megint egy szép példája annak, hogy miben kiemelkedő, miben képes példamutató buzgalommal élen járni a magyar: a hibakeresesében, a kötözködésben, ami végül beírogatásba torkollik. Aki máris a Modorosra akar…..