Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulpon

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de – annak ellenére, hogy mindig is liberálisabb szemléletű voltam - nekem kemény tanulópályán kellett végighaladnom, hogy az elfogadás képességét megszerezzem. Hogy ne minősítsek, és ne legyek kirekesztő. Biztosan állíthatom, hogy ma már nem vagyok képes ítélkezni…..
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Még párat alszunk és eljön a szeptemberi iskolakezdés! A legújabb tolltarót és a szaggatott farmert kisírta magának már a gyerek? Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fiatal Családosok Klubjának Egyesületétől egy kampányt lehetett hallani, hogy az iskolai büféket egészséges kínálatra kötelezik.…..
Találkoztak a nagy családról szőtt álmaik sok-sok évvel ezelőtt. Az álom valóra vált: felesége, öt fia és négy lánya körében ünnepli 49. születésnapját a görögkatolikus pap, Tóth András atya...
Kényes téma a mai, és persze félreértésre is adhat okot. Nyilvánvalóan nem maga a nyugdíj, amit kapsz majd idős korodban, fog kinyírni.... És nem  is maga a státusz, hogy munkaügyi szempontból nézve nyugdíjas vagy. Tekintsük ezt inkább egyfajta életérzésnek. Állapotnak. Láttam egy fantasztikus…..
42. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük azt a 7 filmet, amiben a legjobban szeretjük ezt a karizmatikus színészt. 7. A part Leonardo ebben a filmben nem más, mint a mai fiatalság vátesz költője. A filmben olyan átéléssel játssza el a mennyországra rátaláló, majd abból kiutasításra kerülő…..
Hogy a házasság intézménye kiüresedőben van a nyugati civilizációban közhely. De mi van az esküvővel? Miért van az, hogy bár sok esküvőn és lakodalmon voltam, egyiken sem tudtam jól érezni magam? Az esküvői szertartás egyidős a házasság intézményével és bár eltérő kultúrák eltérő rítusokat írnak…..
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
tulpon 2016.05.10 12:06:33
@BircaHang Média szerkesztősége: Nahát eleinte kételkedtem mikor mondta az uram, de most már elhiszem: te tényleg csak egy troll vagy.
Amikor a kiderül, hogy babát vársz, néhányan úgy érzik majd, hogy itt az ideje kényeztetni téged némi meglepetéssel. Ez velem is így volt, a 9. hónapra már kaptam ajándékba 6 plüss figurát, 5 kismama naplót, 4 pár újszülöttnek való kesztyűt. Őszintén szólva kevésbé voltam elragadtatva. Volt azonban…..
A mai napon Hongkongban és Kínában tartanak gyereknapot. Üdvözlet hát az összes ottani gyerkőcnek! Ebben a posztban a hongkongi gyerekekre fókuszálunk majd, hogy megtudjuk, miért is olyan elkényeztettek...
Ez a svéd nyaraló egyszerűen varázslatos. Maga a környezet, ami körülveszi is lélegzetelállítóan szép. Nem beszélve a vintage hangulatot árasztó épületről. A berendezés, a bútorok, a kiegészítők különlegesek és abszolút illenek a ház hangulatához. Engem kicsit povence-i…..
Az 1971-ben született zenész, zeneszerző, gitárépítő, újságíró és író soha nem járt iskolába. Nem részesült otthoni taníttatásban sem, hanem szülei lehetővé tették, hogy képességei szabadon, a saját ritmusában bontakozzanak ki. Élményeit két könyvben örökítette…..
Van aki szerint az nyugdíjrendszer tervezett változása igazságtalan. Mert a gyermektelenek, a szegények rosszul járnak. Érintve is érzem magam, pedig nem látom úgy, hogy az adott postnak igaza lenne. Könnyen mehet oda-vissza a vita: Gyerek nélkül könnyebb karriert építeni. Az így…..
tulpon 2014.06.09 09:12:33
@Holle anyó: Eszem megáll komolyan. Mondd meg a gyerekeidnek is hogy csak nyűg az egész, nehogy gyereket vállaljanak mert az milyen szar volt. Menj el egy gyermek hospice házba és beszélgess kicsit az ottani szülőkkel hogy neked milyen szörnyű az életed és hogy veled hogy kitolt a világ.
Nagyon fognak sajnálni
Asa Akira bizony nagyon nem felel meg a tipikus pornós sztereotípiáknak: a szülei 30 éven át boldog házasok voltak, az anyja otthon maradt a gyerekkel, Asa magániskolába járt Manhattanben, és mégis a kamera előtt szexelést választotta. Most a világ egyik legjobban fizetett…..
tulpon 2014.05.27 14:00:12
@Norx: Nocsak. Anyádnak mi a pénzneme?
A. felvétel tanúskodik arról is, hogyan állt a doktor a fellépő problémákhoz. Tisztelt Praxis! A napokban nagyon felkapott téma lett a praxis-on a hálapénzes téma. Pont ma hallottam egy hasonló történetet, így gondoltam megosztom Önökkel. A sztori itt…..
Passport 27 milliós telefonszámla 2014.05.11 15:30:50
kép forrása: akte 20.24 tényfeltáró műsor (screenshot) Stefan K. spanyol kiruccanása nem túl jó véget ért. Párjával Barcelonában töltötték szabadságukat még március végén, és egyik napjukat egy belvárosi kiskocsmában zárták, ahol a fényképeiket nézegették a telefonjaikon. Miközben 11 órakor a…..
„Recidivára nagyfokban suspect 43x40x40mm átmérőjű terime” Nem tudom mire számítottam.  Azt éreztem, tudtam, hogy van ott valami, mégis meghasadt a föld alattam, amikor megláttam az eredményt, és zuhanni kezdtem.  Valaki adjon nekem valamit, amibe kapaszkodhatok!  Valaki mondjon…..
Az emberek idióták, gonoszak és mocsokmód önzők is. Nem kérdés, hogy mindenki saját magát választaná, ha döntenie kellene a saját és egy másik ember élete között. Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy ezzel lenne a probléma, magam is ilyen vagyok, és még nem találkoztam…..
tulpon 2014.04.18 17:28:29
@steery: te is hazudsz most mi? :) Meg persze az ellenkezője is hazugság ha jól értettem
Naiv éjszakai kajarendelő két hónappal ezelőtti pizzáját is ki akarta fizettetni Theo Papa, pedig nem ő nem vette át a rendelést, hanem meg sem kapta: Még februárban rendeltem a Theo Papa éjszakai szolgálatától egy pizzát. Sajnos hiába, mert sosem jött meg. Még három órát…..