Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spongebobsqrt2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melegedő Bocsi, te meleg vagy? 2017.01.10 22:16:10
Életem során rengetegszer belefutottam már olyan kérdésbe barátoktól, iskolatársaktól, kollégáktól, hogy “Figyelj, van ez az ismerősöm, szerintem buzi, de nem biztos. Hogy lehetne ezt kideríteni?” Erre általában az a válaszom, hogy ballagj szépen oda hozzá, és kérdezd meg tőle. Ennél egyszerűbb…..
Az, hogy a homoszexuális kisebbség nem a társadalom szíve csücske, senkinek nem újdonság. Mi, melegek ezzel nap mint nap szembesülünk. Hiába van ma már szinte minden sorozatban LMBT karakter, és hiába javult a szexuális kisebbségek megítélése, továbbra is a meleg fiatalok körében a legmagasabb az…..
spongebobsqrt2 2017.01.30 19:18:01
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Az lehet, de abban a pillanatban, hogy a buzik elkezdték maguk is használni, nem látom semmi okát annak, hogy én ne használhatnám anélkül, hogy mindenféle sértő élt tulajdoníts neki. "

Erre amit írsz, már válaszoltam:
1. Nem a buzi szó használatával volt a probléma. Van akit kevésbé zavar, vagy kifejezetten szereti, én speciel nem szeretem.
2. Az hogy egy csoport (pl. niggerek) hogyan szólítják magukat, nem hatalmaz fel egy kívülállót hogy ő is használja.

Közben látom hogy válaszoltál mégegyet, amikben csupa olyasmiket írsz amire már szintén válaszoltam korábban. Az eddigi eszmecserénkben végig write-only módban írtál. Nem vagy képes két mondatot értelmezni, nem érted mit írok, olyan mintha nem is velem beszélnél, csak szajkózod amit a buzis topikokban szoktál papagájozni.

Homofóbból is többféle van. Van aki jóindulatú, együttérző ember, egyszerűen csak olyan környezetben nőtt fel hogy soha nem kellett szembesülnie a témával, náluk egyszerű információhiányról van szó. Ez az idősebb korosztályra jellemző. Veled viszont pl. nem az a probléma hogy homofób vagy, hanem hogy egy sötét paraszt. Buta mint a föld. Ez önmagában persze nem bűn, csak egy adottság, nem tehetsz róla, és változtatni sem lehetséges. Sokkal hátrányosabb helyzetben vagy mint én, együttérzek veled. Ha kimentek felvonulni az idióták napján, én szimpatizálni fogok.
Társat találni sosem volt egyszerű feladat, ezt még a heterók is tudják, nekünk, melegeknek pedig még nagyobb kihívást jelent. És csak hogy tisztázzuk, társ alatt most nem olyan illetőt értek, akivel egy órácskára összemelegedtek, vagy akit talonban tartasz, míg az igazira vársz. Társ az, akivel…..