Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lille havfrue

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurovízión Magyarországot képviselő Freddie bejutott a dalverseny döntőjébe a kedd esti selejtezőn. A Rising Starban feltűnt énekes Pioneer c. száma – az első 18-as mezőnyt hallva – simán erős lehet még a döntőben is...
A mai Figyelő közölt terjedelmes cikket az MTVA körüli ügyekről, mint például az M4-hez kerülő új munkaerő, a riói olimpia és Mészáros Lőrinc felbukkanása a köztévé székházában. A magazin információi szerint az M4-től nem túl elegáns módon elbocsátott Mezei Dániel, Zelenyánszky Balázs és Suba Kata…..
Lille havfrue 2016.04.21 12:13:50
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
Charlie Chaplin, a filmtörténelem egyik legnagyobb alakja nemcsak filmjeiről, de botrányos magánéletéről és zsarnoki természetéről is hírhedt volt, aki egyszerre volt híres szoknyavadász és nőgyűlölő, és mivel hódításai között nagyon sok fiatal lányka akadt, ezért a pedofília vádja is sokszor…..
Felreppent a hír, hogy bizonyos minisztériumok 2016 márciusáig valamely vidéki nagyvárosba költözhetnének a fővárosból. Az első híradásban a Honvédelmi Minisztérium Székesfehérvárra költöztetéséről, illetve az agrártárca Debrecenbe településéről volt szó. Utóbbi…..
Kate Middletonnak vetélytársa akadhat. Hacsak a spanyolok időközben nem mondanak búcsút a királyság intézményének, tehát minden az előre megtervezett udvari forgatókönyv szerint halad, akkor Letizia hercegnét egy hónapon belül Spanyolország királynéjává koronázzák.…..
Múlt héten a kedvenc modern sorozat főcímeket gyűjtöttem össze és már akkor többen jelezték, hogy szép, szép, de mi van a híres magyar főcímekkel, mint a Moho Sapiens Angyalbőrben slágere vagy éppen a Szomszédok klasszikus befutója. Megvannak, és most itt is sorakoznak azonnal,…..
Lille havfrue 2014.05.29 09:04:14
Vallásalapítók, próféták, nagy gondolkodók, világhíres írók, költők keresték/keresik a Teremtés célját és az emberi élet értelmét. Ha ők nem tudták megfejteni a titkot, én biztos nem fogom. Ám azt sejtem, hogy földi létünknek vannak csúcspontjai, amikor rövid időre…..
Lille havfrue 2014.05.19 08:52:52
"Most már tényleg azt mondhatjuk: hol van az a Barcelona?" - zengte Kósa Lajos a nagyerdei éjszakában. Hát csoda, hogy imádjuk a stadionavatókat? Most épp a debrecenit. Az eseményt sajnos csak youtubon láthattuk, úgy látszik a húsvéti tévéműsor nem hozta a kívánt…..
Az Oscar Gálákat hagyományosan mindig afterparty-k követik, amelyek közül a két legjelentősebb Elton John partyja, illetve a Vanity Fair által szervezett ünnepség. Itt egy hatalmas képgaléria (vegyesen a két afterről), hogy miben is pompáztak a hölgyek a két bulin!   Anne…..
GEORG RHETICUS EMLÉKEZETE Kérdések és válaszok az 500 éve született tudóssal kapcsolatban Rheticus képe Roxfortban – forrás  Rheticus alakja újabban felbukkant a populáris kultúrában is. Portréja ott függ Boleyn Anna és pár képzeletbeli személy társaságában a Roxfort kastély lépcsőházában. De…..
A Mona Lisa a világ egyik legismertebb festménye, melyet Leonardo da Vinci készített 500 évvel ezelőtt. Hosszú ideig királyok falán lógott, ma a párizsi Louvre-ban látható. Vajon ki lehetett ez a sejtelmes mosolyú nő és milyen viszontagságokon ment keresztül a festmény az idők…..
Földünk tele van megannyi csodával, amit profi és amatőr fotósok nap, mint nap meg is örökítenek. A különböző földrajzi helyeken éghajlati viszonyoknak, valamint az évszakoknak köszönhetően jönnek létre ezek a természeti csodák: rózsaszín tavak, lenyűgöző tulipánmezők,…..
Most folytatnám a top 10-es listáim sorát, melyek a James Bond filmekkel kapcsolatosak...
Jambalaya egy rizs egytálétel a Cajun konyhából. A Cajun konyha a lousianai francia konyha két rétegének, a britek által a 18. században Kanadából elüldözöttek (cajunok) és a már itt élő korábbi francia bevándorlók (kreolok) hagyományaiból alakult ki. A cajun a francia és a…..
Lille havfrue 2013.11.28 10:39:21
HamPLÓ A friesenheimi kanyar 2013.11.26 15:00:00
Érdekes, hogy az emberek valamiért azt hiszik, hogy Budapestre különleges felépítésű villamosok kellenek, mert itt olyan lehetetlen vonalvezetések vannak, amiket nem bírna el tetszőleges jól megépített jármű. Nos, a pályaállapotokat tekintve tényleg voltak-vannak extremitások, de…..
Multicentrikus, randomizált klinikai vizsgálat keretén belül brit kutatóorvosok összehasonlították a gördülő talpú és sima talpú cipők terápiás hatékonyságát az idült derékfájdalommal élők körében. Vizsgálatuk eredményét a gerincgyógyászat egyik legrangosabb újságjában, a Spine-ban tették közzé. Az…..
Ebbe a posztba az Európában közlekedő, nekem legjobban tetsző 15 villamost gyűjtöttem össze. A 15-től az 1. felé haladunk. Az első 5 helyre olyan városok kerültek, ahol több gyönyörű villamos is közlekedik. A végén szavazhattok kedvencetekre! Következzen hát a poszt, semmi…..
A Crêpe Suzette az én verziómban kakaós, kandírozott kumquattal tupírozva. A klasszikus változat sima palacsintáról szól, naracsos-vajas karamellel meglocsolva, szerintem az is megjárja. A sörrel készülő kakaós palacsinta zseniális ötlete Pierre Hermétől származik, a…..
Dávid lakását a tetőtéri kazánház karbantartása közben áztatták el, ezért a házat kezelő Allianz Biztosító szerint maximum a szerelőkön próbálhatja meg behajtani a kárát: 2013. július 05.én arra értem haza a lakásunkba, hogy a szobában áll a víz. Azt hittem a…..
"Én vagyok a világ királya!" Ha nem is lett az, de komoly színésszé, Hollywood egyik legnagyobb sztárjává vált az évek során az egykori tinibálvány. Pedig úgy kezdte, mint bárki más: reklámokban, tévésorozatokban. szerepelt, majd a Titanicnak köszönhetően hirtelen nagyon…..
Az egyik projektünk kapcsán elég fontos, hogy fel tudjuk mérni, a számos kulcsszó közül melyik az a néhány, amire nagyon fontos, hogy előre kerüljünk. Közepesen versengő piacról van szó, egy olyan területről, ahol folyamatosan kell hoznunk az új látogatókat, azokat rávenni…..
Miközben én jövő héten csütörtökön épp Tankcsapdára ropom a csűrdöngölőt, Malmőben épp akkor lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, tehát egy hét múlva ilyenkor már tudni fogjuk, hogy miként vette az első akadályt ByeAlex, bejutott -e a szombati…..
Lille havfrue 2013.05.11 11:54:46
A híres angol sorozat saját kollekcióval jelentkezik még ebben az évben. A rajongók legnagyobb örömére ruhák mellett szépségápolási termékek, és bútorok is helyet kaptak a Downton Abbey szettben.  Az első ezzel kapcsolatos terveket a készítők már 2010-ben…..
  tépés előtt... ...és tépés után..
Lille havfrue 2013.04.23 13:03:46