Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirosceruza

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónkat nemes egyszerűséggel lepattintotta a rendőrség telefonos kisasszonya, mert az adott kérdésben nem csak ők tudnának eljárni, hát akkor csinálja más. Jan. 7. hétfő, 12.30, Budapest, Óbuda. A Mozaik utcánál teljesen elfoglalják a dél felé, a Budai rakpartra…..
Rendszeres olvasónk, GOD!, sikeresen összetűzésbe keveredett egy zebrán parkoló bömissel. Mert nem volt máshol hely. Szegény... Tegnap találtam ezt a szép szitut a Visegrádi - Szent István körút sarkon. Az egészet csak azért kezdtem el lefotózni, mivel alig lehetett kikanyarodni a…..
És nem, még mindig nem elég nektek a szebbnél is szebb parkolási megoldásokból, bunkóságból tényleg sosem fogyunk ki. Nem hittem volna, hogy valami értelme lesz valaha is a mobiltelefonokba épített fényképezőknek, erre tessék, itt van három újabb fejezet a "Hogyan ne…..
A múltkori egyirányú utcába szemből behajtó és a járdát elfoglalva tilosban parkolós poszt után valóságos levéláradatot kaptunk a témában, úgyhogy ma el lesztek kényeztetve sztorikkal és fotókkal, mert a három dobogós helyezettet egyben mutatjuk meg nektek! Kezdjük mondjuk…..
Magyarország az az ország, ahol még mindig kérdés, hogy kell-e téli gumi, vagy "majd óvatosan vezetek, ha esik a hó". Utóbbin a mai napig ki tudok akadni. Tipikusan az a fajta birkák, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy hóesésben nyárigumival nem 80-nal mennek városban, hanem…..
Már többször le akartam írni amit most fogok, csak nem vitt rá a lélek a mórickaábra gyártására, anélkül meg egy közlekedési szituációt leírni sokkal nehezebb. Vagyis leírni nem, de megérteni sokkal inkább. Elegem van a sok tapló paraszt fuvarosból és önjelölt…..
Nem egy lakótelep van Budapesten, ahol messze nincs annyi parkolóhely, ahány autó. Az meg pláne bosszantó, ha teherautók foglalják el a parkolót, aztán a szerencsétlen autóst még meg is bírságolják, mert ott parkolt, ahol nem szabályos. Ferenccel mindez együtt esett meg, a…..
Ez a sztori kimeríti a nem rendeltetésszerű használat foglamát. Róbert autóját ma majdnem megzúzta egy autós, aki talán rájött, hogy mik azok a fura izék az autóján, amibe ha belenéz, magát látja benne.Nem tudom, hogy az autózók egy része egoista és hiú, vagy csak simán…..
Nándortól jött tegnap egy levél a sportautós sztori kapcsán, egy a péntekinél sokkal rosszabb kimenetelű balesetről. A képek bár nagyon rossz minőségűek, de a levél utáni képekhez csak az görgessen tovább, akinek erős az idegzete. A képekkel nem rémisztgetni akarok bárkit is,…..
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..
autózz! Balfaszok háromszázzal 2007.09.24 11:45:00
Balfaszok. Megérdemelték. Ennél tömörebben nem tudom kifejezni a véleményemet. Kifejeztem volna már korábban is, ha három napig nem lettem volna olyan helyen, ahol a mobiltérerőt is lepkehálóval kell hajkurászni. Jó dolog egyébként, próbáljátok ki néha... Lehet, hogy…..
Meg a tűzoltót. Meg rendőrautót. Normális esetben ha az autós szirénahangot hall, akkor körülnéz, hogy honnan jön. Ha útban van, akkor pedig lehúzódik, félreáll, hogy utat adhasson. Ki azért, mert kötelező, ki azért, mert szorult belé annyi empátia, hogy belegondoljon, az a…..
autózz! Biciklis a motorháztetőn 2007.09.13 15:07:00
Méghogy az ember nem tud repülni! Nem, ez most nem energiaital reklám. Ferenc élménybeszámolójából azonbanb az is kiderül, hogy mindezt hogyan kivitelezhetjük. Hozzávalók: 1 db Te, 1 db bicikli, 1 db bamba autós, 1 db autó.Ma hajnalban az autósok örömére megnyitották a Budai…..
A történet - részemről - tízegynéhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor is kezembe került a csodálatos Liener-féle Autótípusok '64-es kiadása. Mivel már akkor is fanatikus autórajongó voltam, A-tól Z-ig végigbogarásztam a kissé viseletes könyvet, amiben nemcsak olyan…..
autózz! Cserbenhagyásos koccanás 2007.09.11 10:45:00
Olyan többepizódos levelet küldött nekünk Klaus Wagenfahrer, hogy itt is csak három felvonásban közöljük le, annyira különböző témák. Nehogymár beüssön a bőség zavara, aztán ne tudjátok, mit kommenteljetek! Évekkel ezelőtt, egy szép nyári napon, hogy hogynem egy sor…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
Ma sem marad ki a már lassan szokásosnak nevezhető videószemezgetés, természetesen most a nagyon mazsola autóvezetőket vettük célkeresztbe. Első versenyzőnk tolat egy nagyot és merészet. Vagy mégis előre akar menni? Vagy mégse? Vagy mégis? Vagy mégse? Aztán itt van az a…..