Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tinkaminka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
ANNENN Tavaszi szandál vadászat 2012.05.09 18:31:00
Elég a lapos szandikból, most valami szép magasra vágyom! Van néhány szandim, de mind lapos, ezért úgy döntöttem beszerzek egy csajosabb darabot is. Azért túlzásba nem viszem, hisz azok közül amelyek eddig szóba kerültek, szinte mind platósak. Dehát, imádom a platót... Még nem…..
Tinkaminka 2012.05.10 17:54:06
Talán lassan már megszokhattátok, hogy a blogon rendesen helyet kapnak friss, újszerű, nem egyszer igen csak progresszívnak számító átalakítások is. Egy ilyen Barcelona-i lakást hoztam mára, lássuk, hogyan találkozik a XVIII. század napjaink irányzataival, designjával... ...…..
A mai posztban a blog kisebbségéhez szólnék, igen, szevasz haver, ma a te számodat húzták ki: inspirációk következnek legénylakásokhoz. Jó hír a többségnek: a letisztult, maszkulin terek egy összeköltözés kapcsán a legjobb befogadóterei az odaköltözők dolgainak. A…..
ágy - asztal - tv Párizsi liaison 2011.11.14 10:59:00
Korábban nem kevés példát láthattunk már arra, hogyan alakítottak ki hipertrendi loftlakásokat gyárépületekben, iskolákban vagy éppen templomokban... ... ma is valami hasonlóval hozakodnék elő, csak ma egy párizsi, belvárosi autószerelő műhely megy a mennybe. (aki járt már…..
Tinkaminka 2011.11.14 17:10:36
ágy - asztal - tv Éden reloaded 2011.06.14 12:52:00
Jók ezek a hétfőkeddek, mert tudjuk, hogy utána (jobb esetben) már csak 3 napból áll a hét, azt pedig már féllábon is, meg ilyesmik. Mint említettem volt az előző bejegyzésben, a 3 napos hosszú7végét az Őrségben töltöm, úgy is volt, és mit ne mondjak: a táj pl. egy…..
Tinkaminka 2011.06.14 20:56:42
A mai posztban Richard Melville Hall, ismertebb nevén Moby, - aki DJ, énekes-dalszerző és zenész - otthonába nézünk be. Művész(bece)nevét gyerekként nagy-nagy nagy nagybácsija, Herman Melville, a Moby Dick, a fehér bálna c. regény szerzője után kapta. Egyébként 1965-ben…..
Újabb vasárnap, újabb blogszemle. A nap, amikor nem az a lényeg, én mit dumálok. Jöjjenek hát a bloghaverok heti posztjaiból válogatott írások, nézzetek át hozzájuk, érdemes! Apád nem volt üveges! - Pipaluk Lake kísérleti üvegei: Dekooder - Pozitív példákkal a roma…..
  Minden tavasszal megélénkül az ingatlanbiznic, és nem csak a lakások ill. családi házak területén, hanem megindul a mocorgás a nyaralónak való telkek, a hétvégi kecók háza táján is.   Ha egy lakás megvásárlásánál "azonnal beleszerettem"-felhőn…..
Tinkaminka 2011.03.30 17:40:44
Bizonyos tekintetben régi vágású vagyok.Pl. nincs tévém. Vagyis tévém van, de (mivel se műholdvevő antennám, se kábelcsatornáim nincsenek) azt csak arra használom, hogy DVD filmeket nézzek rajtuk.És igen, ennek a gondolatmenetnek az a vége, hogy szeretek videotékába is járni.A…..
Te hogy fordítanád magyarra a vintage szót? Használt bútor? Nem fejezi ki a minőséget, amit ezek a bútorok a mai napig megőriztek. Retro? Mégis honnan nézve? Régiség? Egyik másik darab a kora ellenére progresszívabb koncepcióval rendelkezik, mint néhány mai designer munkája.…..
A napon száradó ruhák illata, a kertvégitől karnyújtásnyira Duna, a kölyökkutyák játéka, a csilingelő gyereknevetés, a békés parton nagyokat kortyoló Buncilány, az örömkönnyek, a napégette pír az arcunkon, a hazaértem nyugalma, a természet háborítatlan harmóniája, a…..
Tinkaminka 2010.04.28 16:42:37
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Hunor&Minka&Zsigu CTG forevör 2009.12.08 10:06:00
A tegnapi ctg gyors és rövid volt, Minkát álmában leptük meg, kicsit megriogatott az asszisztensnő, hogy 40-160 közti pulzusokat produkál a leányzó, irány az ultrahang, flowmetria (köldökzsinóráramlás: jut-e elég oxigén, tápanyag a kicsihez, ellátja-e még a lepény a neki…..
Tinkaminka 2009.12.09 17:42:58