Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iPhone4ever

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Amikor megláttam az iPadhez kínált HDMI-kábelt, tudtam, hogy az Apple elkészítette a konzolját, már csak a fejlesztőkre van szüksége, akik kitalálják, hogyan lehet egy ölbe fogható touchcreenből és a tévéből megfelelő minőségű játékot gyurmázni.Steve Jobs azt mondta,…..
mobilblog Jővőre az LG 2010.08.11 16:55:14
 Az LG egyik magas beosztású alkalmazottja szerint jövőre, kisebb termékpalettával, Android és Windows phone 7 oprendszeres okostelefonokkal akarnak smét sikeressé válni.Ez mint szép és jó lenne, de a jó recept az Android, nem az Android és  A WinMo.Számomra az ideális LG…..
Igen, szeretem az Apple-t. Igen néha imádom. Nem istenítem Steve Jobs-ot, vannak ott is hülyeségek ( ipod shuffle...modjuk kéne egy:D ) de vitathatatlanul a világ legerősebb marketinggel rendelkező, és legjobban szervezett cégeinek egyike.És hát az iPhone. Az valami egészen…..
mobilblog Elkezdem 2010.08.11 01:10:25
A mobiltelefon, akárhogy nézzük szerves része lett életünknek. Ma már jobban sajnálják az emberek ha a telefonukat lopják el, mintha például a pénztárcájukat. Egy telefonnal lehet elsősorban telefonálni, sms-ezni, email-ezni, mms-ezni, netezni, fotózni, videózni, képeket…..