Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robthetomb24

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő összeállításunkban a D&G 2011-es őszi "pre-fall" kollekciójában szereplő cipőkre és kiegészítőkre vethettek néhány pillantást. Vegyesek az érzéseim a kollekciót illetően, míg a táskák java része nagyon tetszik, addig a cipők közül csak egy-két…..
robthetomb24 2011.05.17 17:14:36
Hosszú várakozás után végre megérkezett a Je Suis Belle új, 2011-es tavaszi/nyári férfi kollekciója. A Kiss Tibi és Dévényi Dalma által alkotott tervezőpáros ezzel a kollekciójukkal szeretnék meghatározni a JSB férfi vonalának alapjait. Egyszerű vonalvezetés, hétköznapi…..
  Rutinos YourLook versenyzőnk, Chaby küldte ezeket a képeket a minap. Ez egy laza tavaszi összeállítás, kissé megbolondítva a farmeringgel. A cipő és a nadrág színe harmonizál egymással, a kabát (parka) pedig örök klasszikus és a navy kéket amúgy is szeretjük.…..
robthetomb24 2011.05.05 19:58:11
@horvath911: @perry: Pár hete a hétvégét Londonban töltöttem, gyerekkoromban már jártam ott, de nem sok mindenre emlékszem, így az embereket sem figyeltem még. Pláne nem ilyen szempontból.
Azt kell, hogy mondjam megállná ott a helyét rendesen az utcaképben, és ott is stílusos lenne. Az a sajátos attitűd , ahogy, amiket visel az egyedivé teszi. Szerintem. Főleg, ha hozzávesszük azt mekkora anyagi háttér áll rendelkezésére, mert az igazán komoly stílushoz nagyon sok pénz kell, aki szerint nem az szerintem hazudik vagy idealista vagy mittomén... :)
robthetomb24 2011.05.06 22:43:58
@lambada: @horvath911: Valóban félreérthetően fogalmaztam, illetve túloztam. Elnézést kérek. Komoly alatt nem elegánsra hanem cool-abb vagy egyszerűen csak szebb, magasabb minőségre gondoltam pl. ocelot mintás szegecses Loubutin papucscipőre vagy sok milliós kroki táskára, handmade full brouge cipőre, extravagáns (pl. Tom ford) zakóra vagy egy D&G farmerra aminek kockás , vagy virágmintás a belseje és ha feltűröd ajjaj.:) Ilyeneket máshol szerintem nem nagyon kaptok, és ezek sokat dobhatnak a megjelenésen azért szerintem.

Tényleg mit sem ér ha az adott illető nem tudja viselni, megfelelő kontextusba helyezni az adott darabot saját magán vagy csak szimplán azonosulni vele vagy nem is tudom mi erre a jó...

Egyébként igazatok van az összegtelen dologgal kapcsolatban valóban. Itt van Csabi mint példa.

Én csak arra akartam utalni, hogy azért ha van pénz adott esetben jobb stílust lehet összehozni. Pl. Csabinak még ennél is jobb lenne, ha dúsgazdag lenne. Remélem ebben egyetértünk. :))
 2011 első sztármustrája következik. Érdemes végignézni és elmondani a véleményeteket, mert nem minden nap adatik lehetőség lepontozni Johnny Deppet, Kanye Westet, Robert Pattinsont, Zac Efront vagy akár Keanu Reevest. Döntsük el, ki volt a legjobban öltözött híresség…..
robthetomb24 2011.01.09 16:02:50
@KóserKároly: Zacnek nem áll jól ez az öltöny?

Megnézném rajtad, hogy áll (Oké. Lehet, hogy jobban!) , de azt mondani rá, hogy "nagyon nem áll jól" nevetséges.
Az öltönye makulátlan szerintem minden téren és azt mondani rá, hogy esetlen pfff. Ja esetlenül elég izmos a csávó most. Azis lehet, hogy nem néz ki benne úgy mint egy 70 kilós 185 centis modell srác egy bemutatón, csakhogy a való életben nem mindenki ilyen, nem tudom feltűnt e. Egyébként nem vagyok vele elfogult vagy ilyesmi, csak igen erős túlzásnak érzem ezt a kijelentést.
Pláne annak fényében, hogy Kanye meg oké. :)
(Semmi bajom vele egyébként, de nem szimpi nekem az ember és a stílusa se teccik igazán.)
 Így az év elején szinte ránk zúdultak a nagyobb cégek kampányelőzetesei. Ez azt jelenti, hogy betekintést adnak abba, hogy milyen stílusú, hangulatú képekkel (esetleg kisfilmekkel) akarják népszerűsíteni a tavaszi kollekciót. Fontos eleme ez a gépezetnek, így hát nézzünk…..
HeStyle Tavaszi Tom Ford kollekció 2011.01.02 11:45:00
 Tom Forddal indítjuk az évet - íme a tavaszi kollekció lookbookja. Max Motta és Luis Borges modelleken mutatja be ruháit. A mintás-színes zakókat már szinte megszoktuk, továbbra is tetszenek. Azt hiszem, egyből felismerhető a tervező stílusa, az elegáns szettekhez mindig van…..
robthetomb24 2011.01.04 18:12:02
@bojlergyulabá: @perry:

Nagyon sok helyen lehet kapni.

Itt biztos találtok: pl. Árkád, Aréna Pláza, Váci utca

Úgy vettem észre ahol árulnak külföldi magazinokat ott általában most már van. Többféle kiadás is.
A Samsung a Galaxy S modelljét "öltöztette" Armaniba. De hogy ennek a reklámnak mi értelme van? Egy eleve béna logo besétál kínosan lassan, gyermeteg animációval a kifutóra és aztán elkezd csörögni a mobilja. Kissé bugyutának tartom az egészet. Azt pedig nem is tudom,…..
Nincs kétség, szerelemes lettem.. A Burberry Prorsum 2011-es Pre-Fall kollekciójában szereplő ruhák és kiegészítők mindegyike szemet gyönyörködtető, egytől-egyig fantasztikus darab. Christopher Bailey ismét bebizonyította és megmutatta, hogy miért is szeretjük annyira sokan a…..
robthetomb24 2010.12.16 15:26:07
Emlékeztek még az Armani alsónadrágos képeire Cristiano Ronaldoval? Nos, akinek az tetszett, most szomorkodhat: jövőre nem a portugál futballista lesz az Armani alsónadrágok "arca". Helyét a kiváló spanyol teniszező, Rafael Nadal veszi át. Ő lesz az Emporio Armani Underwear…..
Mitsuhiro Okamoto japán művész készítette ezeket az óriási sáskaszobrokat, melyek érdekessége az, hogy az utcákon árult hamis designer táskák anyagaiból készültek, a hitelesség és az utánzás közti kapcsolatok kérdését feszegetve egy ilyen fogyasztó-központi társadalomban,…..
robthetomb24 2010.11.23 08:28:23
@mzd: @Thunder01: Elképzelhetetlennek tartom, hogy ennyiért autentikus lenne tök mind1 honnan van. Vannak elég jó replikák.

mint ahogy ez is:

divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/egesz_ruha/tobb_meretben/burberry_kabat_viheto_186543734.html

Szerintem inkább ne vegyeték meg akármennyibe kerül ha nem boltbol van vagy más biztos forrásból (pl. yoox.com stb), de a ti dolgotok.

Miért árul valaki 25 ezerért kb. 200 ezer Ft os kabát ujonnan? Pláne S-XL...
Szóval szerintem ezek áhh...
robthetomb24 2010.11.23 19:59:59
@Mc Murphy: @Thunder01:

Az hogy találsz egy kis multibrand üzletben vagy outletben egy pár éves Just Cavalli csizmát például ami -70%-ra levan értékelve mert egy darab van belőle és nem vitte el jó ideje senki, pedig kurvajó, és te elviszed kb 35 ezer forintért, vagy például a Mammutban van egy ilyenfajta kis üzlet ahol régebbi cuccok vannak és végkiárusítás van (pl. Prada cipő 1db 41 es asszem 40-50 ezer kb) az baromira nem ugyanaz szerintem mint 10 ezer forintért akármilyen eredeti Burberry kabátot venni akármilyen állapotban.

Azért mert olyan nincs.

Az outletben vásárlás is jóval költségesebb mint ha a Zarában vásárolnál. Az a pár ezer forint sem pár ezer. Az emberek nagy része az outlet árat sem tudja vagy akarja megfizetni. Teszem azt egy Emporio Armani bőrdzseki kb. 120 ezerért. Ja, és azis előfordul, hogy annyiért árulják ami közel van az eredeti árához is, szóval vásárolhatsz aktuális kollekcióból is flagship store-ban pomádébb körülmények közt. :)

A pár ezres témához 1-2 példa ami így hirtelen eszembe jut és ilyen helyeken vettem:
Love Moschino fekete gyapjúkalap 45 ezer ről -50%
Love Moschino fekete kordnadrág kb. 45 ről -50%
Zegna Sport kapucnis pulóver 37 ezer
Emporio Armani gyapjúkesztyű kb. 12 ezer

Ezek még mindig magas árak az átlagembernek azt hiszem.

Egy szó mint száz olyan, hogy ténylegesen pár ezerért viszonylag klassz designer cuccok szerintem önámítás.

Amiket fenntebb példaként felhoztam meg abszolút nem catwalk kollekciókból származnak sokkal inkább szimpla klassz kategória mintsem "úristendedurva" mittomén mid van amit mindenki megbámul.
Ha relative "olcsón" akarsz venni Burberry trench kabátot akkor újonnan kb. 140-195 ezer között baromi jók vannak a 'Brit' cimke alatt.

pl.

www.burberry.eu/fcp/product/clothing-accessories/outerwear/lightweight-packaway-double-breasted-trench-coat/10000004679?colour=black&lastcategoryurl=true

Kicsit hosszú lett, remélem nem volt túl modoros. Saját tapasztalatok, de biztos van olyan amit nem tudok. :)Peace
Mostanra lett végleg elege a Hugo Bossnak a pedáns német közép- de inkább felsőosztályból, legalábbis ezt hámozhatjuk ki a márkavezér a Financial Timesnak nemrég adott interjújából. Claus-Dietrich Lahrs szerint éppen itt az ideje bővíteni a portfóliót, ám nem egy újabb, még…..
Ezek a kabátok a Burberry 2010-2011-es őszi/téli kollekciójában kaptak helyet és valami fantasztikusan néznek ki! Az első képen szereplőt (ami szerintem a legjobb a három közül) volt szerencsém felpróbálni Londonban, legszívesebben magamon is hagytam volna, de sajnos az ára nem…..
robthetomb24 2010.09.01 19:17:09
Új sorozatunkban blogunk mindennapjainak főszereplőiről írunk Nektek. A legkeresettebb férfi modelleket gyűjtjük össze. Ebben a szakmában a nők sokkal több figyelmet kapnak és többszörösét keresik férfi társaiknak. Most szenteljünk egy kis figyelmet a férfi modelleknek, némi…..
robthetomb24 2010.08.31 16:34:21
Danny Schwarz. Most már a nevét is tudom. A legszélesebb vállal rendelkező férfi modell. Jó ideig csak úgy ismertem "ja az a..." De tényleg, szerintem.

www.gq.com/fashion-shows/complete/F2009MEN-DGABBANAMEN?page=1

9. kép. Lehet nem véletlenül van rajta az ami. (atléta)

Érdekes dolog amúgy ez, hogy mely divatházak milyen modelleket részesítenek előnyben a kifutón, mert úgy néz ki tulajdonképpen két véglet van. Valahol az inkább izmosabb jóképű gyerekek dominálnak. (D&G, Armani stb.)Valahol meg a nagyon nem jó képű nem izmos gyerkek. (Dior Homme, Gucci, Burberry stb) Valamikor meg mindkettő kb. ugyanolyan arányban. :) (Zegna?)

Miért van ez? (Mondjuk tippem van...)

Amugy jó részük nem túl szimpatikus számomra ha megszólal. Főleg az izmos vonal. (Noah Mills pl.) Érdemes megnézni interjúkat. (Youtube)
Nagy részük szerintem elég kiábrándító. A nők között úgy tűnik nekem több az intelligensebb ember.
robthetomb24 2010.08.31 17:56:08
@horvath911: Köszi. Várom a cikket. Klassz a téma! Engedd meg itt, hogy megjegyezzem mennyire remek ez a blog! Anno még innen kezdtem el mélyebben tájékozódni azt hiszem. Sok segítséget nyújtott és nyújt most is. Színvonalasak nagyon a bejegyzések.

Más, de talán még ide kapcsolódik. Pont e post kapcsán jutott eszembe, hogy rákeressek a "male models street style" ra.
Hát kevesebb találat van mint a nőknél. :) Ami van az se túl izgalmas szerintem. Úgy értem többnyire átlagosan öltöznek az utcán. Itt is a nők javára dől a mérleg. Ők szerintem elég jól. (Kedvencem Natasha Poly.)
HeStyle Kipróbáltuk: Asos webshop 2010.05.31 19:00:00
Ezúttal (többek között) egy cipőt szereztünk be az asos.com webshopból. Néhány szó a tapasztalatokról. Az asos webshopja nem kizárólag a saját márkáit árulja, kategóriánként megtalálhatóak benne sportos, utcai és prémium kategóriás márkák is. Ez nekem nagyon tetszik,…..
Krizsanyik Balázs az élő példa arra, hogy az álmok igenis megvalósulhatnak és a ranglétrán való folyamtos feljebbre jutás sem csak mese. Sima, "mezei" eladóként kezdte, ma pedig már nyolc ország Springfeld üzleteit koordinálja. Balázzsal elöször az MTV, Stílus című…..
HeStyle Snowboard luxuskivitelben 2009.12.11 12:40:00
A tavalyi után, újabb luxukategóriás snowboardokat készített a Chanel. Az árukról nincs információnk, de nem hinném, hogy olcsó mulatság lenne a designer snowboardon való sportolás. A közpéső képen látható fekete nekem nagyon tetszik, de ha még tudnék is snowboardozni, nem…..
A boltpárbajról néhány szót: kiválasztottunk két hasonló kategóriás boltot, ez esetben ez a Zara (spanyol, Inditex) és a H&M (svéd). Úgy vélem, hogy sokatok vásárolnak ezekben a boltokban, így talán olvashattok némi érdekességet alant. Természetesen ez az összehasonlítás…..
Egyszer már láttam az utcán Rogán Antalt ezzel a Louis Vuitton hátizsákkal, de akkor nem tudtam képpel is bizonyítani, hogy bizony a politikusok között is felütötte a fejét a divatmánia. Most viszont megjelent egy kép a politikusról, amint a Parlamentben épp felveszi a fent…..