Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms. Dolorez Applepie

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez a poszt arról szól, hogy hol jók a pasik, de mivel ti úgyis mindent mindig jobban tudtok, nem is írok szinte semmit bele. Amúgy én nagy tömegével sehol nem láttam igazán jó pasikat (nálunk pláne nem).  A fiatal ír fiúk nem…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.08.16 18:44:57
@brokeness: Ahol nincsenek kockák, oda nehéz festeni. :D Biztos, hogy nagyon komolyan készültek a forgatásra edzés ügyileg. Mindenesetre teljes testfestésük volt, meg le vannak olajozva. A többi a világosítók, meg a colorist érdeme.
Ms. Dolorez Applepie 2012.08.16 18:57:39
@brokeness: Na ez nekem fel sem tűnt, de akkor lehet, hogy a maszkmesterek ugyanabból a formából öntötték ki mind a 300 szilikon hasat. :)
Ez igazán nektek való, No makeup makeup video. Érdekessége, hogy BB krémet használ, nem alapozót. ..
Chez DuBarry AHA, BHA, Retinol 2012.04.13 14:25:00
Teljesen fölösleges drága krémeket vásárolni, ugyanis nincsen bennük semmi. Gyakorlatilag négy olyan anyag van, amely valóban ráncmegelőző, illetve ráncosodás visszafordító hatású: az AHA, BHA (szalicilsav), Retinol (A-vitamin származék) illetve a C-vitamin.   Az első kettő…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.06.07 13:23:01
Egyszer-egyszer szeretem a műszempillát. Néhányszor tettek. Jó lenne, ha fel tudnám tenni. Pihen otthon egy adag évek óta. Kétszer futottam neki, de csak elpazaroltam a felét a doboznak, nem lett belőle drámai pillázás estére. Lehet, még egyszer nekiugrom Lisa hatására, jövő…..
A no makeup makeup az ugye az, hogy a fejünkre kenünk százötven terméket drága ecsetekkel, órákig igazgatjuk, és azután azt képzeljük, hogy olyan, mintha ki sem lennénk festve. Íme kedvenceim így oldják meg ezt a problémát. Csak most, csak nektek Dubarrytól, akinek még egy…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.31 22:43:11
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.31 22:57:02
@Scala: Annyi csak, hogy a lapos alapozóecset fejét én túl kicsinek találom, ami azért praktikus lehet szem alatt, meg az orr környékén, de én nagyobbacska korrektor ecsetnek mondanám inkább. Viszont. A poralapozóhoz való pufi ecset tökéletes folyékony alapozóhoz. Kipróbáltam és waoooo. Mintha airbrush lenne. Tökéletes. A MAC megy a kukába.
Nemrégiben láttam magamról egy videót 29 éves koromból. Igen jó kis nő voltam, de emlékszem, akkoriban (pontosabban 28 évesen, emlékszem a pillanatra) kezdtem azt gondolni, hogy roggyant a fejem. Azért használok ilyen szerencsétlen szavakat, mert az angol azt mondja: saggy face.…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.31 21:48:28
Chez DuBarry Jennifer Lopez makeup 2012.05.22 15:09:00
Ez itt egy On the Floor makeup video, amit azért is teszek be, mert szeretitek J Lo sminkjét, meg azért is, mert ez a Pixiwoos két csaj is nagyon jó sminkeket csinál (tesók). Egész mások, mint Elridge, nem olyan úriasok, de streetstyle-ban sokkal jobbak. Ők is elég frusztrálóak,…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.23 00:06:03
@DuBarry: Szerintem a Bősz ecset nem olyan jó és nem is olyan olcsó. Nem vagyok sznob ilyen téren, mert az Essencetől kezdve a MAC-ig mindenféle ecsetet használok. Szerintem a legjobb ecsetek ár érték arányban a Sigma ecsetei. Nekem munkaeszköz, nem csak magamat sminkelem vele, sokat használom és tisztítom őket és néha sokkal jobbak mint a MAC ecsetei. Ha valaki elhatározza, hogy szeretne ecsetre beruházni akkor szerintem szettben éri meg a legjobban megvenni. Ami nagyon jól kihasználható szerintem az ez a 12 db-os ecsetkészlet 89 dollár+posta.
www.sigmabeauty.com/Complete_Kit_p/ck001.htm
Egy szépséghibája van csupán, 50 dollár felett vámot kell fizetni és lehet, hogy hetekig fogsz a vám miatt várni rá. Ezzel egy profi sminkes is simán ellene, nekem teljesen más okból van több mint 50 ecsetem.:) A másik amit jónak tartok még, ha valakit nem zavar, hogy ezeknek az ecseteknek egy picit rövidebb a nyele az ez:
www.sigmabeauty.com/Make_Me_Classy_Travel_Kit_p/tkblk.htm
Ez még jó eséllyel a vámon is átcsúszik és nagyon szuper tokot adnak hozzá, én is ilyenben tartom az ecseteimet.Ha valakit nagyon érdekel tudok 10%-os kupon kódot szerezni, amit az ecsetek árából vonnak le.
 Elmentem a Müllerbe, mert akartam több színű kicsavarható Essence szemceruzát, mert a zöld nagyon tetszett, így vettem még barnát, kéket és feketét. Ha itt megállok, kijöttem volna 2100 forintból, de én idióta vettem még egyrakás palettát, plusz körömlakkokat. Ez még…..
Több komment jött, hogy piros lett az arcotok ettől-attól. Mindenkit figyelmeztetek, hogy amit én csinálok a bőrömmel, az egyéni, nem mindenki bír ennyit. Néha én is túlzásba esek. Múltkor reggel szárazkeféltem, után aszpirin, rózsavíz plusz argánolaj. Ez még elcsúszott, de…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.16 01:42:08
@cicómicó: Ó pedig az nagyon tuti. Nem mintha én próbáltam volna, de a Nagyimnak felírta az orvos és olyan pillái lettek mint Bambinak. Mondjuk a szemöldöke is megnőtt tőle, az határozottan Brezsnyeves lett.:)De idén úgyis a vastag szemöldök a divat.:)
Mattie nagyon jól néz ki, elég öreg, ezért hiteles, és teljesen őszinte. Azért írom le a szépségrutinját, hogy ne legyen egyoldalú a tájékoztatás. Ő nem olyan naturál, mint én, de nem is olyan képmutató, mint Lisa Eldridge, aki azt sugallja, hogy ha alaposan tisztít az ember,…..
Ha egyszer is még leírom ebben a blogban, hogy haul, légyszi lőjetek főbe.Nem haul, de egy vagyont otthagytam ma a Rossmannban a két pult hatására.Láttam én már korábban is ezeket persze a Rossmannban, Müllerben, de meg nem álltam volna, sőt a makeup blogokban olvastam is ezt-azt, de…..
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.14 21:04:20
Ms. Dolorez Applepie 2012.05.14 21:49:47
@katarocks: A NYX-nek ( Müllerben lehet kapni) van olyan fehér pigmentje amiben nagyon mikronnyi csillámok vannak, hogy engem sem zavar, pedig én nem vagyok a csillámok nagy barátja.
Pearl White a neve. Vagy szintén NYX, egy jumbo szemceruza. Cottage cheese a neve. Az nem csillámos. Az ujjaddal elsatírozod és tökéletes lesz.
 Nagyon érdekel, hogy ez a kábé korombéli nagyon szép nő milyen bőrápolási rutint követ. Kicsit idegesítő, hogy miközben úgy néz ki, mint Hófehérke (nem, nem a mostoha!) előadja, hogy pattanásra hajlamos, meg így rossz a bőre, meg úgy, pigmentációra hajlamos (liar,…..