Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frick László Emlékzenekar

164 bejegyzést írt és 5934 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Moonwalk 2021.05.13 12:18:42
Kurva anyád tiktokos fasz! Most, hogy jön a választás, kétségbeesetten próbálkoznak mindennel a politikusok az életünkbe bemászni. Mivel a média, mint olyan átdefiniálódott az  utóbbi tíz évben, és már az egyes 'nemzedékek' kb. 3 éve nőnek ki, és nem harminic évente, így összeköthetőek az IOS…..
Frick László Emlékzenekar 2021.05.27 06:41:12
@ripők: A mai angol tévéjátéksorozat felhozatalából [ Oxford és Cambridge,nhetente egy gyilkosság, mellett Glecsfaszomszter, szóval a Cambridge-dzsel szomszéd falu tiszteletese,de a jelmeztárból Virginia Woolf -korabeli szűzvénlánykalapkákat vettek elő,de hát a Murdock Nyomozó Rejtéjeiben is svájci 2017-es alumínium félversenybicikli rájflija van a vadiújvadnyugat korabeli talpigszoknyásbiciklizőnő biciklijének,kicsikre nem adnak.

Szerzőijogi és perelhetőség elleni okokból is Beatles-korabeli vagy régebbi kosztümösök most a menőfilmek,nem minden TarantinoPonyvaergénye, baszod.

Úgy se szoktál nekem hinni, mta már annyira gyűlölödorbánt,hogyymégengem is összecsomagolsz vele... de kérdezd nagyapádat,ő néz még tévét. (ami nem a 12"-nál nagyobb kijelző fogaalma)
Kigondoltam Viszlát, Index! 2020.06.22 10:38:27
Aki kurvának áll, ne nyafogjon, ha megbasszák. Hát ez történt veled, kedves Index.Elmondanám, hogy az erózió 2010-ben kezdődött, mikor Petike otthagyta a faszba az egész kócerájt. Addig egy vidám, fricskázó csapat volt az index, érdekes cikkekkel, eredeti ötletekkel, kreativítással. Érdemes és…..
Frick László Emlékzenekar 2021.05.27 06:34:42
@Barbara Schwarz: Akkor neked is pinasegglyukad lehet már a sok kislánykori beledildozástól. Azért,mert halszagú,egy pina még nem büdös, csak a jóbaktériumok kerültek túlsúlyba a flórájában a gombák rovására,ami annyira nem baj. Egyébként már nagyon régen kifejlesztették a 24-47 éveskislányoknak az ép hymentkímélős max egyujjvastag dildot-erről részleteket a womanpower-girzpoweriánus ausztrál fridamoktatós-nevelős lánypornóoldalakon találsz, ha kibirod a soha nemszőrtelenített kislánysegglyukak látványát az óhatatlanulpirospattanásoskislányposikból8a legfiatalabb kislány 24éves és előttee aalákellettírnia a felelősségvállalónyilatkozatot és a 100 AuD-t GARANTÁLTAN előtte kapta meg).

Ha edzetlen lennél,nézd meg a Glaser & Jacobson vállalkozásának Broad City,szerintük börleszk sorozatát,egy kutyamenhelyre való hónajjkutyus vakog Ilana hónaljaiból.
"A győztesek nem a történelmet írják, csak a történelemkönyveket." ismeretes Oirópa szerte azt a Völkische Bon-Mot-t, hogyaszonygyaja: Úgy megy,mintha jönne. Nos a ruszkik 1956. Bizonyos Napjaiban ...ööö...eeee...nem is mozdultak.De ez semmi.Kádár lófaszkormányt alakított Szolnokon -ott ugyanis…..
A magyar és nemzetközi viccelődés történetében voltak viszonylag jogos korszakok, ezt a szituációt Charles Chaplin filmesvállalkozó és művész tevékenységét Sasha Barom Cohen társadalomszociológus és pénzmágnes fő jövedelemszerző tevékenységével szoktam összevetni, megint egy olyant fogok írni,amit…..
Kigondoltam Piac hozott, Index ! 2021.01.31 06:15:06
Az időközben szinte már zárt faszbúkcsoporttá jellegűvé alakult kis közösségünk a pandémia ellenére méghalálrább aggódta magát az Indexre a 2012-ben pedig már megkaparintás után rájött újabb FIDESZ rémunalom miatt -még tavalynyáron.   Az idősebbek,akik legendásabban hamarabb is abbahagyhatnák,még…..
Kigondoltam Oltásnacionalizmus 2021.01.30 06:52:57
Izrael egy elmaradott társadalom, tele van 26-28 éves fekete vászonruhás csúnya pörsenéses fehérlábú kövérkés 4-5-6 gyerekes anyákkal meg okoskatörp képű kipás apukákkal,még nácibb a gyerekvállalásra kényszerítés erőszakolás ,mint az annyira bolzanáró Orbanisztánban, ha ugyan a svéd meg a német…..
PHD disszertáció és tessék:..
Frick László Emlékzenekar 2019.08.21 04:37:31
@radairosseb: Nekem a tiVállalati Küldetés -mondataitokból az is tetszik,amikszerint Részeredmények? -azok vannak!

Tkp erről szól az oiropidok elpicsásodása,már részeredményekért egész gázsikat kérnek,konzerv a zenek 90%-a és az "énekes" gitárt akaszt a nyakába,mert fél egyedül.

Nekem is eszembe jutottak számotokra talán értelmezhető részeredmények,pl ha a Monty Python szeretne egy vicces filmet, az életművébe,megcssinálhatná a München 1938. szeptember címűt,Norman Wisdommal a főszerepben, nemén tehetek arról,hogy a bácsi aligha állna kötélnek,egyik montipájtonos sem állíthatja, hogy az öreg nem várt kurvasokáig és nagyontürelmesen rájuk.

München 1938. óóóóóóriási bruhaha még Spanyolországban is, a Nemzetközi Brigádok tagjait Franciaország integrálja és akit ezek közül nem vitt el a Tito-típusú koncentrációs táborokban,amikről Tito súlyosan tévedve hitte azt, hogy csak ő találhatta fel 1944. végén...

Az volt csak az igazi muchacha, Hogy a táborok őrei szépen megvárták a Vichy-i Kormány embereit,megőrizték nekik a rabokat (vagyis a nemzetközi brigádok olyan legbalfaszabb tagjait, akiket nem vitt el a tífusz, a vérhas vagy a skorbut) Vichy meg persze átadta mind a fricceknekINNEN tudják a történetet bezzegisztánban azzal, hogy hát arról nem tehetnek, hogy Vichy-been kollaboráns bábkormnány volt.

Ha már a renegátoknál tartunk, a Brian élete alakú film pedig Sasha Barom Cohen-ra vár, hogy olcsóbb legyen a forgatás, mai ruhákkal és lovak nélkül,Jospehus Flavius reinkarnációja a mátészalkai csodarabbi, aki Hitlerudvari díszzsidója lesz, ahogy Josephus Vespasianusnak, még tábori rabbi egyenruhát is varrnak neki és a Náci Birodalmi Diaszpóra legjelentősebb alakjának állítja be magát.

Miután a 60-70 közötti jeruzsálemi politikai élet meghatározószemélyiségeként annyira sikerült neki összehozni a dolgokat.

Sasha Barom-ot azért is mutatom, hogy jellemezzem azt, ahogy nektek csak a Monty Python tud az eszetekbe jutni ekkora fiatal kértárs zseni bruhahhaista,mint Sasha mellett is.

Hitler, mint a gennyes kelést, annyira rühellte a lovastengerész Horthy-t, Münchenben viszont a WC-re járt ki röhögni a bezzeg angolokon és azt hazudta, hogy a szokásos pszichés alapú kólikája gyötri -ugye,mennyi természetazonos hatású bio poen?

A brit tudósoknak ugyanis az volt a véleménye, hogy Hitler annyira nem veszélyes, zsidótlanít egy kicsit,kinyírja nekik a kommunistákat és a másik esély,amiszerint picsán rúgdosssák őket az oroszok, na,akkor majd politikusan alkalmi szövetségre lépnek a kor Vona Gáborával , legyőzik hitleréket, majd mondvacsinált okoból gyorsan összevesznek a büdösruszkikkal,miközben az Új Nyugateurópa és a Volt Náci Birodalom polgárait megveszik azzal, hogy a jóvátétel 6-7%-át visszacsurgatják, majd elnevezik valamelyik angol tábornokról.

Ezt értettem részeredménykutatásokon, mert azzala különbséggelsikerült ez, hogy az amerikaiak egy saját tábornokukrólnevezték el a trükköt, illetve kiderült, hogy Franciaország meg Olaszország tele van nem sztalini típusú nemorosz kommunistákkal.

Ez a librettó kész Monty Python. Vagy Sasha Barom Cohen.
Frick László Emlékzenekar 2019.08.21 04:48:41
@radairosseb: Szintén lábjegyzet arra, hogy a dramaturgia, az nem külön szakma, hanem az író vagy zseniális dramaturg
vagy zseniális irodalomkritikus,mint Szirmay Ágnes.

Ennek megfelelően amire az irodalmtörténészek a brit tudomány részeredeménykutatásainak talaján képtelen rájönni,magában a történetben van belekódolva: Az Odüssszeusz bő 600-800 évvelkorábbi,mint az Iliász.Tudod,amit mutattam a brit tudományos dramaturgokról, akik azt hiszik, hogy a tehetség helyett a tanulás,a jólvizsgázásmeg egy olló is megteszi.

Az Iliász idejére megszilárdult a férfikirályok fallokratikus apajogó rendszere, ami Odüsszei idejében még kétesélyes volt.

Szinte látom magam előtt,emennyire elégedett voltál magammal, amnikor a Nincs új a paplam alatt!" -mondásomat a napalm-ra parafreáltad

szóvalOdüsszeuszék fő szórakozása a Nőikirályságokban való havájjjzás volt, egy kisebb népirtás és gyújtogatás után alegközelebbi lakott szigeten még csupasz,testüket agyaggalfestő kőkorszaki embereket találtak,azt se tudván hirtelen, hogy fiúk-e vagy lányok,elkezdék szórakozásbólleöldösni őket, aztán Odüsszeusz megparancsolta, hogy

annak a pár bűjkálónak már jobb lenne megdöglenie ennyi rokona meg ismerőse halála után, ezért rágyújttták a bozótos erdőket a bújkálókra és jólelhajóztak. Ilyen esetben mikroklimatikusan zivatar sztokott kialakulni, egy kicsit megáztak a hajón és a babonások elkezdtek imádkozni istenekhez,de Odüsszeusz jólkiröhögte őket és teljesen igaza is lett.

Vagyis nem a búrok találták föl a mezítelen-nek hitt kőkorszakias népek levadászását. Vagy az angolok. Vagy más bezzeg nagygyarmati népek.
Frick László Emlékzenekar 2019.08.22 04:35:35
@radairosseb: Ezt hivatkozta a téeszelnök fia is az óvodában. Akkoriban Sztevanvics-nak írta Zorán a nevét és fehér tetejű fekete "fecske" Mercedes-e volt.

Ellenben a magyar szülészeteken síszüneteket tartanak, amikor Budapesten kezd a fű se nőni,dec15 és jan 15 között. Érted, egy olyan társadalomban próbálod eljátszani a matulista-fikaista álbohócot,ami Antikreacionista,Az Evolúció a minden és alsóközéposztálytól felfelé ebben az evolucionista társadalomban császározás keretében veszik ki azt a pár gyereket is a néha még vállalkozó anyjából.

Elárulok egy titkot: Vannak dolgok,amiknek a hatása nagyobb a ténylegesnél.
A montisok, akikről persze te semmit sem tudsz, nagyontanult, nagyonfejlett emberek voltak,akik húztak egy színvonalat azzal, hogy az alá ők nem mennek,ők nem egy Benny Hillek vagy Norman Wisdomok. Egy speciális, legalább félig művelt és papíron értelmiségi piacra szánták és alkotásnak is gondolták a műveiket.

Gondolj bele, hogy Michael Palin-nak és ügynökének a BBC-vel többfordulós tárgyalássorozaton kellett kialkudozniuk, hogy a Himalája kirándulást lefinanszírozzák... az a társadalmi szegmens,akiknek te megjátszod itt magad,a tagjának, nem mennek olyan tengerpartra, ahol nincsen rendes homok. Akkor fognak hegyeket nézni TV-n?

Amire a montisok nem gondoltak,az az, hogy némi wikipedia-szerű 202-ed ismeretkék alapján müveletlen.ostoba és tudatlan zsírtahók hivatkozzák le a montisokat, miszerint minden úgy van, ahogy

Amikor elindult ez a blog,sírva röhögtem azon, hogy ekkora picsát,ostoba sámánt,mint Dr GerébÁgnes még mozgalom is támogat. A vége persze az lett, mint a spekulalizmusban rendesen, a spekulánsok nem azért lettek nőgyógyászok, hogy holmi bioboszorkány a háztáji-bio üzletágból belepiszkáljon a bizniccükbe, fogták,szépen-csendben 10 év alatt átállították az ipari gyerekkivételeket császározásra, az coki a bábának. Addig kicsit jobb volt mert a szülést a bába vezette le, de a pénz a nőgyógyász kaszálta. Most a pénzt a nőgyógyász kaszálja,de egy kicsit dolgoznia is kell,henteskednie, de mindegy hogy, a lényeg, hogy az anya életben maradjon, ha nem lesz többé terhes, az természetes velejárója a császár'nak.

Szóval a sok kapzsi,max eü főiskolát végzett picsa most leshet ,mert persze a síszünet alatt azért egy szülészet is nyitva van, a balfasz rezidensek,a tedd-ki-hagyhüljön nőgyógyásznők, azoknak még úgysem volt egy normális kapcsolata sem, és a szülőkhöz majd beugrik a karácsony[!]szagért a zuglói tégla-negyedikbe...Végülis egy cigány nő nekitámaszkodva a hüttőszekrénynek egy nagyobb terpeszben, a kicsiket átküldi a szomszédba számítógépesjátékozni, vizet forraltat,mi kell még, egy jó olló,ennyi idő alatt kint van a gyerek.

Csak 10 év és el kellett jutnom oda, hogy Dr Geréb-ről át kell értékeljem a véleményem akkor is, ha tényleg a szüléshez valóban értő dúlák szövetségének a vezetőjével 10 éve megegyezett a véleményem és ő azt irta, hogy ő ebben a kurva életben a hülye vén picsáról kialakított véleményén nem változtat, szerinte most is kifelé neki szülő nő közeléből. Jó, ez az álláspontja.

Sok olyan dolog van,aminek a hatása akaratlanul lett nagyobb a saját önmagábólcfakadó jelentőségénél. A montisok művelt,tanult és intelligencs emberek,akik kizárólag sziklás tengerpartokon szeretnek nyaralni, de méginkább jacht hátuljáról a mélység fölé leereszkedni kint a nyíltabb vizeken. Jósokat összeolvastak,de főleg összemontázsoltak,mert ugye eredeti sztorit, azt nem tudtak kitalálni,ha zenekar lettek volna, akkor feszt a Klasszikusok Fosritmusban-t nyomják.

14 706 318 ember ismeri a montisok életművét.

és 404 621 561 embernek mindössze wikipedia szintű vagy na jó, egy kis füllentéssel esetleg még annál is kevesebb ismerete van a montisokról meg Barom Kóhn -ról (mutatom, hogy akár így is írhattad volna, ha nem lennél annyira művelt és intelligens, hogy tudod,mindenféle baromságnak ellehet direktéveszteni Barom Cohen nevét, csak Kohn-nak nem)

Rövidrezárva négyszázmilló ember igazolja az ostobatudatlanságát azzal, hogy olvasott valamit a wikipedián, nem az egész cikket, a Brian életéről.

20 évvel ezelőtt még minden nap többezer ember vitatkozott értelmesen a magyar interneten,voltak vallásos-ateista fórumok,egy időben a papnöveldékben azt hitték, hogy az internet az egy különlegesen művelt és intelligens értelmiségi kultusz alapja lesz,megtanították őket internetezni és vitázni ilyen internetes tudósokkal: azok mind lehivatkozták a Brian életét, még az én Hanni néni barátom is, neki is a kedvence, szerinte FRENETIKUSan zseniálisanjó.

Közben az internet eljutott oda, hogy ez a 2019. augusztusi beszélgetésünk az egyik utolsó még értelmesnek is nevezhető beszélgetés volt.

megjegyzés rovat:A 444-en tl dr -nek nevezik jellegzetes @Páska Sümér -i humorral az olyan szemetest,amibe a kurvahosszúakat teszik,amit úgyis baszik elolvasni a sok büdösbunkó.

Szerintem nem annyira rosssz dolog,még akkor sem, ha a DeepWeb-nek már 7 külön univerzuma van
egy utolsóértelmeset beszélgetni
Kigondoltam A megoldás mindenre 2019.08.02 19:26:53
Elég sok globális probléma fenyegeti az emberiség nagy részét kihalással – szerencsére nekem van egy átalakított faházam a hátsó kertben, amiben átvészelem majd az ilyen helyzeteket –, ezért mostanában fokozott figyelemmel fordulok a problémák felé. Sok a probléma, kevés a megoldás, ezért az olyan…..
Frick László Emlékzenekar 2019.08.20 04:05:10
@radairosseb: @ripők: Dr Csányitól élmedett korára való tekintettel csak 25 percet kérnék.
A Monty Python dolgozóhoz elég lenne összesen egy perc és arra kérném őket, hogy életművük végét próbálják megkoronázni valami humoros alkotással.
Frick László Emlékzenekar 2019.08.20 04:42:07
@ripők: @radairosseb: Valójában a variációk száma igen szegényes. Az Igazi, Mindmáig Ismeretlen Jézussal úgy bántak a kortársak,ahogy Josephus Falvius vagy ahogy ti énvelem. Baromság, hülyeség összeesküvéselmélet.

Jézussal az volt a legnagyobb baj, hogy egzaltált idegességébenmindenfélét összeóbégatott Jeruzsálem és a Templom pusztulásáról, egyként aprítva a szadduceusokat a farizeusokkal és esszénusokkal,ágált,kidülledtek a szemnei,komolyan mondom, nem olyan hal volt,mint amillyennek aztán a farizeusok elhazudozták Brian alakjában.

És természetesen יוסף בן מתתיהו is már akkor,amikor szépen sorban következtek az események 66-tól 70-ig, azt állította, hogy ő vallástörténész-társadalomszociológus és Josephus Flavius.

Természetesen mindezt a Birodalmi Főváros-ban állította és nem Jeruzsálem romjain, ahol pofánbaszták volna egy péklapáttal.

2037-ben nem azt fogjátok írni, hogy a kibaszott vén idióta geci Frikknek lett igaza, hanem azt, hogy ti ezt már jóelőre tudtátok és meg is írtátok és műűűvészek vagytok.
Frick László Emlékzenekar 2019.08.22 03:56:06
@Páska Süme: Hú,most azt hitted, hogy sikerült valami hipszter biodinamikus abszurdat kitalálnod,mi? :D

Egy olyan társadalomban, ahol dec15és jan15 között síszünetet tartanak szülészeteken,mert alsóközéposztálytól fölfelé abból a pár vállalkozóból is császárral veszik ki a gyereket,közben meg az Evolúció és az Antikreacionizmus Mindenhatooooooo-ságát a Végső TudományosÉrvnek hirdetik?
Persze szülhetnek elavult spontán pinásszüléssel a munkásosztály leszaakadószélei meg a cigányok. Várjál ne siess, szintén ebben a társadalomban a HarmadikMindenhatoooságaMatek. Gondolom, neked ismegy:
kétcigány után 3-4-5-6 utód marad
2 nagyonfejlett bezegemberre nem jut egy egész 1 utód.

Mondjuk ennyi még csak algebra :D
magyar-magyar szótár utóirat 2019.08.04 06:07:14
Kedves olvasóim! E szóár felhagyása után is írok, persze. Most már megosztható állapotban van az a szöveg,amin éppen dolgozom.  Ha valaki/bárkikíváncsi rá, jajdeérdekes, hogy már el is küldtem sokaknak és eddig Heki meg jocó reagált :D  akkor e "bejegyzés" komment részébe írja be az ímél…..
Frick László Emlékzenekar 2019.08.05 05:14:54
@ripők: Az. De nem adtál címet
Frick László Emlékzenekar 2019.08.17 07:36:37
@ripők: Későmár.Így mindannyian jóljártunk,én tudtam rövidebb bejegyzést, ráadásulsokkal tömörebben éspublicisztikusan az összes elütésemet
GONDOLVA CSAK RÓKASZERŰEN

javítva
meg hosszúévekóta lett egy olyan poszt a Kigontoltam-ban,ami az alapító ötletnek is meg tud felelni
és nem a szándéka szerint diverzitív

hanem a valójában az
Frick László Emlékzenekar 2019.08.17 07:37:15
@ripők: Jogod van törölni
csakakkor előbb tedd ide át a szöveget kommentben
köszönöm
Végképp elkerülhetetlenné vált a hetérák megálítása. A hetéraság befolyásos, bűnös és beteges. Mindgyárt meg is mondom aszt is, hogy miért!!!  ..
Frick László Emlékzenekar 2019.08.17 05:14:18
@radairosseb: Sajátánuszodon kipróbálhatod:
1 db ujjad hengeres.

A f.sz háromhengeres, kettő felül,azaz az alhas felől, hogy ha áll is
egy henger meg alul

ha tehát három ujjadat nyomod föl imígyen,akkor rájössz, az élet annyira abszurd, hogy időnként hülyéskedni sem muszáj annyira,mint gondolod.
Frick László Emlékzenekar 2019.08.17 07:33:26
@radairosseb: gratulálok
Frick László Emlékzenekar 2019.08.07 10:46:14
@lac1: Mutattam már Bíró lajos zseniális, a korát száz évvel megelőző látásmódú könyvét pápua Új Guénuáról.

A pápua, ahogy ostoba picsának és jogosan nézi a testét a soha meg nem száradó nedves vászonruhéban rothasztó ojrópait. + nap alatt megérti,mi a paráznaság és kiröhögi ez európait? Ő? -nem is meztelen, hiszen a testét minden napi tisztálkodása után AZONNAL agyaggal alaposan bekeni.
A pápua szemében az alig ruhában fürdőző európai volt az aparázna.
A pápuák hamar eltanulták az európaiaktól a tengerben, folyótorkolatban fürdést: De ők nem olyan paráznák, mint az európaiak, felvették az egyébként semmirevaló európai ruhákat, hogy ne lássák egymást meztelenül.

maga Bíró írja, hogy a pápuák ezerszer erkölcsösebbek az ojrópaiaknál.

Én pl a McDonald"s-szal vagyiok így, akkor veszek egy jó kovászoskenyeret 330 Ft ért meg egy doboz tejfölt és a kenyértrel merem a tejfölt és eszem, még az is jobb egy meki menünél. Az a műzsömle: az olyant ki szoktam köponi ha véletlenül (sötétben) a számba kerülne, nem nyelem le, ahogy nem nyelem le a fesztivál fröccs "bor"..át

Kapolcson jártam, ott ült a sok pesti nejlonparaszt Katlan Tóni "falusi konyháján" egy darab uborka egy ecetes paprikával 750 Ft lett volna, ha Bill Bérc vagyok, akkor se fizetem ki. A zaba elment kb a szocializmnus laktanyai konyháján,amit adtak,kolesz menza kaja szont, csak ügye kimerték kondérokba és ott összefüstölődött, ez a katlan Tóni a szakács szélhámosság Uj Pétere. 2250 Ft egy "adag" birkapörkölt, hagynemondja,m egy rendes falunapon 500 ért kétszer annyit és különbet kapsz. De a pesti, helyesebben a műűűvelt budai, az falta képppofára :D
Frick László Emlékzenekar 2019.08.07 10:46:25
@lac1: Mutattam már Bíró lajos zseniális, a korát száz évvel megelőző látásmódú könyvét pápua Új Guénuáról.

A pápua, ahogy ostoba picsának és jogosan nézi a testét a soha meg nem száradó nedves vászonruhéban rothasztó ojrópait. + nap alatt megérti,mi a paráznaság és kiröhögi ez európait? Ő? -nem is meztelen, hiszen a testét minden napi tisztálkodása után AZONNAL agyaggal alaposan bekeni.
A pápua szemében az alig ruhában fürdőző európai volt az aparázna.
A pápuák hamar eltanulták az európaiaktól a tengerben, folyótorkolatban fürdést: De ők nem olyan paráznák, mint az európaiak, felvették az egyébként semmirevaló európai ruhákat, hogy ne lássák egymást meztelenül.

maga Bíró írja, hogy a pápuák ezerszer erkölcsösebbek az ojrópaiaknál.

Én pl a McDonald"s-szal vagyiok így, akkor veszek egy jó kovászoskenyeret 330 Ft ért meg egy doboz tejfölt és a kenyértrel merem a tejfölt és eszem, még az is jobb egy meki menünél. Az a műzsömle: az olyant ki szoktam köponi ha véletlenül (sötétben) a számba kerülne, nem nyelem le, ahogy nem nyelem le a fesztivál fröccs "bor"..át

Kapolcson jártam, ott ült a sok pesti nejlonparaszt Katlan Tóni "falusi konyháján" egy darab uborka egy ecetes paprikával 750 Ft lett volna, ha Bill Bérc vagyok, akkor se fizetem ki. A zaba elment kb a szocializmnus laktanyai konyháján,amit adtak,kolesz menza kaja szont, csak ügye kimerték kondérokba és ott összefüstölődött, ez a katlan Tóni a szakács szélhámosság Uj Pétere. 2250 Ft egy "adag" birkapörkölt, hagynemondja,m egy rendes falunapon 500 ért kétszer annyit és különbet kapsz. De a pesti, helyesebben a műűűvelt budai, az falta képppofára :D
Frick László Emlékzenekar 2019.08.08 06:41:12
@lac1: Ebben a blogban már akkor téma volt a netokrácia, amikor a két tudós, akik magukra kötötték a netokrácia kidefiniálását,még az internete sem vették komolyan.
Dudkó itt huhogott a fészbúkmiatt és akkor olyan szépés okos bölcs emberek, mint hanni néni is,meg más jólélek-jóravaló eredet-ős netokraták,lelhuogták összeesküvéselméletezőnek azzal, hogy az Internet Demokrácia Népeönszabályozása egészségesés a túlságokat majd kezeli.

Most, amikor azt még nemmerikkimondani,hogy a "menekültválság" egyik fő hajtóereje a kommunikciós hyperbooom, hogy a képiinforobbanás a kluturális értelmezhetőségre ráelőz egy akkora évtizedet, hogy közben minden szépen lesavazódik,ami érték, a mocsok viszont a mekdónácc-IKEA sémában terjed

szóvalmajd MOST kezdenék leszabályozni a Fészbúkot,amikor már 2 Mrd ember a függője és az egész "FejletlenharmadikVilág" akkora fészbúkfüggő,hogy nincs is tudatában annak, hogy ő is internetez.

A szabályozásra sémánaka nyári időszámítás eltörlését szoktammutatni:
1.Megszavaztatják, hogy az eredeti téli vagy a módosított, a Nyári maradjon a rendes Időszámítás.Persze mindenki arra gondol, hogy cuki az, hogy nyáron 22..23 órakormég világos van vagy hogy a Neccpartiról (2.2millió Ft a gázsija) már világosban lehet hazamenni (bár a téli időszámításban már napfelkeltekor :D )

A picsa tehát a Nyári meghagyására szavaz,majd télen,Mikulástáján,amikor reggel 8-kor alig dereng,elkezd őrjöngeni,ki az ő fasza , gecije vagy picsaa szavazta meg ezt a kurva időszámítást, hogy ilyen sötétbn kelljen a buszmegállóhoz botorkálni.Már le kell adni a gyereket az oviban és még sötét hajnal van. Ki a felelős?

Az entrópiában minden játszik és nemjátszik. Minden igaz és az ellenkezője és nincsenek értékkülönbségek, bár egy darabig azok,akik a foskavaró lapát boldogabbik,a fasz boldogabbik végén vannak,el akarják hinni,hogy mégképesek a befolyásolásra.

A beszédnek,mint olyannakannyi, hanni néni le van ragadcva az orbánygűlöletében,ami miatt engem orbánfasszopónak néz és a Világ Összes problámája e szó bagossy Brothers -értelmében Orbán.

tehát már nem beszélget velem Hanni,nem tudhatom, hogy MOST mit gondola hyperkommunikációs booomról, az Entrópiáról és mint reklám szakember arról, hogy mi a faszért nem magyarázzák el azázsiai szexuális nyomorgóknak, hogy ha egy európai nőpárduc ruhában Gyere,leszoplak stílusban csucsorítva a kifestett szájával csizmák között, akkor az nem az INGYENPINAAA reklámja,azért ez nem azt jelenti, hogy minden ojropid nő odavan a jó kemény túrós ázsiai tízlövetű faszért. Ha vannak is ilyen szegmensek,akikrőla fészbúkon tódítanaka révbejutottak.

Nekem is ivarérésemkor azt mondta egy tűzoltó, hogy robogtak a tűzoltóval,amikor a csatornaparton hat parasztlyány pisrosan csááácsogó lucskos pinákat pucsított nekika betonkorlátnál,tudod,gondosan nem a kátrányos feketesávokon könyöklölvén a dévajpillantásaikkal, de azértén annyit már szüzen is tudtam,apinához még nem szagolva, hogy ez csak mese.
Kigondoltam Merőleges világok 2019.03.20 23:15:37
Képzettebb olvasóink, a minimum két akadémiai tagsággal rendelkező ún. pro-akadémikusok, az űrben járt űrhajósok és a Kigondoltam egyes szerzői tudják, hogy a párhuzamos világok nem sci-fi szerzők agyszüleményei, hanem tényleges valóságok. Párhuzamosak. Nem itt megvitatandó tény, hogy léteznek…..
Frick László Emlékzenekar 2019.08.04 06:19:15
@annamari4062: A mássalhangzócentrikus írásmódok célja a tudás elrekesztése és titkossá tétele volt. Még olyan is volt, hogy az írást ismerők olvasni nem tudtak a magánhangzók ismerete nélkül. Az egyik első ismert író Hahéperreneszebh volt, de persze a nevében az aéeee mindössze spekuláció
Frick László Emlékzenekar 2019.08.08 05:32:28
@Kadarka Jánoska: Ne baszd meg,találtál egy múmiát,annak az árulófőpapnak a múmiáját, akinek a szájába a Végső Út előtt beletömték a TitkosMagánhangzóPótlás görögábécéjét? melyik Ptolemaiosz idejéből?
Kigondoltam Hipszter 2017.01.26 13:26:05
 Magát nagyon eredetinek és kreatívnak hívő, a legújabb divatot követő,  valójában ötlettelen söpredék.  A hiszpter a legújabb női elvárásokat követi, és így lesz szemüveges, szakállas, nőies mozgású félféreg. A hipszter elengedhetetlen tartozéka a hatvanas évek sztk. szemüvege még akkor is, ha…..
Frick László Emlékzenekar 2017.02.07 16:06:51
@erő.est.ormok: Freddy zenekarában van egy szakáll nélkül különben rendes sachternek látszó csávó, fekete Freddy Crew pólóban. Mondjuk ő kinyal egy lepattanót a backstagen, mertugye, azt vtudjuk, hogy a szőrös vagina az unhigcsi. De a hipszterszakáll. Hazamegy és amielőtt megcsókolná anyut, szabadkozik, hogy pangasius filét evett az kajcsiban?
Frick László Emlékzenekar 2017.02.08 13:09:51
@radairosseb: Nem tudok leszokni az empiriokriticizmusról, pedig Lenint oda-vissza hétszer olvastam e témakörben. Szóval úgy jártam egyszer egy Csupaszállúval, hogy bármennyire panaszolván azt, hogy a vénuszdombja óhatatlanul is borostája pirosra dörgöli az orrom hegyét nyaláskor, csak borotválta arra hivatkozva, hogy a pinaszőr unhigcsi és pisás lesz, akárhogy is mossa. Viszont az igazság az, hogy a csiklója környéke olyan pisa ízű volt, hogy kénytelen voltam abbahagyni a nyalást. Mindig tanul az ember.
Frick László Emlékzenekar 2017.02.08 13:15:15
@radairosseb: Másrészt a hipsztereknek azért nagy a pofája a szakálluk tisztaságára, mert még nem őszülnek. A fiatalság alaptermészete ez a nmitsesejtés. Aztán a hipszter is ugyanolyan vén fasz lesz, mint más. Úgy jár, mint az orvosprofesszorok is szoktak, addig-addig, hogy egyszercsak odahajol rájuk a hamvaskeblű fiatal ápolócsajszi és elkezd velük lassan tagoltan ordékjjani, mint süketekkel is szokás, hogy "Tessék papika a picsáját szépen elemelni, hogy a pelust alátegyem, na!" Szóval megy minden a levesbe, ahogy kell és egyszercsak a hipszter nézi a szakállát, mát már egér, már vadgalambszürke, de hogy is van ez, mi az a szarbarna karima, hiszen alig dohányzik, miért ennyire sárgás az a szakáll.

Egy ekkora társadalomtudósnak már, mint te, hiába ajánlanám, hogy olvasd el, mit írt a bajúsztalan férfi csókjáról, a Rezeda Kálmán szép élete, amit pedig az öreg szonte hajléktalan koldus korában betegen, éhezve nyomorogva írt, szóval értesz.
mint tudjuk, a legtöbb nyelvben a mondatokat nagybetűvel kezdik. több éves, módszeres kutatásom eredményeképpen kijelenthetem, hogy ezen szanbály teljesen fölösleges a következő okoknál fogva: -bármely mondat szabadon, nagybetű nélkül is elkezdhető, eddig ez minden tesztalanynak sikerült,…..
Frick László Emlékzenekar 2017.02.07 14:02:32
@erő.est.ormok: Követelem a Hipszter című dolgozatba a kiegészítő passzusom utólagos beillesztését. A főszövegbe. Ellenkező esetben
Hipszter -javított kiadás címmel fogok itt tudományos dolgozatot publikálni. És ha emlékszel az Egy címlaptündér -re... ezt a hipszterek nem fogják megköszönni, különösen nem a slankított mackóváltozatú bedemárton-alakúak rendje.
"A ganxták Zámbó Jimmit hallgatnak." /köcsög Dudkó bőőcsessége/ háttér: A picsatársadalom picsaemberét kvintesszeciálisan két reklámszpottal tudnám szemléltetni:..
Frick László Emlékzenekar 2016.08.22 12:51:49
@TarZerind: A Merkelflutsch az nem német. Németországot 30 évvel repítette a jövőjébe. Annyiban hasonlít a hitlerájra, hogy a Déli Típus kifejezsét használja vagy ahogy a propagandájukban mást is el vagy felhazudnak. Nemmellesleg minden idők legnémetellenesebb Schaft-ja volt a hitleráj. Merkelék elbaszottságának az egyik oka ez a kompenzáláskényszer. IS.
Frick László Emlékzenekar 2016.08.22 12:55:50
@TarZerind: A menekültek fasza nagy, állékony, napi több ejakulációra képes és egy ejakulációban a magszámuk 120000 míg a fejlettaéjraópereké 70000 vagy kevesebb és ha egy nap ejakulált már,, akkor másodikr vagy nem képes vagy abban a magszám 10000 . Namost a nemzőképesség alsóhatára egy ejakulációban a 40000 mag.
A fejlettaéjraópeér nők azért szeretik a menekültfaszt, mert ejakuláció után is kemény marad... sőt 3-4 ejakuláció után használhatóan félkemény. Igaz, hogy a Muschiflutschot ezek az europid fejlettnők már boltban vásárolják. (mertbár a nyál mindig kéznél van, de oooolyan gusztustalyaaaan)
Frick László Emlékzenekar 2016.08.23 15:30:16
@nagyjoco: @B. Hella: Utoljára nevezem meg a forrást: Dr Czeizel. Magyarországon minden ötödik házasság meddő, úgy értve, hogy mindkét fél az. Az europid férfiak nemzőképességének viharos zuhanásának is gazdag a tudományos és népszerű irodalma.

Különben én nem vagyok annyira hiú, mint mondjuk egy szájjalliberális újságíró, bánom is én ha lehülyeségezitek, baromságozzátok vagy hazugságozzátok valamely állításomat.

Hamvasról csak annyit, hogy a kortársak hazugozták meg tizenegyedikírózták meg hazugozták

viszont az élet igazolta, hóttreál minden amit írt.
A minap még a sorosozásban a szalonzsidózás egy népszerű formájára mutattam rá. Azt hiszem ez a lárvája (régimagyar: álcája, álarca)  a vén gecinek egyre időszerűtlenebb...
Frick László Emlékzenekar 2016.08.23 15:12:22
@kizárólag ezért regisztráltam: Szerintem a mai George Soros-sal kapcsolatban a negyedszázaddal ezelőtti zsidó liberális jóítót ne is emlegessük. A mai Soros nem zsidó, nem liberális és nem jóít. Ismétlem: szerintem puszta márkanév, az USA szolgálatai megvásárolták a márkanevet, mint mondjuk szokás az ilyesmi termékmarketingben.

Soros márkanév alatt ma olyasmiket művelnek, amik szembemennek mindennel, amit az USA alapító atyái az Amwerikai Szépségideálba leisztoltak. A mai USA az a reakciós imperialista gyarmatosító csökevény, ami a brit Birodalom volt a XVIII-XIX. században. Az infonácizmus nem szabadság. Én hónapokat fertedéztem a 444.hu fertőjében és a liberalizmusnak vagy a klasszikus Amerikai Szépségeszmények áplásának nyomát se leltem ott. Még a 444.hu hívei sem tudják a magyar infonácikat igazán komolyan venni.
Frick László Emlékzenekar 2016.08.23 15:15:25
@nagyjoco: A népvándorlás elkerülhetetlen, de szerintem úgy a 2040-2050-es évekre várták. Merkelék a disznókat jól betetették, tavaly óriási tőkét gyűjtöttek az embercsepészek és innentől a kurvaisten meg nem állítja őket. De nem is cél Viszont az USA is bedől... meghhallgatnék azértt egy Pete Hzungarious szintű agymosót arról, hogy mitől lesz jó az USÁ-nak, ha Európa széjjelkúródik addigra, mire az USA is lerohad.
Frick László Emlékzenekar 2016.08.23 15:25:22
@kizárólag ezért regisztráltam: A jobboldalnak... bahhh... Ezek [Magyarországon ezek-nek a Jók és Igazak,, A Fejlettek orbánékat nevezik]
ezeknek nincsen annyi esze, hogy bármitől féljenek.

Ezek önhittek, beképzeltek, majd széjjeldurran az agyuk a félelmetnemismeréstől.

Orbán egyik hibája, hogy csak nála butábbtól kér tanácsot, a másik nagy baja, hogy butának nézi az embereket. Jól tudja, hogy Magyarországon se balopldal, se liberálisok nincsenek, de úgy van vele, hogy a sok buta jobber úgyse értené...

A tragikus aaz, hogy a mai ellenzék iskolázottabb, műveltebb, felkészültebb satöbbisatöbbib, mint orbánék. Ha orbánék beképzeltek és nagyképűek,, akkor a magyar Jók és Igazak triplán azok,,, ráadásul orbánék gyűlölete elveszi a maradék józan ítélőképességüket. Észnél kellene lenni. Konszuenzusra kéne jutni. A magyar Jók és Igazak nagyon imádnak bezzegelni, bezzegósztriázni bezzeglengyelekezni... minden normális orsszágban létezik valami konszenzusféle... nálunk egyedül a régi LMP-ben volt eféle elképzelés, a gecik nyirták is az LMP-t ahol érték, fidesznyikezték meg fidesz-szekértolózták
A maimagyar politika.. Magyarország.. a magyarok... kész röhej.[-> Arany János: A nagyidai cigányok ] Röhejesek a beképzelt orbánék, de ugyanolyan komikus a beképzelt 444-es banda. Magyari vagy Bede vagy Uj Péter
"Mégiscsak Isten kiválasztott népe vagyunk, ha ilyen csürhe kezébe adja a világot, mint a miénk" /Dzsingisz kán 1239./ Howard Stern 1977. Uj Péter 2006. Bede Márton 2016. A picsatársadalom kovácsai, a csatornamunkások feszt kamion-nak írnak minden nagyobbacska teherautót. És az ismétlések…..
Frick László Emlékzenekar 2016.08.22 15:44:35
@nagyjoco: Magyarországon különböző képességű emberek vezetnek különböző képességű autókat különféle okokból és szándékkal. Egy olyan társadalomról beszélünk, egy olyan országról ahol/ami foltonkint akik, fejletlenek és nem még nem picsásodtak el, azaz velükszületett természetes emberi értékek MÉG EGYELŐRE nem koptak ki az emberekből, de vannak elpicsásodott eőjdefejlettnyugatiasak... meg cigányok.. ázsiai nomádok... románok és más átutazók... jó kocsik és méregdrága picsaautók... és a vezetők többsége férfi kb olyan attitüddel mint a vetélkedő óvodás kisfiúké, olyan jogrendszerrel ]-> Filemileország, olvasd el itt] ami abszolut relativizálható.

Csak olyan országra hivatkoztam Olaszországra ahol TUDNAK vezetni. A magyarok nem tudnak vezetni.

A gond az általad felvázolt igazsággal az hogy még mindig figyelmen kívül hagyja a jobbratartás szabályát. Tehát a külső sávban kamion megy te nem vagy hajlandó ott cammogni mögötte de 110-nél gyorsabban sem vagy hajlandó közlekedni. Miköben a belső sávban olyan autók haladnak melyeknél a 180 km/h-s sebesség "lassúbb" mint a tiéd mert a tiédnél jobb a fékrendszerük. És a fickók sietnének.

Az ő volánjuktól a következő látszik:
1. Te a fékhatáron kihajtasz eléjük 110-zel megelőzendő a kamiont ezért nekik erősen kell fékezniük, hogy te jólérezd magad. Nem gyorsítasz persze hanem KÉNYELMESEN megelőzöd a kamiont, de van ott a sorban még 6 kamion nem gyorsítasz hanem szépen komótosan haladsz a belső sávban 110-zel.

Az igazi tanítóbácsik 100-zal szoktak. A mögötted fékező mögött is halad valaki aki szintén ékezni kényszerűl... és így és tovább. Forgalmasabb úton ki lehet matekozni hanyadik lesz az az autó amelyik már ráfut az előtte fékezőre, mert a reakcióidő miatt egyre később reagálnak a későbben ráfutók.

Ugye kulturember jobbratarts-ban leelőz egy kamiont és visszamegy amíg a gyorsabbak elhaladnak.

Nekem azzal van bajom, hogx a lassúvezető mivel nem tud vezetni, tükörbe nem néz, de ha néz is a távolságot nem képes felmérni szakszóval:
KIBASSZA MAGÁT ELÉM
erősen kell fékeznem

és még neki áll feljebb és még én szégyelljem magam, mert agresszív állat vagyok.
de kérdem én a városi járdán kilépsz a siető ember elé feltartva és megállásra kényszerítve őt BÜSZKÉN?

Olaszországban jóval kevesebbet kell fékeznem, mert ott tudnak vezetni, használják a tükröt és az elv nem az, ami nálunk:
A magyar elv:
1. Csak én haladjak!
2. Majd én tudom,, mit csinálok!
3. Kibaszom magamat eléd te köcsög mer'úgyis lekanyarodok itt a következő utcában...
4. Kétszer fékeztél mögöttem köcsög? Kabbe!
5. Dudálsz agresszív állat?

és ez mé olyan ember aki néz tükörbe. Azt szokták csinálni kibasszák magukat eléd, de nem gyorsítanak, sőt kényelmesen kilógatják a karjukat az ablakon.

Azért azt is vedd figyelembe, hogy az elmúlt években volt olyan hónap, amikor annyit vezettem, mint a becsűűűűlettes lassúvezetők két év alatt.

Nem azt mondom, hogy a vasárnapi vezető ne autózzon le a Balcsikára. De ha nem tud és retteg sávot váltani, akkor érje be a külső sáv 90 km/h-jával és ne ugráljon. Vagy ha ugrik akkor úgy váltson sávot hogy megpróbálja elmérni a belső sávban közlekedő sebességét.

Az én oktatóm vezetés tanítása közben egyik szemét rajtam, a másikat a saját külön tükrén tartotta és minden percben meg kellett tudnom mondani, milyen autó jön mögoöttem. Ma az oktató sms-ezik, újságot olvas, ha nő a tanuló cicamicázik vele... de nem oktat. És itt kezdődik a baj.

Mondom az alapokkal van baj: tükörhasználat és jobbratarts. Miért nekem kéne szégyellnem azért magam,, mert valaki nem képes felmérni a távolságot... vagy eleve sem néz tükörbe és a kamion mögül kibassza magát elém (természetesen ráfutásnál mindig annak van igaza, akibe hátulról belemennek)

Amúgy azt hiszem, erről a kibassza magát elém -ről is van itt szöveg. Pl kamionosok úgy gondolkodnak hogy kibasszák magukat a paraszt úrvezető elé, mondjuk annyit kellett volna várnia egy gázelvétellel hogy elmegyek és akor szabad üres az út... de ő annyira szarik rám, mert ugye ő dolgozik, én meg a os kis autómmal szerinte nem dolgozom, hogy úgy van vele, fékezzek csak ráérek. Tudod én ilyenkopr azon az elven vagyok hogy éreztetni kell mindenkivel a saját jogérzékenységét... azaz ha ismerem az utat és tudom hol kell keresni a távolban leskődő rendőrt, ellenőrzöm s ha szabad a levegő megelőzöm a kamiont (nem ékezek csak mellérántok) beállok elé és lefejeltetem vele a szálvédőt. Ha a kamionos ilyenkor dudál meg ugrál akkor még egyszer lefejeltetem vele a szélvédőt. Ezt azért kell megtennem, mert az ilyen faszi 100-200 mazsola és kismama elé is kihajt és azok alig tudnak megállni... aztán elkezdek úgy 70-80-nal cammogni---

A régi, még nem elpicsásodott NSZK-ban, ha 220-szal haladtam a legbelsősávban, akkor az előttem 180-nal haladó automatikusan lefékezett 140-re a külsőbb sávhoz mert... ez volt a szokásjog. Ha g40-es Polo GTi-vel mentem a 220-at akkor az 500 SEL Merci is kihúzott előlem. Persze ma már azok az emberek 60-70 éves großi-k.
Kigondoltam Értelmiségiek 2016.07.28 11:51:53
Általában kocsmákban ülő, szétesett emberek, akiknek világvége  fájdalma van és borgőzös éjjelek után nincs más dolguk, mint a henyélés. Nem vetik meg a narkotikumokat sem, ráadásul liberális eszméket vallanak. Az értelmiségi kizárólag bölcsész, azon belül is az ELTÉN kellett, hogy végezzen,…..
Frick László Emlékzenekar 2016.08.02 11:51:54
@radairosseb: csípom amikor tipikus ELTE bőcsészek (szociológia kar) teszik a fejüket gatyásféliccnek. Te echém mért nem vagy már a megérdemelt helyeden a PM-Együtt cocojológiai főcsoprtjában a mélyszegénységkutatásban?
Frick László Emlékzenekar 2016.08.02 11:52:43
@annamari4063: Régen nem jártam ebben a blogban, a pina mint olyan téma még mainapság?
Frick László Emlékzenekar 2016.08.17 13:01:22
@annamari4063: Az az évszázad, amiben le lehet írni eufemiaszerűen olyat hogy egy [magát szíriai menekültnek kiadó, szexuális nyomorába belehülyült afgán kecskefejőfiú] südliche typ déli típus -> vö. Stirlitz ] az az évszáézad csak a XX. század lehet. És még több más jel is arra mutat ,hogy nem ért véget
Kigondoltam Világvége 2016.06.29 22:22:18
Van néhány világvégét hirdető szekta, mindegyik szerencsétlen hülye, akik szerint hamarosan eljön a végítélet. Dátumot is szoktak megadni ehhez, aztán amikor nem jön be nekik, csinálnak egy revíziót. Kitolják a végdátumot pár hónappal, csinálnak egy újabb gyűjtést a hívek között, és újrakezdik a…..
Frick László Emlékzenekar 2016.08.02 12:10:23
@Bambuci: A vér az gusztustalan. A zombik viszont az erjedt hullalé habjával a pofijukon guszticsekek. A pinás-szülés bármennyire bio, ám gusztustalan, a kibbabucili szoptatása gusztustalan, a spermaszopás cuki ésígytovább. Alkoholt a vén szarosok isznak, de kristállyal hintett zsályalevelet színi cukiság. A sok kávéfüggő vén szaros de pl energiaitalt inni, egy flakony Cobrában egy nagyzacskó babkávényi kofein van, ez cuki.
Donald Trump az jobboldali orbánista demagóg, de Hillary Clinton az jó és cuki, pedig tanképpen mennyire is nemjobboldali és nem demagóg Clinton akkor ha tökmindegy ki lesz az elnök, ugyanaz a konzorcium kerül uralomra az USÁ-ban?
Kigondoltam Egy címlaptündér 2010.06.08 08:00:00
 Köszi Peti, te blogdémon, a főcímlapot!/Kigondoltam! 2010/1A címlaptündérnek neve is van: Bogi. Ebből is látni, milyen okosak, bátrak, és előrelátóak voltak már időszámításunk, 1995. előtt is a szülei. Ahhoz ugyanis, hogy a címlaptündér Bogi lehessen, egy hülye és…..
Frick László Emlékzenekar 2010.06.10 16:54:44
@periplaneta plumbum: Amikor először elvittek a Budai Vár -ba, akkor már voltam Eger -ben ami csehszlovákul Cheb. Voltam Salzburgban is azelőtt. Ugye, amit éreztem, azt tartsam meg magamnak.
Aztán voltam időbusszal Mátyás idejében (majd lehet, hogy a hatalmas, koedukált nyolclyukas rötyiről
elválasztófalak nyista!
(Versailles-ban 200 évvel később nem vót!)
alkalomadtán írok, ha meglesz a Trócsányi budikönyv az antikvárból)
Frick László Emlékzenekar 2010.06.10 16:57:25
@periplaneta plumbum: A Schönbrunn'-t is hamarabb láttammmmm... Viszont Visegrád százszor szebb volt 1517-ben és jóidőben, télen, hidegfrontbetöréskor ezüstlött a Balaton
Frick László Emlékzenekar 2016.08.02 11:54:17
@TarZerind: Batiz András kb annyira turkus, mint te.
Képzeljük el Adyt Dévénynél , betör pedig az Új Időknek Új Dalaival, aztán az ezen lelkesülteket pedig (pl a kamasz költő József Attilát) elkezdik csúnyán baszogatni azért, amiért pedig Adyt fennen istenítik. Dévény - kép forrása  ..
Frick László Emlékzenekar 2016.08.01 11:54:26
@TarZerind: 47 nick-kel ezelőtt még majdnem olyan jó adyológusnak számítottál mint turkológnak is. Máma meg már nem akarod érteni Ady-t, mit akart Dévénnyel, biztos nem azt hitte hogy Érmihályfalva lenne.
Az a bizonyos medve kedvenc József Attila versemben [Medvetánc] a gyöngyöt őszig válogatta, fogaira úgy akadt. Nekem azonban agymosott jóoldali picsaember csudálatos gondolatainak kikopipasztázásáért mindössze 5-6 másodpercet kell töltenem kútfőm káváján a 444.hu-n. Itt mossa az…..
Frick László Emlékzenekar 2016.08.01 11:37:31
@TarZerind: T'nképpen azt szeretném már egyszer végre-Aladárra megtudni, hogy ki számít filomagyarba. Legyél szives bruderom egy igazi szhuittyhaa eős-megyeri leszármazású filomagyart megnevezni nekem, de jómagyar is legyen, de igazkereszténymagyarságban hozzon nekem olyan színvonalat legalább. mint Dr Radnóczi középiskolai tanár a múlt század 30-as-éveitől 1944-ig.
Frick László Emlékzenekar 2016.08.01 11:40:12
@TarZerind: Úgy tudom, te tesztoszteronlaboránsnak is kiváló vagy, tehát Pavol Zavoda esetében az elsőtől úgy a 79-ik sorig a paraszti származása, aztán onnan a 2798-ik sorig ereőssh fasz férfiassága a domináns, tehát mondhatni, Móricz Zsigmond formátum, ereőssh, beíraóss embör.
A tavaly ősszel indult Comedy Centralon egy-másfél perces szkeccsekben feltűnt két medve, akik alaposan odatettek "a  macik kedves szőrös jószágok" imidzsnek. A Susogós mackók ugyanis igazi lakótelepi surmók. Brendon tipikus egótúltengős szájhős, spanja, Sanya meg a…..
Frick László Emlékzenekar 2015.01.04 03:30:13
Ez a Susoogós mackók nem szar. A szar ugyanis lényegében hasznos dolog, pl a gyümölcsök édességét adja. Szükséges is a szar -gondoljunk bele, mi lesz a világgal annak a napnak a holnaputánján, amikor az utolsó méhecske az utolsóját kakilja.

Úgy kerültem ide, hogy arra lettem volna kíváncsi, kik azok a tökéletesen dilettáns pojácák, akik susogósmackós lakótelepi... hogy erőlködik az, aki jojjdemár kűűddeenagyóónnn meg akarja találni a szót, melyik az? ...skacok, igen... agybénítóan vacak ez az egész, nem gondoltam volna, hogy papíros szakemberek készítik. Hát még az óelikszponthú-s promók... Jaj. Voltak tippjeim, pl P. Koltai művészúr köreire vagy Brendel Mátyásra tippeltem még...

Mélyebbnél mélyebb pontjai vannak, de lennebb nincsen annál, amikor a klasszikus báb ördögfigura mint vendég elkezd pisztollyal lövöldözni és nagytotál megpillantjuk a Madách tér -Mogács tér összekombijából lazán tákolmányozott háttérben a plüssállatok hekatombáját.

Azt hiszem azóta, mióta ismerem Maksa Zoltán művészetét [múlt század '80-as évei], hogy humorban annál kontárabb és semmibensemkülönösen átlagos nem lehet, de most már tudom, hogy Mogács művészúr őt is képes alulmúlni. És Maksa művészúr portfóliója azzal fenyeget, hogy Mogács művészúr pályaíve se lehet majd rövidebb ötven évnél.

A ComedyCentrálnál a reklámidők vizuális műafrikkal való kitömése gyanánt használják az efféle hulladékokat -beszélhetnék az un magyarsztendap-ról is. Nyilván több eladott reklámidő = kevesebb Susogós mackók.
magyar-magyar szótár paratiza 2014.09.05 07:20:17
Azt ugye tudjuk, hogy a 444-es fiúk másegyegyebek mellett a magyar sajtóéletet és munkásságot is tiszta szívvel és lelkiismerettel is basztathatják főleg azért is, mert ők mindenkinél különbek is ehhez. Namostaztán a belsős-szépségversenynyertes Helyczeg Málykikaka megmutatta…..
Frick László Emlékzenekar 2014.09.28 07:11:04
@A Hannibal Lektűr-attitűd: -a délamerikázó előfeltevésében abból a magyar hiedelemből indul ki, hogy az USÁ-ban még a szellemi elit is tökhülye Kelet-Középeurópához, az utolsó félig-meddig csak-csak komolyan vehető szakértó k’k’k-éjraópaiügyekben Zbigniew Brezinski volt, fénykora pedig Jimmy Carter elnöksége idején. Mincden USA lakónak van azonban Latin-Amerika élménye, mert legalább egszer valamiért megfordult Acapulcóban, vagy nyaralni vagy a gringók alól cserélni a szaros lepedóőt és felmosni utánuk a végigokádott szállodafolyosót.
-valamint azt is feltételezi a délamerikázó, hogy a hülye befolyásolható, gyűlölködésében már eszétvesztett olvasója úgyse olvasta Bede Márton hyperjógyerek Panamericana című útiblogját
-párhuzamerőltetés, hamisanalógiaállitgatás, általánosítás és sima hazudozás közepette meg se fordul a délamerikázó fejében az, hogy esetleg létezhet olyan magyar, aki Magyarország történetét is ismeri, meg Latin-Amerikáét is, ismeri úgy nagyjából Latin-Amerika magyarra is fordított mérhetetlenülgazdag irodalmát Asturiastól Jorge Luis Borges-en át Alexander Lenard felé eél egészen Gabriel garcia Márquez és Mari vargas Llosa irányába, meg vannak ismeretei Latin-Amerika szűretlen [interpretálatlan] juelenjéről is.
-Latin-Amerika történelme jaj nagyon nemegyenlő a Magyar Történelemmel, tehát Latin-Amerika jelene sem egyenlő a Nagymagyar Kibaszott Jelennel… és veszem a merészséget, de úgy gondolom, bár a délamerikázó szerint nem lenne szabad, hogy Magyarország jövöje sem lesz az a jövője latin-Amerikának, amiről pedig egyébként fingunk sem lehet…
-és ahogy Albertfalván laki az nemegyenlő a Havanna ltp-n lakni és a Havanna ltp-n lakni nemegyenlő az Őrmezei ltp-n lakni és a Szentendendrei út reggel befelé csúcsforgalomban az jaj nagyonnemegyenlő az M5-befelé-vel csúcsforgalomban és ahogy Tömő utca nemegyenlő a Fillér megf a Baras utcával, azonképpen Chile belpol és belgazd jelenségei teljesen nemegyenlőek a brazil belpol’lal vagy külgaz’-zal, a gaucho nemegyenlő az unkooorische tschikosch-sal, Karcag Déli Cigáőnyváros az nem favelák de Janeiro fölött, a Gellért hegy nem bazaltból van, bár cukorfehérebb, mint a Süveg (ami brazilul viszont nem fövegféle…)
Játékos feladat: Magyarországon ugye, pont úgy, mint Latin-Amerikában, szinte mindenszinten mindeki bűnöző és ez a párhuzam is a jövőben csak fokozódni fog, mert a nem-Eukledesz-i geometriában a párhuzamosok a végtelenben metszik egymást, tehát lesz még magyar-suriname-i határ. Ígyxhát mindenkinek a figyelmébe ajánlom kedvenc tévésorozatomat, a House of cards-ot, amiből az derül ki, hogy Észak-Amerikában, azonbelül is az USÁ-ban nemhogy málnaillatú zselésdildóból fonják a kerítést ánuszkozmetikázva, de ráadásul egy fia bűnöző se sehol a politikaieliben, tisztakezű szűzéletű grállovagjai és az internetesújságírás Zsandárkjai nem basznak ám, mint a nyulak, ádehóóógy! És az USA milliárdossa nemhogy nem bűnöző, ó, hogy is lehetne, de még ráadásul nem is kvaterkázik (és rángatja dróton) az éppenaktuális elnököt.

A délamerikázásnak, latinamerikázásnak nagyjából a balkánozással egybevágóan szép múltja van a magyar sajtóéletben, jelenét pedig Petre Maghari újságíró brillirjei illetve ezeknek a leutánzásai határozzák meg. Mint már többször erre rámutattam, Petre Maghari a ma délnapjait élő fiatal újságírónemzedék netovábbja, szív-lélek és elmederítő jövője, éjféli napsugara és bizodalma. Ugye azt tudjuk, hogy ma már nem az index.hu minden magyar sajtótermékek úbercsimborázója, hanem a 444.hu. Nagyon kérem, ha valaki olvasóm tudna többet-jobbat-szebbet, de főleg még magasabbat annál a karrierlehetőségnél, hogy a sajtómunkás a 444.hu belsőse lehessen, az gyorsan jöjjön, okosítson föl engem, de feltétlenül rá is mutatva arra az orgánumra, ami még a 444-nél is überebb és nem a cink.hu .
Ebben apillanatban tehát, amidőn e sorokat bepöcögöm, A Csúcs a 444.hu és azonbelül az éppenaktuális legcsúcsabb szellemitermék ez a latinamerikázás . Nincs azonban az a csúcxs, amin térdepelvén a magyar egységsugarúan benyaló butaember fején meg ne zsezsegne a szopóálarc, mi lesz velünk a jövő héten. NJos, nagyon úgy néz ki, hogy a jövő héten is Orbán Viktor meg a bűnbandája fog garázdálkodni ebben a balkano-latinamerikán kis szurináméban, üli meg a finggalbaszott mocsárszag és ha lesz még valaki, aki nem fogja menekülőre innen, ebből a szaros urugvályból , annak maradnia kell ebben a telifosott kosztarikában, viszont mindenkit csak biztatni tudok, kell még mazsola Petre Maghari vagy Bede Márton kalácsába, fizetniük kell a keccót és rezsijét, közlekedniük kell, művelődniük, a szellemijóításból és népnevelésből kikapcsolódniuk, ez pedig zsébe kerül és sajnos egyelőre nincsen senki, aki szellemóriásainknak megszponzorálná a hozzájuk méltó ingyenéletet, így szegényeknek dolgozniuk, azaz írniuk kell. Nincs tehát veszve minden, e csúcs után újabb és újabb csúcsok fognak következni, s ezeken a csúcsokon egyszerre tanítvanevelvéstszórakozván ráadásul még élvezhetünk is, ámen.
Frick László Emlékzenekar 2014.09.28 07:22:08
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hanni, előszöris fogom, amire te tanítottál, amire te hajlítanál. Fogom az elveidet, fogom a szabadgondolkodásról való legtisztább eszményeidet. Erre ráfonom Bede Márton vagy Petre Maghari eszményeit. Hozzáveszem a szabadgondolkodásranevelés legindexiánosabb, ujpetis eszményeit. Amikor ezekkel megvagyok, idegenszívvel, nem magyarként ... sőt, belgaként... sőt, a Nwew York Tomes [Europian Online] és a Washington Post [Europian Onlineg rendszeres olvasójának a szemüvege által olvasom.

És azt kell megállapítanom, hogy hazug szemenszedés, aljas uszítás. Latin-Amerika történelme NEM Magyarország története, azonképpen Latin-Amerika földrajza, éghajlata (jórészében nem kell télen fűteni) nem a Magyar Földrajz (és éghajlat) Latin-Amerika jelene nem a Magyar Jelen, már Juarez-be se kell lemennem, hogy tudhassam ezt. Dr Kovács ÉS főszerkesztő, jogász és matematikjus valamint az Irodalom Kft tulajdonosa is, már "százévvel" ezelőtt megállapította, hogy Orbán az Pablo Escobar kolumbán kokainbáró, ezzelszemben hol van most Escobar és hol van Orbán, persze Dr Kovács szándéka AKKOR szent és tiszta volt, csakhátugye az eszköz az izé

Merem tehát valószínűsíteni azt, hogy a jövőben sem fog fokozódni ez a párhuzam, hiszen fokozódni csak létező tud/képes. Ha létezik párhuzam két egyenmes között, azok a végtelenben a nem-Euklidesz-i geometria szerint messeni fogják egymást, tehát lesz latinoamerikán-magyar azonosjövő.

Ismétlem: ha láétezik párhuzam.

De pontosan a Szent hannibal-i Elvek szerint nem létezik.
namost, ha te ezt nem látod be illetve hát ezek szerint szopóálarcban és szájüregben szeretnél élvezni jógyerekgecin, hát ez a te ízlésed, baszodalássan

Énszerintem Orbán megbuktatásához Orbánt azzal kéne baszogatni, ami valós, létező, nyilvánvaló és megvan.
Felhívom a figyelmed arról, hogy ÉN MIKOR írtam már bazdmeg, hány hónappal ezelőtt a másik mai slágertémáról

és akkor te hogy hülyéztél le azhért, amit biztos vagyok abban, hogy indexiánus tálalásban most meg nyamilsz
akkor lehülyéztél azért, ami most meg már nyilvánvaló a számodra is (hogy ki kinek az embere)
Frick László Emlékzenekar 2014.09.28 07:38:52
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hónapokkal ezelőtt írtam Orbán és a Hugiék Bandája közötti ellentétekről, pl elárultam neked, hogy kinek a tanácsadója Fekete György és akkor te, meg nem értve érvemet, miszerint ilyen, hogy a miniszterelnökNÉ tanácsadója törvénybeszedettszüvegben nincsen, tehát

lehülyéztél
Kérdésem: Hónapokkal ezelőtt tudott-e már Petre Maghari vagy Bede Márton arról, hogy valójában Simicskáék hadban állnak , de belsőhadakozásban? Tudvántudták, ha én ostoba vidékiparaszt is.
Kérdésem. Miért nem írták meg AKKOR ?
AKKOR azért nem írták (osztották meg)ezt az infot, mert politikai szolgálat, amiben állnak és dolgoznak, nem akarta ,ég kijátszani ezt az info-t

Ennyi.
Namost, ha van lelatinamerikázhatóság, akkor az, hogy az újságíró politikaicsicska, feltétlenül az
Sőt, tovább megyek, pont latinamerikában vannak az igazságért életüket odadobó újságírók.

Bede vagy Maghari azonban még a gázsijukat sem kockáztatják igazságért. A bértolluk egy kufircát se szánják rá.