Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dossza

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rajt előtt: Dossza: mekkora kár a buta barcelonai hibáért!!! Vajon túlélik a Sainte Devote-ot? Hányszor jön majd az SC? Mit tudhat a szuperlágy? Tele vagyok kételyekkel... PolarbeaR: Szerintem megint más kerül a dobogó 1. fokára 1.kör: Hát nem élik túl... Nana, a két Ferrari…..
4 kerékvető Csillagos vasárnap 2012.04.15 14:51:00
"Izgatottan várom a holnapi futamot, remélem valahogy úgy kezdhetem a beszámolómat, hogy "végre Mercedes győzelem"." - így zártam soraimat tegnap délután. Végre Mercedes győzelem - most már nem csak álom, hanem valóság. Nico ma úgy ment, ahogy az a nagykönyvben…..
4 kerékvető Na VÉGRE!!! 2012.04.14 01:38:42
Bár csak egy szabadedzésről van szó, de végre elmondható, hogy valamit nyert a Mercedes AMG Petronas csapat! A Nagyöreg megmutatta, hogy nem felejtett el teljesen vezetni. Mind a gyári, mind a McLaren Mercedesek elég erősnek látszanak. Remélem sikerül ezt a formát átmenteni szombatra,…..
És igen, ma reggel valósággá vált az, amiről mi, a Csillag hívői több mint két éve álmodtunk: a modern kori Mercedes GP megszerezte fennállásának első pole-ját, rögtön megfűszerezve egy második rajthellyel. Ha nagyon telhetetlen szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy szebb…..
Nehéz szakma ez a tartalom előállítás. A mi esetünkben konkrétan azért, mert a rendszertelen és változó minőségű tartalmainkat a kutya se olvassa. Úgy értem, hogy még mi sem. Leginkább egy belsős beszélgetésre hasonlít a dolog, de azt Gtalkon is meg tudnánk csinálni. Ha néha…..
A McLaren Mercedes pilótája május 1-én a Bazilika és a Parlament között jaszkarizik egyet egy rendezvény keretében. Érdekes lesz...
4 kerékvető Vegyes érzelmek 2012.03.18 16:56:00
Hatalmas gratula Buttonnak a mai teljesítményért! Az egész futam alatt érinthetetlen volt, még a biztonsági autós fázis sem tudta kizökkenteni az egyensúlyból. Ugyanakkor Hamilton megint kissé görcsös volt, az elrontott rajt után nem találta meg a helyes utat, így a pole-ból…..
4 kerékvető Szimpatikus kezdet 2012.03.17 23:05:37
Ma végre TV-ben követhető módon is elindult a szezon. Le a kalappal az M1-es közvetítés előtt! Mérföldekkel színvonalasabb, mint az RTL Klubos volt Gyulámmal az élen. Már az egy óriási előrelépés, hogy Wéberék a helyszínről közvetítenek, mint a régi szép időkben (és nem…..
Magyar idő szerint ma hajnalban, fél 3-kor elstartolt a 2012-es szezon! A négy hónapos várakozásnak vége!Az eddig lezajlott két szabadedzés eredményeiből nagyjából annyit lehet leszűrni, hogy a pilóták nedves pályán is körbetalálnak, de az erőviszonyokat illetően nem lettünk…..
4 kerékvető Mercintro 2012.03.15 11:34:19
Üdv minden kedves Olvasónknak! Most rajtam a sor, hogy bemutatkozzak. Mint azt a roppant frappáns címben is láthatjátok, az életem a Mercedes-Benz. Ez igaz úgy az utcai, mint a versenyautókra. Amióta az eszemet tudom a stuttgarti Csillagosok hívője vagyok; így nem nehéz kitalálni,…..
A Csikós meg a Winkler együttes erővel szopatnak. Szerintük a járműparkom frissítése, hát nem akarnak megbántani, de kissé döcögősre sikeredett. Az elmúlt félévben teljesen meggyőződtek róla, hogy ilyen tesze-tosza kis bög vagyok (Nem igaz! Lelkesen támogattuk a…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..