Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.Lackó

148 bejegyzést írt és 2579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Barátság férfi és nő között…  Lehetséges, hogy kialakuljon belőle egy tartós párkapcsolat?  Egyáltalán érdemes megpróbálni? A kedves levélíró már bizonyára tudja, milyen érzés feláldozni egy igaz barátságot a szerelem…..
 „Mikor vele már szar, de nélküle se jobb...nem akarsz benne maradni, de szabadulni sem tudsz.” Ahogy kedves Genovéva fogalmazott.   Úgy tapasztalom ez elég tipikus helyzet a párkapcsolatokban. Miért is van ez? Szerintem ennek a kiindulópontja a megszokás. „Mikor…..
  Távkapcsolat, ugye mikor hosszabb-rövidebb időre távol vagyunk kedvesünktől. Sokan idegenkednek egy ilyen helyzettől, pedig nem biztos, hogy olyan rossz hatással van a kapcsolatra.   Szerintem, mikor az ember alapból egy ilyen kapcsolatba bonyolódik, az elején lazán kell…..
Egy hosszútávú párkapcsolatban előbb utóbb eljön az ideje, hogy valamelyik fél (általában a nők) agyában felröppen a gondolat, mi lenne, ha kicsit szorosabbá válna a kettőjük közötti kötelék. A nők sok esetben kikötnek maguknak egy életkort, hogy x éves korukban fognak…..
  Ne kifejezetten csak házasságokra gondoljunk mikor ezeket a fogalmakat említjük, szerintem nem kell ahhoz oltár elé állni, hogy egy férfi pipogya legyen a házsártos barátnője mellett. A „Vigyél körmöshöz, vigyél fodrászhoz, adjál pénzt szolira!” kategória is simán…..
  A múltkor láttam egy Indás videót amiben pár srác kitalálta, hogy majd ők elkezdik tanítani a pasikat, hogy is kell csajozni. Komolyan mondom ekkora majmokat ritkán látni. Egyébként marha vicces volt, mert mind a 3 csajozógépnek „alakuló” kapcsolata van. Nem…..
  „Ha én akarok tolatni domboldalon és lefullad a kocsi, ott áll az egész család és röhögnek. Beül a férjem, neki is lefullad, néha 2x is. A reakció: hát a dízel kocsi nehezebben indul, meg nehéz ám elindulni, ha vizes a fű stb.”   Örökös ellentét van az utakon,…..
  A férfiak 80%-ának elképzelése a háztartás vezetéséről: A nő vasaljon, menjen boltba, takarítson ki, a férfinek meg legyen bekészítve hideg sör mire haza ér. Legurítása után, pedig felesége már az ágyban várja őt kisminkelve, szexi fehérneműben.   Megosztott…..
  Érdekes, hogy a szülők mennyire tudják befolyásolni gyerekük párkapcsolatát. Néha, ezzel megkeserítve több ember életét is. Zoltán, levelében éppen egy ilyen szülők által szétroncsolt románcról írt nekem.     „Az előző kapcsolatomnak sajnos nem rég…..
A férfiak életében mindig is nagy szerepet töltött be a versengés élménye. Mindig mindenben jobbak akarunk lenni a másiknál, számunkra nincs második hely. Győzni akarunk. Ahogy a sportban, kaszinóban vagy az élet bármely területén, úgy a nőknél is. Sajnos a hölgyek ezzel…..
  Ez azon a témák egyike, amiről a kapcsolat első pár hetében, a hímtagod méretén kívül, a csajod kibeszél a barátnőjével. Mik is azok a tulajdonságaink amikkel a nők agyára tudunk menni?  A tegnapi téma eléggé megosztotta a véleményeket. Úgy gondoltam ma azt…..
  Általában a nők kedvenc kategóriája a vígjáték. (persze a romantikus, szerelmes dráma, vagy éppen a táncos-énekes filmek is roppantmód kedveltek a hölgyek körében) Azon belül is a romantikus a favorit. Ugye ezekre szokták mondani, hogy csajos filmek. Néha még tudnak is…..
  Ideális párkapcsolatban egy idő után sor kerül az első közös plázázásra. (Rutinosabbaknál nem is lesz több) Ez általában egy egész napos szenvedést jelent nekünk, de miért utálják ennyire a férfiak a shoppingolást?   Szombat reggel 6óra. Kávé, cigi, gyors…..
  Sok helyről hallunk különböző dolgokat. Pszichológusoktól, szakértőktől, hogy alapvetően a leglényegesebb tényezők a: jól működő szexuális kapcsolat, bizalom, őszinteség stb. Ezekkel én is egyetértek, viszont más szemszögből közelíteném meg a témát… Saját…..
Ezt a kis történetet FrM küldte nekem email-ben. Ezúton is köszönöm szépen és várom történeteit, tapasztalatait a továbbiakban is.    „Megéri feladni?   A fiú: - Képzeld van egy csaj, olyan gyönyörű. Ha lemegyek a lépcsőn és tömve van a…..
A volt barátnőd szelleme már az elején éket verhet a legjobbnak tűnő kapcsolatba is, hogy aztán egyre kellemetlenebbül fojtogassa az embert. Nincs már jelen, de mégis számtalan helyről „üdvözölheti” párod. Fénykép album a polcon, telefonban egy régi sms, esetleg egy email,…..
Nem is tudom hol kezdjem. Annyi téma van mivel lehetne indítani. Az első dolog ami eszembe jut így kezdésnek, az az esti buli. Mi is lehetne jobb ok a veszekedésre, mint hogy kitaláljuk hogy legyen az este. Kóla, ropi, kacagás, vagy csajos pletyiparti. Örök dilemma, vagy mégsem? Az az…..
Azt gondolom nincs az a férfi, aki odalenne az agyonvakolt, szétsminkelt arcú nőkért. Ugyanis pont az lenne a lényege a dolognak, hogy a természetes vonásokat kiemelje. Akkor mégis miért látunk annyi bohócnak festett nőt az utcán? Egyáltalán milyen a jó smink? 10 férfi közül 9…..
Ha az ember megkérdezi a barátnőjétől, hogy: Ugyan Drágám neked mit tetszik jobban?  Izmos has, vagy a pocak? A válasz nem meglepően sokszor így hangzik: Nekem mindegy. Én a Te pocakodat szeretem. Hát marha jó… Most akkor hogy is van ez?   Sokszor hallom lányoktól, hogy…..
Pár együtt eltöltött hónap/év után hangzik el mondat: Tartsunk szünetet... Ismerős?   Kemény arcul csapás ez a kedves partnertől. Én személy szerint kiakadok, ha ilyet hallok másoktól. Hát nem tánc próba ez, hogy csak úgy elfáradtunk, kicsit pihenjünk. Még is mi jár…..
Ő az a típus, akinél már a kapcsolat elején is észre lehet venni, hogy igen erős személyiség. Alapvető elve a szemet szemért. A kudarcot nem tudja elviselni, minden esetben bosszúval kompenzálja. Amint úgy érzi, hogy a férfi valamivel megbántotta, ellene cselekedett, beindul az…..
Az internet férfias dolog. Állították ezt sokan pár évvel ezelőtt, amikor még mondhatni a férfiak voltak többségben felhasználók körében. Viszont mára ez a dolog megváltozott és a nők rendesen felzárkóztak. Bizton állíthatjuk: a világháló trendi és uniszex. A csajok…..
Adott egy jól működő párkapcsolat. Legalábbis külső szemmel nézve.  Egyébként meg egy félresiklott, hideg hazugságkupac. Miért? Azért, mert ha valami probléma van, hajlamosak vagyunk a könnyebb utat választani. Vegyünk konkrétan egy helyzetet. Tegyük fel, hogy a nőnek van…..
Általában a nőktől hallani, hogy a pasija így hanyagolja, úgy hanyagolja, milyen rossz ez neki, valamit kell lépni stb. Arról viszont ritkábban esik szó, hogy sok férfit bizony nem úgy értékel a párja, ahogy kellene. A papucs pasik ebbe belenyugodnak, aztán később vagy robbannak,…..
Én alapvetően vallom a szeretlek - nem szeretlek elvet, ebből adódóan mindig egyszerűen, logikusan próbálom végiggondolni a dolgokat. Szóval a helyzet adott, párkapcsolatban élünk már jó ideje, és feltűnik a színen egy harmadik szereplő. Innentől már több tényezőt is…..