Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miekka

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, elérkeztünk a Laudator blog ötéves történetének legnagyobb válságához. Eddig is volt már, hogy nem voltak új posztok hetekig, de a mostani leállás az eddigi leghosszabb. Két probléma van: egyrészt nincs időm, se kedvem hosszú bejegyzéseket írni (a régi bejegyzések…..
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
Ha marad a négyéves ütem, 2030 is választási év lesz. Vajon hogy fogunk szavazni akkor? Nem arra gondolok, hogy lesznek-e egyéni jelöltek, meg listák, vagy hogy ezek milyen arányban szerepelnek majd, esetleg átgondolatlan jogszabályok miatt kell-e akkor is sorban állni hajnalig.…..
Laudator temporis acti Kániszmerga 2010.02.20 14:51:00
Hétköznapi latin II.Anyai nagymamám úgy évente egyszer elmesél nekem egy történetet, tekintettel arra, hogy filosz vagyok. A történet szerint, amikor még az apácákhoz járt gimnáziumba (utána tanítónő lett), ő és barátai jól megtréfáltak egy diáklányt. Arra kérték…..
Azon gondolkodom már napok óta, hogy hogyan lehet az hogy 2009-ben a magyar fővárosban a 3 európai szintű pályaudvarból csupán egy képes arra hogy vonatokat fogadjon miközben hideg van. Igen a hideg okozza a fő gondot nem hó illetve a hófúvás. Nagyim naivan úgy döntött,…..